Konzolista.cz

Call of Duty: Modern Warfare (2019) (1840)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
L8ck3r

Ahoj, koupil sem hru na disku PS4 verze a nemůžu nainstalovat kampaň. Pořád mi to píše, že store není dostupné.

SteveHood

@Em Kaape: To nejde ani na PC.

fisour
fisour #☢️NUK3S☢️

@Em Kaape: MW2019 se na PS5 automaticky vždy po každým stažení hry smaže. Ne teda celá hra, ale mp část a i nějaký packy z kampaně... Activision s tím nehodlá nic dělat, nechali to takhle už dva roky rozbitý...

Em Kaape

Ahoj. Lze hrát multiplayer MW1 2019 bez Warzone na ps5? 100 GB Warzone je šílené.

Venom71cz
Venom71cz #Ellie

@Zirafcatko: můj nick Venom71cz, kdyby někdo chtěl dát multak. PS5 samozřejmě.

Zirafcatko
Zirafcatko #⸸Ave Satanas⸸
👍1

Kdo by chtěl dát multak tak napište:)

Venom71cz
Venom71cz #Ellie
👍2

Zatím se mi nic nemaže, tak uvidíme časem.

SteveHood
👍2

@fisour: Nejspíš ne. Zatím žádný problém.

fisour
fisour #☢️NUK3S☢️
👍1

@Venom71cz: Takže už se to z PS5 nemaže? Jediný problém co jsem měl...

Venom71cz
Venom71cz #Ellie
👍1

Multak opravili, minule mi to hazelo do hry vzdycky tak max 4 hrace. Lobby bylo plny, ale do hry se proste nepripojili. Tedka je to v pohode.

Venom71cz
Venom71cz #Ellie

Multak tedka hraje dost lidi, jsem az prekvapenej, ze to opravili.

Zirafcatko
Zirafcatko #⸸Ave Satanas⸸
👍1

Jdu to zkusit nainstalovat na ps5 snad to ještě někdo hraje 😃 (myslím multak ne podelanej warzone)

Odstrelovac 44

@geobbu - používam najradšej MP7, ale podskakovať a strieľať bez mierenia je pre mňa nepochopiteľná záležitosť. Teda pochopiteľná, keď si vezmem to video na predošlej strane kde cheater videl všetkých protihráčov, a mal plné automatické mierenie.

Werdugo
Werdugo #Márny

Dnes jsem po delší době zahrál nebo chtěl zahrát MP a hle , XP zase nefungujou?Takže je to pro mě nejspíš uzavřená Kapitola...

geobbu
geobbu #WHO CARES
👍1

Když jsem hrával Shipment míval jsem běžně od 80 do 140 cca. v Dominationu především. Záleží od hry a od zbraně. Pokud si dáš perky maximalizující rychlost a zbraň postavíš na hip-fire tak jen běžíš a střílíš. Žádný ADSko, žádný přemýšlení. Nedá se tam kde schovat. Vem si nějaký SMGčko a zkus to, uvidíš

Odstrelovac 44

@Danilov - tak toto som videl 1x, a nevedel som čo si o tom myslieť.

Ale keď vidíš hráča, ako v opakovačke chaoticky mení smer, lebo už vidí nepriateľa ktorého nemôže vidieť a ide ho zabiť, a potom má 131 zabití a v ďalšej hre ten istý hráč 125. Teraz som dohral hru z jedným hráčom čo mal 148 zabití. V podstate som sa nestíhal spawnovať v hre a už som bol mŕtvy.

@fisour - tak 100 je pekné číslo. Môj starší syn dal 80 a ja som mal max. okolo 70, ale to bola jedna hra, a nie ako títo "borci" čo sú to schopní dať niekoľko hier po sebe.

fisour
fisour #☢️NUK3S☢️

@Odstrelovac 44: Ty killy jdou dát si myslím. V shipmentu mám rokord 100 a to bych to ještě mohl zahrát lépe...

