Druckmann: Vím, že fanoušci chtějí The Last o Us Part 3

novinka  61
Martin Šmíd, 14. 3. 2023 11:45
Neil Druckmann ze studia Naughty Dog poskytl v posledních dnech několik rozhovorů, hlavně ohledně nyní už skončené první sezóně seriálu The Last of Us, který běžel na HBO Max. V rozhovoru pro Kinda Funny byl ale Druckmann dotázán, jestli se cítí pod tlakem, aby vytvořil další hit, jakým byl Uncharted nebo The Last of Us, z něhož by Sony měla další multimediální značku a mohla ji podporovat po řadu let. „Mám velké štěstí, že takto přemýšlet nemusím. Nastoupil jsem do studia, které už bylo neuvěřitelně úspěšné, že jsme mohli být tak trochu primadony a dělat si, co jsme chtěli. Vím, že ne každý má takové privilegium a já to neberu na lehkou váhu. Když dokončíme nějakou hru, cíleně zkoumáme několik různých projektů. Některé z nich mohou mít pokračování a pak máme hromadu nových nápadů,“ říká Druckmann s tím, že nakonec vyberou vždy projekt, do něhož budou nejvíce zapálení.

Neil Druckmann bohužel nebyl ochoten prozradit, na čem nyní ve studiu Naughty Dog pracuje. „Vím, že fanoušci chtějí The Last of Us Part 3. Pořád o tom slyším a jediné, co k tomu mohu říci, je, podívejte se, už jsme se pustili do dalšího projektu. Rozhodnutí padlo. Nemůžu říci, co to bude, ale je tu proces, kterým jsme prošli, že jsme hodně zvažovali různé projekty a nakonec vybrali ten, pro který jsme byli sami nejvíce nadšení,“ dodal. 

Na závěr došlo i na multiplayerovou hru ze světa The Last of Us, na níž studio Naughty Dog už nějakou dobu pracuje. „Multiplayerová hra The Last of Us je naším dalším velkým titulem a ještě letos o ní uslyšíte mnohem více. Jsem na ni natěšený. Pro mě osobně to byla nová zkušenost, protože je to první hra The Last of Us, u které nejsem hlavním autorem, nejsem režisérem, takže vše vidím spíše z pozice producenta nebo mentora. To je vzrušující. To, co dal tým dohromady, je strašně super. Je to úplně jiné než to, co bych dělal já, protože to dělali jiní lidé, ale to je pro mě součást toho vzrušení. Mám možnost vidět, jak si v tomto světě hrají jiní lidé v roli vůdce, a sledovat, jak se to dává dohromady. Nemůžu se dočkat, až to budu moci předvést.“

Zdroj: VGC

The Last of Us: Part II

ps4
Sony Interactive Entertainment, Naughty Dog
Datum vydání hry:
19. 6. 2020
KARTA HRY
10/10

Komentáře