Konzolista.cz

HDD pro PS3 Super SLIM (12)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
VulcanR
VulcanR #Trogári

Neviem ci si cital link

Zaver: nestoji to za to, ps3 SSD nedokaze efektivne vyuzit

El_Scorpio
El_Scorpio #PS3 4ever

Mirka, to je síce pekné, ale absolútne to nesúvisí s mojou otázkou. Pýtam sa na SSD.

Mirka_cz
Mirka_cz #Hassan

ja jsem si dala do super slimky hdd z fatky 80gb, ramecek jsem musela samozrejme dokoupit

El_Scorpio
El_Scorpio #PS3 4ever

Mam PS3 FAT z roku 2008 (40 GB) a po par hodinach hrania sa uz chudinka tak rozfuka a zacne chladit, ze ju radsej vypnem a dam vychladit (ale dost zalezi od teploty v izbe). Kazdopadne uvazujem ze aj tak kupim neskor superslimaka, bude to nove, tiche a snad uz vecne. Chcel by som dat do toho SSD a ma niekto s tymto diskom skusenosti?

Hry hram z BD diskov, digital nemam ziaden ani neplanujem kupovat. Viem, ze tam by to spravilo najvacsi rozdiel, ale... vela hier ma povinnu instalaciu na HDD, cize efekt to musi mat aj takto nie? Zaujimali by ma realne skusenosti ludi co si dali do PS3 SSD. Diky chlapi.

Mird@

12GB verze ho nemá .... [s16]

lamka74
lamka74 #Resident

Ta "Super slim" je oholena i o ten blbej ramecek? [s6][s6][s4]

Newek23
Newek23 #PS5

Radko11: Děkuju moc ;) Jinak ještě další možnost je místo toho rámečku postupovat podle tohohle videa link

Radko11
👍1

Kupoval jsem ho 14dní zpět na originalky.cz tam ho meli skladem. Hoď do google ramecek do super slim neco ti to najde.

Newek23
Newek23 #PS5

lamka74: Díky moc

Radko11: jaký rámeček myslíš a kde jej mohu koupit?

Radko11
👍1

Jen je potřeba dokoupit rámeček. V ps3 není.

lamka74
lamka74 #Resident
👍1

Jakykoliv SATA HDD 2,5 tam muzes vrazit misto nej do velikosti az 1 TB.

Newek23
Newek23 #PS5

Dobrý den, kamarád chce upgradovat HDD na svém PS3 Super SLIM, který má jen 12GB HDD. Myslíte, že tento je vhodný ? link Díky za pomoc