Dnes startuje Destiny 2: The Final Shape, poslechněte si celý soundtrack

novinka  3
Milan Urbanec, 4. 6. 2024 12:27
Fanoušci Destiny 2 se dnes v 19:00 konečně dočkají startu posledního velkého rozšíření s názvem The Final Shape, které zakončí celou ságu Light vs. Dark. Uvidíme, jak bude vypadat start, ale vývojáři by dle informací měli být na něj připraveni, aby se mohl každý fanoušek jen s minimálním čekáním pustit do hraní kampaně a dalších novinek. Protože se vydání blíží, rozhodli jsme se vám trochu shrnout, na co se v následujících dnech těšit.

Nastínění příběhu

Na konci základní hry Destiny 2 jsme byli svědky toho, jak byla zasažena světlem od Travelera flotila pyramidových lodí. Tato flotila se k nám v průběhu let dostala spolu s hlavním a mocným nepřítelem Witnessem, kterému se za pomoci našeho Ghosta podařilo otevřít portál do samotného nitra Travelera. Více než rok jsme se snažili najít způsob, jak se za ním vydat, až nakonec pomocí Whish magie se to Crowovi povedlo. Nyní nás tedy čeká v Pale Heart, abychom se k němu přidali a společně zastavili Witnesův plán na Final Shape celého vesmíru a utkali se s novými nepřáteli The Dread.

Road mapa

Kampaň: Final Shape

Servery se spustí 4.6.2024 v 19:00

Preload hry bude spuštěn již v průběhu dnešního dne. Očekávejte více než 100GB ke stažení a současně skoro 300GB pro instalaci (záleží na platformě).

Raid: Salvation’s Edge

Na raid nebudeme dlouho čekat. Již tento pátek 7.6.2024 se do něj podíváme. Pro vstup do raidu bude potřeba power 1965 a musíte mít dohrané story mise.

Epizoda 1: Echoes

S DLC Final Shape se mění způsob, jak bude dále vyprávěn příběh. Již nebudeme mít sezony ale epizody. Ta první s názvem Echoes bude spuštěna 11.6.2024. Epizody se tak již nebudou překrývat s hlavním příběhem DLC, což mohlo být občas trochu matoucí a mnozí nevěděli v jakém pořadí mise hrát.

Další zajímavost co určitě mnohé a hlavně New Light guardiany potěší, že DLC Shadowkeep a Beyond Light po spuštění Final Shape budou k dispozici zdarma pro všechny.

Poslechněte si celý soundtrack

Pokud odpočítáváte hodiny do spuštění, můžete si zatím pustit soundtrack s dvěma hodinami skladeb. Ten studio Bungie zveřejnilo na svém YouTube kanálu.


Zdroj: TZ

Destiny 2: The Final Shape

ps5ps4xonexsx
PlayStation Studios, Bungie
Datum vydání hry:
4. 6. 2024
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře