Podívejte se na prezentaci hry Dragon Age: The Veilguard

novinka  52
Martin Šmíd, 11. 6. 2024 17:27
Hlavní prezentace máme za sebou. Dnes od 17:00 ovšem proběhne speciální prezentace očekávané akční RPG hry Dragon Age: The Veilguard od studia BioWare. Během akce Xboxu jsme se dočkali prvního traileru, jenž se zaměřoval na společníky. Dnes bychom měli vidět souvislejší ukázku z hraní, pocházející ze začátku hry. Na prezentaci se můžete podívat níže v novince. Po skončení zde naleznete záznam. Hra Dragon Age: The Veilguard vyjde během podzimu pro PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

UPDATE: Níže v novince se nyní můžete podívat na záznam. Vývojáři nám přinesli docela vydatnou ukázku z hraní, představující jednotlivé postavy, ale také systém rozhovorů či přepracované souboje s různými protivníky. Určitě nám do komentářů napište, jak se vám hra líbí. Nám v redakci se hra Dragon Age: The Veilguard z dnešní ukázky líbí o poznání více jak z nedělního traileru.

Nové podrobnosti

  • Hra Dragon Age: The Veilguard bude mít na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X dva režimy zobrazení. Jeden zaměřený na vyšší vizuální kvalitu při 30fps a druhý se bude zaměřovat na 60fps.
  • Jak je vidět už z ukázky, hra bude mít hodně stylizovanou vizuální stránku, která nemusí sednout každému. V tomto The Veilguard působí ovšem jako logická evoluce Dragon Age: Inquisition.
  • Ve hře se vrací Varric, který bude vyprávět úvodní část příběhu a rekapitulovat události předchozích her, případně vysvětlovat motivace Solase (Dread Wolf).
  • Na druhou stranu hra bude vyprávět svůj vlastní příběh, který si užijí i naprostí nováčci.
  • Z první ukázky se zdá, že Dragon Age: The Veilguard bude hodně lineární hrou, ačkoliv bude mít i řadu postraních míst, které je možné prozkoumat.
  • Vytvořit bude možné hrdiny skrze editor. Na výběr budou různé rasy.
  • Hra bude mít centrální HUB The Lighthouse podobný Normandy.
  • Hra Dragon Age: The Veilguard je zatím nejakčnějším dílem série, v níž bude nutné uskakovat před útoky protivníáků, přičemž společníci mohou působit jako podpůrné jednotky, třeba pro léčení.
  • Každý ze společníků, s nímž bude možné cestovat, má vlastní složitý příběh, ale také vlastní problémy i motivaci. Mise, které se jim věnují ovšem zapadají do hlavního příběhu hry. 


„Vítá vás Dragon Age: The Veilguard. Vstupte do Thedasu, energického světa nehostinných divočin, zrádných labyrintů a třpytivých měst, kde o kruté boje a tajná kouzla není nouze. Jeho osud balancuje na hraně. Thedas potřebuje nového vůdce. Někoho nečekaného. Utvoříte odvážné společenstvo a postavíte se přicházející bouři. Přátelství, drama i milostná dobrodružství – to vše si užijete měrou vrchovatou, až se pokusíte z neobyčejných jednotlivců vytvořit výjimečný tým. Staňte se vůdci a zažehněte maják naděje v těch nejtemnějších okamžicích,“ stojí v popisku hry. 

Zdroj: TZ

Dragon Age: The Veilguard

xsxps5
EA , BioWare
Žánr:
RPG
KARTA HRY

Komentáře