Konzolista.cz

Hry pro Playstation 4 (22)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
el-pedro

Pan T: Děkuji za velmi vyčerpávající a potěšující odpověď. V LPCM jsem ani nedoufal.

Mimochodem TLOU má LPCM?! Já k*kot ho 3x dohrál "pouze" v DTS... Tak si to asi zopakuji. :)

Pan T
Pan T #Drifter
👍2

el-pedro: Mám na PS4 odehráno asi sedm her, a kromě jedné byly všechny v LPCM 7.1. Takže to co bylo u PS3 vzácnost (GOW, Unch, TLOU atd...), je u PS4 standard.

LPCM = 27.648 Mbit/s

DTS-HD MA = 24.5 Mbit/s

Dolby TrueHD = 18.64 Mbit/s

Takže u her paráda. Zklamání je ale přehrávání BD filmů. Tam mi přijde zvuk mdlý a obraz průměrný. PS3 je jako BD player lepší, i když o hodně hlučnější. Jde vidět, že PS3 se snažilo mezi lidi protlačit BD formát, a tak to byl na svou dobu prémiový přehrávač. PS4 je špičková na hry (Opravdu tam je skok), ale přehrávání filmů je tam asi jen jako boční featurka na kterou sere pes. Takový z toho mám pocit. Snad to doladí nějaký update, který kromě podpory 3D BD pozvedne i kvalitu.

Ale beru to sportovně. Konzole za 10 K ,která zvládá hry jako PC za 25 K, nemůže být současně i hi-end player. :-)

el-pedro

Měl bych otázečku na majitele PS4 s AV recieverem. Jak jsou na tom PS4 hry se zvukovou stopou? Mají již Dolby True HD / DTS-HD MA? Nebo zamrzly na DD, DTS?

Liger

Pro mě také zatím nebyla oznámena hra, kvůli které bych musel pro konzoli. Z exkl. her mě docela zajímá nový infamous, tam je od Suckerů dobrá hratelnost v podstatě jistota a "next gen" tu bude znát imho nejvíc. Z multiplatform her určitě Zaklínač 3 a Thief 4. Naopak Watch Dogs na mě působí jako future mišmaš, který sice hezky vypadá a hrdina disponuje zajímavýma schopnostma, ale jesti to bude jako celek zábava se teprve uvidí. Na E3 by měla být představena nová Final Fantasy, takže tam by se ten must-have titul mohl objevit.

solid__snake
solid__snake #HIDEOut
👍1

Z toho co ukázali mě ke koupi zatím nepřinutilo nic.

BigFood79
BigFood79 #Ovw / Ttf2

[s15]

SmallFood95
👍1

Jen si mi dávej mračíky Lykan by tě srovnal do latě :D

SmallFood95
👍3

Výjimečně musím se vším co tu PS3Fanboy napsal souhlasit [s14] a k MAJSTA se nebudu vůbec vyjadřovat kvůli takovým jako jsi ty si přeji, aby Lykantrop-one dostal Unban [s8]

PS3Fanboy
PS3Fanboy #Ni no kuni
👍3
👎1

danik_CZ: Avalanche engine ve hře Just Cause 2 je krásnej, obrovskej otevřenej svět v krasné grafice a běží uplně plynule. Avalanche engine si dokážu představit pro PS4, tak dokonale optimalizovanej engine ve kterém se daj dělat otevřené světy se jen tak nevidí.

RobotCZ
RobotCZ #Dukla Jihlava
👍3

Tak já rozhodně beru:

DEEP DOWN....co jsem viděl toho rozpohybovanýho draka, tak mám sto chutí mu useknout šišku.Jen se modlim a tajně doufám, že nebude úplně blbej a že nebude mít v palici jen přesýpací hodiny...Drak co přemýšlí, jak mě sežrat....no to je sen....a sem s nim

KILLZONE.......se slovy "obyč FPS který je všude tuna"....tak to fakt nesouhlasim. Chtělo by si to možná osvěžit pamět a znovu zahrát KZ2. Hra, která má tak vyšperkovanou atmosféru....herdek dyť je to fakt válka!!!sic korydor jak prase, ale ta neskutečná atmoška. Žádná jiná FPS na trhu tohle nemá(věř mi, hrál jsme je až na pár vyjímek všechny)............jen se modlim aby kucí Hellgasti měli trochu v palici. Uměli mi přichystat léčku a vpadnout mi do zad, když to zrovna budu nejmíň čekat...nejni přeci nad to, když se provaříte s ostřelovačkou a najednou vás někdo ze zadu krásně podřízne......já čekám hodně.....páč krejt už se uměj a jak stádo tupejch idiotů jako v CoD tam taky neběhaj

KNACK......tak z toho jsem úplně na měko. Tohle musim zahrát, snad ikdyby na chleba nebylo

THE LAST GUARDIAN.....tak souhlas s Pan T. Jako jeden,né-li úplně největší důvod, proč jsem si pořídil PS3........a ty kur** mi to střihli na PS4!!!!.......sem nasranej jak čerstvě nakakaná žumpa, ale co nadělám. Aspoň mi to přemýšlení o koupi další konzole zas tak dlouho netrvalo :-D

Pan T
Pan T #Drifter
👍1

Mezi Must have hrami mám zatím jen Killzone, a Knack. Možná Destiny, a The Witness. Ostatní hry vypadají hodně dobře, ale nejsou můj šálek čaje, nebo zatím nevím co si o nich myslet. Největší otazník mám nad novinkou od Media Molecule. Vůbec nemám ponětí co to bude.

