Launch trailer na hru The Lord of The Rings – Gollum, ta dostává velmi špatná hodnocení

novinka  13
Martin Šmíd, 25. 5. 2023 12:41
Po několika letech vývoje a řadě odkladů dnes vychází dobrodružná hra The Lord of The Rings – Gollum, která čerpá z pravděpodobně nejznámějšího fantasy univerza. Vývojáři ze studia Daedalic Entertainment před malou chvilkou zveřejnili finální trailer, který naleznete níže v novince. Je ovšem otázkou, jestli dokáže přesvědčit nerozhodnuté hráče, zvláště po prvních recenzích. V nich padají velmi nízké známky, za celkovou zastaralost a celou řadu technických a dalších problémů. Na některá hodnocení se můžete podívat níže v novince.

Launch trailer

Vybraná hodnocení ze světa

„Dlouho odkládané tolkienovské dobrodružství studia Daedalic je stejně nesympatické a tragické jako jeho stejnojmenný hrdina.“ – 2/10 (Gamespot)

„The Lord of The Rings - Gollum je stejně zvrácený, rozbitý a nešťastný, jako hlavní hrdina. Je to bezpochyby ta nejhorší a nejrozbitější hra, jakou jsem kdy dohrál. Peníze utraťte raději za druhou snídani." – 2/10 (PowerUp!)

„Kvůli zastaralému designu si hru LotR: Gollum budou jen těžko užívat i ti největší fanoušci Středozemě." – 3/10 (WellPlayed)

„Za těch třináct hodin, které jsem strávil hraním této hry, se mi těžko vybavuje nějaký pozitivní zážitek. Gollum je nezajímavý a zastaralý. Fanoušci Pána prstenů si zaslouží něco lepšího.“ – 3/10 (Press Start)

„The Lord of the Rings: Gollum je plný technických a dalších problémů, které potlačují skutečnost, že v jeho srdci je výborný příběh." - 5/10 (God is a Geek)

„The Lord of the Rings: Gollum nedokáže dostát jménu Tolkiena ani ve svém potenciálu. Od opakující se hratelnosti až po špatně vyprávěný příběh, je to kus Středozemě, který byste nikdy neměli prozkoumávat." – 3/10 (PCGamesN)

Hra The Lord of The Rings – Gollum vychází pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S. Později se má dostat i na konzoli Nintendo Switch. 

Zdroj: TZ

The Lord Of The Rings – Gollum

ps4xonenswps5xsx
Middle-earth Enterprises/Nacon, Daedalic Entertainment
Datum vydání hry:
25. 5. 2023
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
2/10

Komentáře