Launch trailer na hru Horizon Call of the Mountain, souhrn hodnocení ve světě

novinka  19
Martin Šmíd, 17. 2. 2023 10:10
Příští týden se s headsetem PlayStation VR2 dostane na pulty obchodů i akční hra Horizon Call of the Mountain, v níž budete moci zažít další zajímavé dobrodružství z univerza Horizon. Vývojáři ze studií Guerrilla Games a Firesprite nyní zveřejnili povedený launch trailer, podívat se na něj můžete níže v novince. „V roli zneuctěného bývalého vojáka Ryase vystoupej na nejvyšší vrcholy carjaského Slunečního království a odhal novou záhadu týkající se strojů, protože jen tak můžeš dojít vykoupení a zachránit svůj lid. Na cestě potkáš také Aloy a další známé tváře i nové postavy,“ stojí v popisku hry.

My jsme vám včera přinesli obsáhlou recenzi na hru Horizon Call of the Mountain, v níž jsme udělili pěknou osmičku. Recenze ale vychází i v zahraničí, přičemž na Opencritic má hra v současnosti v průměru 82% a na Metacritic 79%.

„Hru Horizon Call of the Mountain si musí koupit každý hráč vlastnící PlayStation VR2. Jde o plnohodnotné dobrodružství s napínavými mechanikami lezení a poutavými souboji. A nejlepší je, že interaktivní svět vypadá díky výkonu konzole PS5 ve 4K naprosto neuvěřitelně.“ – 10/10 (TrustedReviews)

„Horizon Call of the Mountain je kouzelná hra, oživující svět Horizonu z pohledu první osoby. Je ohromující, podmanivá a nikdy nezapomíná na to, co dělalo hry Horizon tak výjimečné." – 9/10 (GamesRadar+)

„Horizon Call of the Mountain je ideální ukázkou toho, co PlayStation VR2 dokáže. Ohromující vizuální zpracování a skvělá kombinace intuitivního lezení a boje dělá z Horizonu hru, kterou si musí zahrát každý, kdo si pořídí headset nové generace.“ – 9/10 (TheSixthAxis)

„Horizon Call of the Mountain je první velkou exkluzivitou pro headset PSVR2, která se snaží ukázat všechny jeho možnosti, od působivé a ostré grafiky po funkce ovládání. Hra září zejména v soubojích proti stojům.“ – 8,2/10 (Hobby Consolas)

„První hra z oblíbené série studia Guerrilla se ve virtuální realitě povedla, ačkoliv nepřináší nic nového.“ – 7/10 (Gamespot)

„Je to pěkná technologická ukázka, ale to je tak vše. I proto, že po většinu času je to jen docela obyčejný simulátor lezení.“ – 6/10 (Metro GameCentral)

Zdroj: TZ

Horizon Call of the Mountain

psvr2
Sony Interactive Entertainment, Guerrilla Games/Firesprite.
Datum vydání hry:
22. 2. 2023
KARTA HRY
8/10

Komentáře