Konzolista.cz

Pomalé stahování přes PS4? (39)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Loser
👍1

Vetsi hry stahuju zasadne v tom spicim rezimu pre noc a mam klid [s6]

MiloPS3

"Někde jsem se dočetl že konzole stahuje cca poloviční rychlostí aby mohly být zachovány všechny online funkce. " jestly je to pravda tak at si to strci nekam, kdyz stahuju tak to chci stahnout co nejrychlejs a ne cekat 3 dny nez se neco stahne ,ale hlavne ze mi budou chodit zpravy a pozvanky s 2 min zpozdenim heh, me to delalo taky , po 2.0, normalne mi to stahuje cca 2.5 - 3 MB/s , po UP to jelo necelejch 0.3MB/s, kdyz sem to pauznul a hned pustil rozjelo se to naplno tak na 2-3s a zase to hned spadlo, tet uz je to vpohode ale strasne to kolisa ,

OT: na PS3 mi to stahuje max 1MB/s , obcas ale obcas ! a to jen fakt tak na 1-2 3M kdyz sem vypad ze store a kouk do rychle downlistu ..., nechapu to

bf333
bf333 #Ravens

Ja mel GTA5 stazene za cca 5h,takze pohoda.

pitrsone
pitrsone #Trololo

Někde jsem se dočetl že konzole stahuje cca poloviční rychlostí aby mohly být zachovány všechny online funkce.

Bohy97

Mám úplně stejný problém test mého připojení na PC : link a v PS4 : link

Dám si něco stahovat chvíli mi to jede celkem rychle kolem tech 6,1 MB/s + a pak to spadne sotva na 1 MB/s.Chyba je určitě na straně SONY když vidím že s tím máte úplně stejný problém.

UPDATE: Nastavil jsem si DNS na tech 8.8.8.8 a 8.8.4.4 celkem to pomohlo.

zigi2846
👍1

Gibsn: podle mě žádný čísílka nastavovat nemusíš, o tom DNS jak sem psal já, to sou nějaký google servery, ale to na rychlosti moc nepřidá,jo jelo mi to o kapku rychleji, ale hned to zase bylo pomalý jak šnek. Co se modemu týká, tak tam bys taky nemusel nic nastavovat, ale já tomu nerozumim :) Když dělám internet connection test, tak by mi to taky mělo jet rychle, ale prostě je někde chyba, buď v updatu konzole a nebo u mě, ale jak koukám, tak to nemám jen já. Dneska jsem instalovat Battlefield 4 a ten update o velikosti 3GB se mi stáhnul do 20min, možná míň, takže fakt nevim je to nějaký divný [s6]

pishin
pishin #Pikhoved!
👍1

Mozna to bude znit jako blbost ale me několikrát pomohlo proste download pauznout a po opetovenem spusteni to jelo jak divy.

Ad. hry a download

Jak vite je tam funkce kdy si stahnete třebas 4gb a můžete hrat... a ten install progress nebo jako to někdo nazval = staci se podivat tlačítkem option na hru, dotahava se vam zbytek dat hry... tim pádem PvsZ konci s celkovou velikosti vetší než 17gb

Gibsn

dobrý den, vysvětlí mi někdo prosím jak nastavit "čísílka" na připojení PS4 na net? A musí se i něco nastavovat v modemu? Jede mi stahování šíleně pomalu, ale když dám internet conection test tak se to rozjede na moje připojení, který je adekvátní cca 2mb/s. Nevím co mám přesně kde udělat, velice bych uvítal konkrétní radu.., možná by nebylo od věci založit nové vlákno, jelikož tento problém má víc lidí. Děkuji Gibsn

ForestLaw
ForestLaw #Sith

Tohle dělá i PS3

zigi2846

OK věřim ti, ale podstatný je, že to jelo rychle [s14]

zigi2846

Jak už jsem zoufalej [s6], tak se furt šťourám v připojení a zjistil jsem, že je to prostě chyba toho updatu nebo toho store, protože když jsem jakoby resetoval PS4, tak v tom černým menu jsem dal schválně update system a normálně se mi stáhl nějaký update, který měl 218MB, přitom když jsem zkoušel update system v normal menu, tak žádný nebyl, no ale každopádně těch 218MB jelo po 3-4MB/s [s14], takže připojení si myslím mám v pohodě.

zigi2846
👍1

Tak jsem našel jak píše Geny, hledal jsem různý DNS čísílka a zatim nejlepší je ten google 8.8.8.8 a 8.8.4.4 , o dost se to stahování zrychlilo, jsou i nějaký rychlejší? Nevíte?

zigi2846

To pak jo no, to si počkám [s14] jestli ta hra má přes 10 GB...

