Square Enix odhalil box art na Final Fantasy VII Remake + nové obrázky a gameplay video

novinka  30
Martin Šmíd, 24. 9. 2019 17:14
Herní vydavatel Square Enix před malou chvilkou zveřejnil finální podobu box artu připravované hry Final Fantasy VII Remake, který je očividně inspirovaný originálem z roku roku 1997. Podívat se na něj můžete níže v novince, kam přikládáme i sadu nových obrázků. Final Fantasy VII Remake vyjde začátkem března příštího roku pro konzoli PlayStation 4.

Oficiální popisek hry od vývojářů

Final Fantasy VII Remake představuje moderní ztvárnění jedné z nejikoničtějších her a využívá nejnovějších technologií ke střižení nového hávu a rozšíření legendárního RPG dobrodružství od Square Enix pro současnou generaci.

V postindustriálním světě, který ovládla společnost Shinra Electric Power Company, se ujmeš role Clouda Strifea – žoldáka a bývalého člena elitní jednotky SOLDIER společnosti Shinra – a spojíš se s organizací Avalanche, která se Shinrou bojuje.

Navštiv jeden z nejoblíbenějších herních světů, který se díky moderní době vrací s úžasnými detaily a propracovaností. Dej se dohromady s nezapomenutelnými postavami, zapoj se do strhujících bitev a prožij příběh, který si podmanil celou generaci.

UPDATE: Square Enix vypustil i nové gameplay video, ukazující souboj s bossem.

Box art

Nové obrázky

Zdroj: Tisková zpráva

Final Fantasy VII Remake

ps4
Square Enix, Square Enix
Datum vydání hry:
10. 4. 2020
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře