nevíte někdo proč v Joe´s Adventures DLC když odehraju mise s tou pumpou zachraň Jimiho a Ukradni policii to červené auto tak proč když to dokončím tak se mi to na mapě ukazajuje pořád znova? teď sem chtěl zahrát 4 misi a najednou mě to zase hodilo první misi a neukazuje se nic všechny DLC jsou u hry na disku
666bocjan666: Ty jsi to ze Storu kupoval? Nebo kde bereš tu 100% jistotu? Demo Mafie II je na Storu taky v češtině, nevidím důvod aby nebyla i plná hra.
Zdravim.Chalani ta Mafia 2 na CZ Store je hra cesky nebo je to anglicka verze.Rad bych ji stahl,ale nevim zda mam,pac anglickou verzi nechci.Prosim dejte mi vedet.Diky
já jsem udělal platinu na tý mafii asi za dva dny a ted ji střelim za pěto takže je vlastně téměř nová..a je v češtině Jerry..jestli má někdy zájem ať mi mejlne..
Já bych to řešil tak, že bych hru zkusil prodat třeba na gamebazaru, nebo zajít do JRC a dát anglickou verzi na preowned a koupit českou verzi. Pravda, v každém případě proděláš.
Jerry: tak pokud to máš přes e-shop , tak tam pokud vim platí 3 dny na vrácení zboží bez udání důvodu.... rozhodně bych toho využil. Sice přídeš o cenu za poštovný , ale to je prostě daň za blbost...
Mafia 2 - Mafia 2-česky (21)
tak jediný kdo nám snad pomůže
TECHNICKÁ PODPORA CENEGA CZECH
Web:link
e-mail:help@cenega.cz
Tel.: +420 257 189 545 (v pracovní dny 9-17)
já nemohu rozjet dlc jimmyho vandeta vždy se hra sekne v načítání nevíte co s tím?
tak sem zkusil smazat save a hrát od znova hra se prostě zasekne na 20% a dál to hrát nejde mise se pořád opakujou
nevíte někdo proč v Joe´s Adventures DLC když odehraju mise s tou pumpou zachraň Jimiho a Ukradni policii to červené auto tak proč když to dokončím tak se mi to na mapě ukazajuje pořád znova? teď sem chtěl zahrát 4 misi a najednou mě to zase hodilo první misi a neukazuje se nic všechny DLC jsou u hry na disku
Samotnou Mafii 2 sem kupoval na store zhruba před měsícem a Česky neni.DLC možná,ale původní hra ne.
Pokud jsem kupoval vsechny dlc ze STORU a vsechny meli cestinu tak pochybuju ze by puvodni hra nemela cestinu.Kor kdyz to tam nedavno bylo v bundlu.
Tak diky vsem.Tak to ze storu teda brat nebudu.Ani online v schopu ji nikde nemaj.To je skoda,pac ted mam na ni mlsnou. [s14]
Plná hra Mafia 2 na cz Store Česky neni
666bocjan666: Ty jsi to ze Storu kupoval? Nebo kde bereš tu 100% jistotu? Demo Mafie II je na Storu taky v češtině, nevidím důvod aby nebyla i plná hra.
dr.Vo.pruz : tam to bude na 100 % s anglictinou
Zdravim.Chalani ta Mafia 2 na CZ Store je hra cesky nebo je to anglicka verze.Rad bych ji stahl,ale nevim zda mam,pac anglickou verzi nechci.Prosim dejte mi vedet.Diky
já jsem udělal platinu na tý mafii asi za dva dny a ted ji střelim za pěto takže je vlastně téměř nová..a je v češtině Jerry..jestli má někdy zájem ať mi mejlne..
dej ji na aukro
Tak pokuď je koupená v UK, tak je to jasné, že. [s14]
TonyRocky: naprostý souhlas.
Já bych to řešil tak, že bych hru zkusil prodat třeba na gamebazaru, nebo zajít do JRC a dát anglickou verzi na preowned a koupit českou verzi. Pravda, v každém případě proděláš.
Hmmm... tak to je teda pešek :/
TonyRocky: dík za info , koukám , že mám mezery...
Na E-Shop máš 14 dnů vrácení bez udání důvodu.
Bohužel pokud jsi tu hru rozbalil, tak ji vrátit nemůžeš. Použitá média se nemůžou vracet. Takže bohužel.
Pouze v případě že máš na fakturačním listě jasně napsáno že jde o CZ verzi, můžeš uplatnit reklamaci.
Jerry: tak pokud to máš přes e-shop , tak tam pokud vim platí 3 dny na vrácení zboží bez udání důvodu.... rozhodně bych toho využil. Sice přídeš o cenu za poštovný , ale to je prostě daň za blbost...
ps: zdravim kocourkov [s6]
Říkám furt, lepší je si kupovat hry v kamenném obchodě, tohle je názorný případ.
pro rejpaly: Laskavě to neberte jako nějaký radění co máte dělat či tak, je to čistě můj názor.
Zkus to reklamovat, a zeptat se, jestli by ti nemohli poslat tu CZ verzi. Šance je sice malá, ale pokud to je slušnej shop, tak by se to mohlo povést.
Prodava se zvlast AJ a CZ verze takze sis asi omylem objednal tu AJ