Stejně se ale ti největší tahouni ukážou až na E3. Hlavně Naughty Dog, a Santa Monica. A snad konečně i The Last Guardian. [s14]

stahujutorrenty

me celkem zaujal killzone a battlefield, FPSky ja rad, zbytek asi nic...pockam si pak na nejake GTA nebo Elders scrolls, btw doufam ze na PS4 vyjde aspon jedno MMORPG jako je WoW

k.u.k.i
k.u.k.i #ou jééé
👍1

Jo jo KNACK, ten mne prekvapil, hlavne jak byl jako celek rozpohybovanej, pecka! jako ja celkove nemam vyhrazenej zanr her, takze se tesim na naval tech next-gen her :-)

Banan
👍1

Kdybych váhal s koupí konzole PS4, jako většina dnešních majitelů PlayStationu 3, kteří se rozhoupou až s první nebo třetí slevou konzole, tak mě asi ještě nic nenalákalo, protože skoro "nic" neukázali. Určitě to brzdí také neoznámený Xbox a výstava E3. Ale jelikož vím, že s PS4 budu opět stárnout několik let, tak tohle neřeším, protože her bude víc než kdy jindy. Po výstavě E3 bude situace jiná.

PS3Fanboy
PS3Fanboy #Ni no kuni
👍3

MAJSTA: Ni no Kuni je velice kvalitní herní zažitek, ale tady je to o hrách pro PS4. Ni no Kuni rozhodně není pro děti, až si jej zahraješ tak to poznáš.

Nejsem nepřítel PS4, pouze chci aby se brala jako konzole a né jako nějaké PC od nasa, což jí nakonec jenom uškodí jako PS3.

sephiroth_-77
👍2

Kde se tu vzalo Ni no Kuni ? :D

PS3Fanboy
PS3Fanboy #Ni no kuni

sephiroth_-77: Rozhodně dechberoucí je, ale výsledná hra snad bude stéjně dobrá ne-li lepší jak Dragon's Dogma.

sephiroth_-77
👍1

Vlastně jsem zapomněl na Deep Down link . I když toho ukázka o hře moc neříká, je přímo dechberoucí.

PS3Fanboy
PS3Fanboy #Ni no kuni

Mitsu CZ: Na Destiny jsem uplně zapoměl. Taky pak přidám svůj dojem na něj.

sephiroth_-77 : Jde tady o hry pro PS4.

sephiroth_-77

Pro mě byl New Super Mario Bros. U jasný důvod ke koupi next-genu.

Ne vážně, muselo by vyjít nějaké dobré jrpg nebo hra s pořádným mulťákem. Z toho, co ukázali mě zatím nic moc nebere.

PS3Fanboy
PS3Fanboy #Ni no kuni
👍2
👎2

danik_CZ: Jsem už pouze jenom více naročnej, každá blbost už mě neuchvátí. Je to forum o hrách pro PS4 a né hodnocení mé osoby. Jak jsem psal, byl bych rád za vaše nazory na oznámené hry pro PS4 a dávali sem aktualně ohlášené hry.

PS3Fanboy
PS3Fanboy #Ni no kuni
👎5
👍1

Tady dávám svůj seznam her, kvůli kterým bych PS4 koupil a taky těch kvůli kterým ne. I těch co nepovažuji za next-gen.

Také napište které hry pro PS4 jsou pro vás tak zajímavé, že uvažujete nad koupí PS4 a také hry které za next-gen nepovažujete a nejsou pro vás důvod ke koupi PS4. Napište i co se vám na jednotlivých hrách líbí a co ne.

Battlefield 4: Hra bude i pro PS3, xbox 360, PC, takže není důvod kvůli ní kupovat PS4 a hlavně je to obyč DLC. Rozhodně se o next-gen hru nejedná.

Blacklight: Retribution: O této hře zatím nic moc nevím, takže nemůžu říct, jestli je důvod kvůli ní kupovat PS4.

Driveclub: Působí zajímavým dojmem a díky této hře bych o koupi PS4 uvažoval, ale odrazuje mě nutnost pohledu z kokpitu.

inFAMOUS: Second Son: Ukázali jenom CGI, takže zatím nevím, jestli bych kvůli ní PS4 kupoval ale podle kvality a zábavnosti předchozích dílů bych i nad koupí uvažoval.

Killzone: Shadow Fall: Je normál obyč FPS kterých je všude tuna, tudíž není důvod ke koupi PS4.

Knack: Hra rozhodně působí originálně a i grafika je jak od pixaru, tuto hru považuji za next-gen a důvod ke koupi PS4.

Primal Carnage: Genesis: Z hry zatím nic moc neukázali, ale pokud to bude hra, ve které budete hrát jenom za dinosaury tak by nemusela být špatná. Tupých vyvraždovaček s Mariňáky je dost. Hru mám zatím ve hledáčku.

The Witness: Zajímavá záležitost z otevřeného světa s logickými hádankami, Rozhodně důvod ke koupi PS4.

Thief: Předchozí díly byli skvělé, pokud si i tento díl udrží stejnou kvalitu, tak bych díky němu PS4 rozhodně koupil.

Watch dogs: Hra bude i pro PS3, xbox 360, PC, kvůli této hře není důvod kupovat PS4. Nejedná se tudíž o next-gen.

Zaklínač 3: Divoký hon: RPG z otevřeného světa které bude až v roce 2014 a tudíž v budoucnu to bude hra, kvůli které bych o koupi PS4 uvažoval.