Raiden_cz
Raiden_cz #Dovahkiin

Install progres => Stahuje se zbytek hry proto to trvá tak dlouho

Starky
Starky #NaughtyGod

Celej den?? Ja si dal rychlou veceri a kdyz jsem se vratil bylo hotovo. :-)

Je zvlastni, ze ma nekdo takovej problem a nekdo vubec, by me zajimalo cim to je.

zigi2846

Starky: Mě nepomohl ani restart. Taky si měl u tý hry když si ji zapnul dlouhej install progress? Jsem četl všude možně že to někomu trvá celej den i dýl než se to nainstaluje. Tak sem to smazal a stahuju to znova (4-5 hodin)[s6] a schválně jestli to bude lepší.

Starky
Starky #NaughtyGod

Ja stahnul Plants vs Zombie za 35 minut, po updatu me slo stahovani take pomaleji a pomohl restart modemu.

zigi2846

No já to mám právě taky přes kabel, stahuje to pomalu i v rest modu. Divný že někomu to jede dobře a někomu ne, asi je to tim updatem...

zakalenezraky

zigi2846-Ako to mas napojene????

Na wi-fi alebo priamo kabel.

Ja som to mal cez wifinu a tiez mi to slo zle, ale ako som to napojil na kabel tak je to coool. Akurat vcera som tahal Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition a stiahlo mi to cca za hodku.

zigi2846

Tak když se po několika hodinách stáhne Plants vs zombies, tak to chce aspoň ještě den na nějakej install progress [s6], jede to příšerně pomalu, dá se během hry jít do rest modu a bude se to instalovat?

pitrsone
pitrsone #Trololo

Zafata. V rest modu mi to stahuje ukrutne pomalu. Pri zaple normalne co mam 8mb/s.

pitrsone
pitrsone #Trololo

Barack; to co jsi opravdu napsal je totální kravina a vůbec tomu nerozumíš.

pitrsone
pitrsone #Trololo

Taky mam ten problem.po updatu v rest modu proste nestahuje rychle. Kdyz se to jmenovalo stand-by tak bylo vse ok.

Konsty_ml
Konsty_ml #ZONE 2

Baracku, kdyby si to vrátilo na původních 5-7, tak jsem spokojenej, nikdy jsem neměl problém se stahováním, až teď od updatu 2.00, takže..

zigi2846

Jo, ale předpokládám, že mu to na pc jede taky normálně, aspoň blížící se k těm číslům z testu na PS4 co sem postnul, to je pak jedno jak je daleko od centrály... ne? [s6]

ΛNĐ3RLΛ
ΛNĐ3RLΛ #無限で、恐ろしい自由。

zigi2864: To ne, já ale reaguji na jeho podivování se nad tím, proč nikdy nestahoval 8MB/s, na rozdíl od Heymiho.

zigi2846

No ale to by nedělalo jen na PS4 ne?

ΛNĐ3RLΛ
ΛNĐ3RLΛ #無限で、恐ろしい自由。

Konsty: Download dost závisí na tom, jak daleko jsi od centrály. Od operátora/poskytovatele můžeš mít klidně předepsaný to nejrychlejší možné připojení, ale pokud nejsi v okruhu, řekněme, 10 km nejbližší centrály, tak ti jsou takové hodnoty k ničemu a budeš stahovat obdobně, jako uživatel, který platí za "horší" připojení, ale nachází se v daném limitu. Nic s tím bohužel neuděláš, jedině pokud se odstěhuješ...

Konsty_ml
Konsty_ml #ZONE 2

Heymi, tak to mi řekni jak, taky tahám kabel NAT mám open, mám nejrychlejší než od UPC a 8MB/s mi to v životě nestahovalo, maximálně tak 5 až 7 s tím, že PSko maximálně překousne 60MB/s, což je taky strašná číčovina. link můj výsledek na PS.

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife

mě to stahuje 8MB/s minimálně....mám taky LAN a NAT type2