Produkce druhé sezóny The Last of Us začne začátkem ledna příštího roku, zřejmě byla odhalena herečka, která ztvární Abby

novinka  78
Martin Šmíd, 15. 11. 2023 12:32
Stávka scénáristů a herců v Hollywoodu skončila, a tak se může pokračovat v přípravě filmů i seriálů. Nyní bylo zveřejněno skrze stránku Production List, která sleduje filmovou a televizní produkci, že 7. ledna začne produkce druhé sezóny seriálového hitu The Last of Us. Natáčet se bude opět v Kanadě, jen se vše přesune z Alberty do Vancouveru. S uvedením druhé sezóny seriálu se pak počítá na rok 2025.

V posledních hodinách jsme se dost možná i dozvěděli, kdo ztvární postavu Abby, která měla v druhé hře The Last of Us velkou roli, a pochopitelně se objeví i v druhé sezóně seriálu. V minulosti se mluvilo hned o několika herečkách, ale nakonec se zdá, že ji ztvární Kaitlyn Dever. S touto informací přišel dobře informovaný novinář Jeff Sneider. Ten navíc dodal, že Dever byla do role Abby obsazena na základě svého výkonu ve filmu Nikdo tě nezachrání. Zajímavostí je, že Dever byla jednou z několika hereček, která se ucházela o roli Ellie, navíc ji do této role chtěli i fanoušci. Nakonec byla do role Ellie obsazena herečka Bella Ramsey. 


Zdroj: Gamingbolt

The Last of Us: Part I

ps5
Sony Interactive Entertainment, Naughty Dog
Datum vydání hry:
2. 9. 2022
KARTA HRY
9/10

Komentáře