Bungie nastínilo budoucnost Destiny 2

novinka  6
Martin Šmíd, 10. 6. 2024 17:20
V minulém týdnu vyšlo velké rozšíření The Final Shape pro Destiny 2, které zakončilo příběh o Temnotě a Světlu. Hlavní padouch byl poražen a vývojáři z Bungie nabídli uspokojivý konec. Fanoušky ale určitě zajímá, co bude dál. Je úplný konec? To určitě ne. Už dříve jsme se dozvěděli, že v rámci dalšího roku budou vycházet tři epizody, které nabídnou další porci obsahu. Dnes vývojáři jednotlivé epizody představili ve svém videu, na které se můžete podívat níže v novince.

V průběhu roku hra Destiny 2: The Final Shape dostane tři epizody, které budou vyprávět následky ságy Light vs. Darkness. Po Echoes bude následovat Revenant, který bude obsahovat příběh zaměřený na Falleny s temnou fantasy a hororovou tématikou. Po Revenant následuje Heresy, která se zaměřuje na panteon Hivů a přinese zpět oblíbenou lokaci z Destiny 1 - Dreadnaught.

Současně na konci traileru Bungie ukázal malý teaser, co máme čekat v roce 2025 pod pracovním názvem Destiny 2 Codename: Frontiers.

Poté co Guardiani v nekonečném raidu konečně porazili Witnesse a zastavili jeho Final Shape, Traweler rozsel po záhadné předměty zvané Echoes, ty jsou kombinací světla a temnoty. První Epizoda se bude odehrávat na Nessusu, kde s pomocí Failsafe, Saint-14 a Osirisem musíme zastavit podivně se chovající Vexy a nového zájemného nepřítele.

Každá vydaná epizoda bude obsahovat tři akty, z nichž každý bude trvat přibližně šest týdnů, přičemž druhý akt Echoes bude spuštěn 16. července a třetí akt 27. srpna. Každý akt bude obsahovat nové aktivity a mise, jako například novou aktivitu Breach Executable pro tři hráče, která bude spuštěna v hned v prvním aktu. Nebude chybět nový Armor, zbraně a nové mody pro artefakt, které se budou s každým aktem rozšiřovat.


Zdroj: TZ

Destiny 2: The Final Shape

ps5ps4xonexsx
PlayStation Studios, Bungie
Datum vydání hry:
4. 6. 2024
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře