The Last of Us Part II je ve finální fázi vývoje, stáhněte si do PS4 dynamické pozadí

novinka  49
Martin Šmíd, 11. 2. 2020 15:21
Vývojáři ze studia Naughty Dog dnes oznámili, že se pomalu blíží k dokončení své nové akční hry The Last of Us Part II, která vstupuje do poslední fáze vývoje. Už se tedy budou jen vychytávat chyby a hra ladit, aby všechny fanoušky čekal ten nejlepší zážitek. Protože je vývoj téměř u konce, vývojáři hodlají s fanoušky více komunikovat v následujících týdnech a mají i několik zajímavých oznámení. Od 27. února do 1. března proběhne v Bostonu akce PAX East, kde nebudou vývojáři z Naughty Dogu chybět, přičemž návštěvníci si budou moci vůbec poprvé zahrát The Last of Us Part II. Určitě se tak dočkáme spousty nových záběrů z hraní. Demoverze bude obsahovat jednu z počátečních pasáží, v níž se musí Ellie a Dina vydat z Jacksonu do okolních oblastí, kde bude spousta infikovaných. Demo má mít zhruba hodinu, a jak vývojáři říkají, ukáže jen malou část z toho, co pak hráče čeká v plné verzi.

Dále vývojáři oznámili spolupráci s Dark Horse na zcela nové 8 palců velké sošce Ellie. Další podrobnosti naleznete na oficiální stránce - odkaz . 

Pokud se na The Last of Us Part II těšíte, můžete si stáhnout i pěkné dynamické pozadí do konzole PlayStation 4. Kód pro Evropu je - 9DEK-PKNG-N445

A ještě nové obrázky 

The Last of Us Part II vychází 29. května exkluzivně pro konzoli PlayStation 4

Zdroj: Tisková zpráva

The Last of Us: Part II

ps4
Sony Interactive Entertainment, Naughty Dog
Datum vydání hry:
19. 6. 2020
KARTA HRY
10/10

Komentáře