Danilov

@Odstrelovac 44: ten druhý případ není cheat ale bug, stává se nám to pravidelně ve warzonu, kdy buď jeden z našeho týmu nebo někdo z nepřátel vypadá jako kostka pres celpu místnost.

Odstrelovac 44
👎1

Opäť som zažil kopec "zábavy" s cheatermi. Jeden mal rank 1000, a ďalší dal 2x po sebe v shipmente 131 a 125 zabití. Bol super rýchly, podskakoval ako blázon, neustále menil smer (predpokladám že videl všetkých súperov).A najväčší srandista bol maník ktorý bol veľakrát v hre neviditeľný, a maskoval sa v nejakej KOCKE. Podarilo sa mi ho zachytiť v čase 00:21slink a na sekundu ho vidieť aj v čase 00:41s na konci hry.

Podotýkam že mám crossplay vypnutý, a že všetci títo srandisti hrajú na Xboxe.

Mates —
Mates — #XSX/SWITCH
👍1

@fisour: Konečně by tam mohli dodat nastavení fov :D

fisour
fisour #☢️NUK3S☢️
👍1

Chystá se Warzone 2. 🥳

fisour
fisour #☢️NUK3S☢️

@Odstrelovac 44: pošleš mi nějaký video?

Orgasmic
Orgasmic #PS5 + GP
👍1

Jak je možný, že tu grafiku ta ojebali? Vždyť Warzone vypadal pěkně, teď je to rozmazaný děs.

Odstrelovac 44

A v multiplayeri samí cheater. Chcel som si trochu zahrať "shoot the ship" a tam samí podskakujúci buzeranti čo ťa spoza rohu vo výskoku zastrelia na jednu ranu, aj keď nemôžu vidieť hráča, tak aj napriek tomu dokážu počas skákania telepaticky odhadnúť kde presne je protihráč a zamerať a dostať ho na jednu ranu. A to všetko s ovládačom od Xboxu. Je to na porazenie.

Orgasmic
Orgasmic #PS5 + GP
👍3

Teď jsem zkusil Warzone po delší době s tou novou mapou a neskutečná sračka se z toho stala a grafika je asi vtip v dnešní době :D

Odstrelovac 44

Keď dosiahnem nejaký super výsledok, tak hra sa vždy keď sa ukazuje progres sekne. Dnes mi to urobilo 4x. Pokiaľ je výsledok priemerný alebo slabý, tak sa nič také nestalo. A na konci mi zvykne ukázať dosiahnutý progres ten základný od 0 do 1 ako keď sme začínali. Sú to babráci, takto zničiť hru!

Oggy_cz_MW

@Odstrelovac 44: všiml jsem si něčeho podobného najednou začínám od začátku. Proč nikdo asi neví... Proč prostě proto Activision.🤦

Odstrelovac 44

@Oggy_cz_MW - snáď aspoň niečo opravia.

Mám ale inú otázku. Po poslednej aktualizácii, teda predposlednej, po aktualizácii na 1. sezónu Vanguard sa mi vynulovali ako keby všetky dosiahnuté výsledky a začínal som od 0. Neustále sa mi potom počas hrania zobrazovali odomknuté veci. Predtým sa vynuloval pri novej sezóne len rank. Píšem to ale preto, lebo teraz mám zamknutú možnosť vybrať si v "field upgrade" súčasne "Munitions Box a Trophy System" a potom si medzi nimi prepínať v hre podľa potreby. Využíval som to, a teraz je to zamknuté a píše mi to, že to bude odomknuté od levlu 45. Lenže to som už dosiahol a stále to je zamknuté :(

Oggy_cz_MW

Tak tu máme aspoň nějaké info od Activisionu link nezarmoutis 😄

Petosk

@Odstrelovac 44: nie psko musi vidiet ze ma niekto adapter pripojeny do neho. Vyskoci hlaska ze pouzivas zakazane zariadenie a ak ho bude aj primdalsej hre pouzivat rovno ban na cely ps ucet. Sam teraz hravam cod cw a je to tam samy mysiar ale symbol km nemaju. Iba ovladac. Takze pouzivaju adaptery .