4 minuty z akční hry Forspoken, bude mít tři režimy zobrazení - UPDATE

novinka  53
Martin Šmíd, 13. 12. 2021 15:17
Herní vydavatel Square Enix koncem minulého týdne oznámil, že jeho očekávaná akční RPG hra s velkým otevřeným světem Forspoken vyjde koncem května příštího roku pro PC a konzoli PlayStation 5. Dnes server IGN přinesl hned 4 minuty dlouhé video se záběry z hraní, ukazující hlavně průzkum světa a pohyb po něm, ale také dojde i na souboje s protivníky. Na video se podívejte níže v novince. Do komentářů nám napište, jak se vám tato nepřerušovaná ukázka z hraní líbí.

UPDATE: Původní video bylo odstraněno serverem IGN. Zde jsou ovšem další se stejnými záběry z hraní.

Hra Forspoken bude mít dle vývojářů tři režimy zobrazení na konzoli PlayStation 5. Performance režim se zaměří na rozlišení 1440p a 60fps, Graphics na nativní 4K rozlišení a 30fps a třetí Ray-tracing režim na vizuální zpracování s ray-tracing efekty. 

„Při vývoji této hry jsme skutečně zahrnuli mnoho jedinečných hardwarových prvků konzole PlayStation 5," říká Takeshi Aramaki, režisér hry Forspoken. „Využíváme například adaptivní spouště, ale také haptickou odezvu při používání různých typů kouzel. Ve hře máme spoustu různých kouzel, která můžete používat, a naši designéři si sedli a vymysleli, jak odlišit zpětnou vazbu, kterou dostanete od ovladače pro každé z kouzel,“ dodává. 

Zdroj: IGN

Forspoken

ps5
Square Enix, Luminous Productions
Datum vydání hry:
24. 1. 2023
Žánr:
RPG
KARTA HRY
5/10

Komentáře