Playstation 3

zvuk z PS3 (28)

• Mira77
    Mira77...

...presne tak,pomoci toho zakladniho kabelu se 3ma cinchema a prip. nejake te redukce to dostanes ve stereu kamkoliv. jen je jeste potreba prenastavit to v ps3 sound settings.

• duxik
    duxikClint

cinche nemas? To uz se k PS3 nedava ten zakladni kabel na kterem ty cinche jsou?

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

DVI vede pouze obraz, nikoliv zvuk, takže jedinou možností je zapojení sluchátek nebo beden právě přes 3,5 mm jack, případně přímo pomocí optiky píchnout soustavu do PS3.

• drako83cz
    drako83czGAMER

Dneska jsem si propojil PS3 s LCD monitorem pres kabel HDMI - DVI .

Obraz jede v pohode ale nevim jak mam rozbehat zvuk protoze ten nejede z monitoru vubec. Kdyz jsem se dival na vystupy z monitoru tak je tam jenom vstup pro sluchatka (IN). Ja bych to chtel nejak zapojit aby mi jel zvuk ze sluchatek popripade z repraku. Nevite nekdo jak na to? Cinche u sveho PS 3 modelu nemam. Takze jenom pres otiku? [s2]

Dik

• m@rco
    m@rco

2carlos: pri zapinani pridrz cca 5s tlacitko na ps3 (myslim tim tlacitko na ps3 ne ovladac)

pak ps3 pipne a prejde do default nastaveni

preinstaluj firmware a ydl bude historii

• filom3n
    filom3nGrip

wasile - klid, ja byl vcera uz narvanej (nebo kdy sem to psal) zbylo nam Pul suda z carodek a tak to po vecerech s manzelkou dopijime, tak sem to napsal ostrejc... normalne sem lez a pis... nevime vsechno... a pokud nevco vi nekdo lip nez my tak sme za to radi...

edit: samozrejme ze kdyz z FullHD digitalniho tahnes prez prevodnik na Analog, pak tam das kabel a zase z Analogu na Digital ze tam prijdes o kvalitu, asi jako kdyz z CD udelas tahnez kabel jack z PC do PC a pak zase vypalis CD...

• VulcanR
    VulcanRTrogári

adusa: Nepliesť si kompozitný kábel (ten žltý)- max rozlíšenie 576i link

s komponetným - max 1080p link

• wasill
    wasill

Kokota sem z nikoho dělat nechtěl. Myslel jsem, že to 1080p neutáhne vůbec a neměl jsem pravdu, ale nebojte se nikdo, já už vám sem nepolezu.

• filom3n
    filom3nGrip

zjednodusene: je to sracka, ale pokud mas DVD prehravac a TV ktera umi toto tak je to mnohem kvalitnejsi nez scart, uz se to blizi HDMI docela dost, byva to ale o neco tmavsi obraz, asi je to tim ze v TVs nejsou kvalitni obvody na analog a vice zvyhodnuji HDMI...

• adusa
    adusa

filom mas pravdu. Cez kompozitne prepojenie prevedies ful HD ale toto prepojenie ako tvrdis aj ty je stratove vdaka samotnemu sposobu prenosu. A to ze je to analog.

• filom3n
    filom3nGrip

zalezi na kvalite kabelaze a na tv... taky jsem videl kabely cinch ze kterych jelo s video cernobile a druhy co jedou barevne... kazdopadne 1080p z toho dostat jde, na druhou stranu treba prez HDMI umi zobrazit vyssi kontrasty nez prez component... to je jedno,tady resime zvuk ne? :)

edit: mne jen irituje kdyz tady neco napisu cim sem si jistej a co vim a pak pride nekdo a dela ze mne kokota aka...

• PEPE
    PEPEJoe_TheSlow

Používal jsem u PS3 komponent a víc než 1080i jsem z toho nedostal.

• filom3n
    filom3nGrip

komponent vede full HD... aka full HD akorat analogem, oproti hdmi ma nevyhodu toho ze je to analog, takze je to horsi, jak uz jsem psal vyse...

link

ostrost obrazu je o neco horsi, ale necviceny oko to nepozna...

• wasill
    wasill

Vede to max 1080i a navíc s dost silnou kompresí a analogově. 1080p (aka FullHD) to neutáhne. Oproti HDMI mu chybí ještě spousta jiných věcí.

• filom3n
    filom3nGrip

to je něco jako HDMI akorát v horší kvalitě, analogem.. je to analogový fullHD

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

filom3n a na co jsou ty komponentní výstupy vedle cinche audio L a R

DÍKY

• filom3n
    filom3nGrip

link - nema HDMI vstup popuze vystup, na aukro se vyprdni, vylitni do nejblizsiho elektra, cena 200-300 kc prumer za obyc...

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

optika za pár stovek na aukru - seženeš i za stovku třeba na aukru pokud chceš hodně šetřit

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

filom3n tak to nevím jestli to kino má vstup nebo výstup ale HDMI tam je je to typ Panasonic SC-PT850 ten kabel se mi tu válí dával sem za něl 5 kilo tak nechci utrácet zase za optickej a ani nevím na kolik by vyšel

• filom3n
    filom3nGrip

prez hdmi to umi prijimat drazsi recievery, co mas za domaci kino? moa to HDMI vstup? nebo pouze vystup... dej to prez optiku ne?

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

zbyndo nějak nechápu. a jak máš teď audio/video? si mi kdysi psal že 5.1 zvuk máš.

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

tekken chci mít 5.1 zvuk jenom že stará telka nemá HDMI má všechno dokonce i ten koncák kterej to nahradí jenomže pak je ten kabel moc dlouhej a já ho tam nezastrčím když je telka na podstavci musel bych ji mít na zdi

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

No můžeš nastavit, že přes HDMI půjde jen zvuk, ale obraz bys pak musel mít přes AV, což je k ničemu... nějak nevím, jakej by to mělo smysl.

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

kluci koukám že ste v tomhle tom dost chytří potřebuji poradit jde přes HDMI vést jenom zvuk skrze PS3 do domácího kina popřípadě bych chtěl vědět jak to nastavit

• filom3n
    filom3nGrip

v settings dej audio vystup ne prez HDMI jak pise Duxi, a dej tam vystup Cinch (nebo optiku) do jakyhokoliv zarizeni - co ma line in, a lze to bud cinchema neboi jackem, sou prechodky... na to...

• duxik
    duxikClint

no normalne pres HDMI by sel obraz a tim kabelem co byl pribaleny u PS3 by sel zvuk ve stereu do nakeho ozvuceni

• duxik
    duxikClint

zvuk se da pustit i zvlast pres ten klasicky vystup na ty cinche,jen se to navoli v menu PS3 kam pujde zvuk,jestli pres HDMI nebo ten druhy vystup

• TumaPetr
    TumaPetr

Normoš napíchni repro přímo do monitoru a ono už se popere. Mám to taky tak :) Jinak to jde samozřejmě přes optiku v PS3, ale to je finančně spíš vtipný :D

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.