Neil Druckmann reaguje na spekulaci o jedné postavě v The Last of Us Part II - Spoilery

novinka  193
Martin Šmíd, 22. 6. 2020 16:48
Akce The Last of Us Part II je hodně kontroverzní hrou, která rozdělila hráče na dva tábory. Vlastně je tu i třetí tábor, který hru hrál jen na Youtube. Budí každopádně hodně vášní a pravděpodobně se o ní bude mluvit ještě hodně dlouho. V posledních dnech se objevila i spekulace, že jednou z postav je přímo režisér hry Neil Druckmann. Tou postavou má být Manny, jehož činy mají navíc podle některých hráčů odrážet politické názory Druckmanna. Ten nyní na tuto spekulaci zareagoval na twitteru, kde ji popřel s tím, že Manny byl vytvořen dle herce, který ho hraje. Tím je Alejandro Edda. Zatímco Manny je skutečně trochu podobný Druckmannovi, tak ve skutečnosti je daleko podobnější právě zmíněnému herci.

Někteří začali na twitteru útočit na Neila Druckmanna i ohledně toho, že vypadá trochu jako jiná postava ve hře, a to Owen. Zahrnout do hry se pak podle haterů měl jen proto, aby mohl natočit sexuální scénu s herečkou Laura Bailey, která ztvárnila postavu Abby. Ta se ale proti tomuto tvrzení tvrdě ohradila a napsala, že s Neilem Druckmannem vůbec nenatáčela a scény měla jen s dalšími talentovanými herci. Je vidět, že někteří mají v posledních dnech spadeno nejen na Druckmanna, ale i herce, kteří za scénář, případně to, jakým směrem se hra ubírá, nemohou. 

Neil Druckmann na twitteru poděkoval za vášnivé komentáře všem hráčům, kteří skrze ně dělají hře obrovskou reklamu. I díky ní se The Last of Us Part II stal v UK nejrychleji prodávanou first-party hrou v historii PlayStationu. Překonal i Uncharted 4 o 1%. Tady je ale nutné zmínit, že ve statistice jsou započítány jen krabicové verze The Last of Us Part II, takže rozdíl bude daleko větší po započítání digitálních prodejů.

Zdroj: twitter

The Last of Us: Part II

ps4
Sony Interactive Entertainment, Naughty Dog
Datum vydání hry:
19. 6. 2020
KARTA HRY
10/10

Komentáře