Playstation 3

Změna nicku PS3 (15)

• Cimbu
    Cimbu

zuzkys- naprostej souhlas... já sem kvůly změně Nicku na PSN musel opustit ucet v 13 levlu trofeji a se 14 platinama :(( ted su Cimbu_CZ v 7 lvl a je to na prd, už nemám čas všechny ty hry jit znova.. :((

• zuzkys
    zuzkys...

tupaccz: Já si myslím, že to košér právě je. Nechtějí aby si každý měnil stokrát denně nick, ale možnost tady je a že je za peníze je v pohodě. Pokud si někdo v 15ti dá tupej nick a pak se mu později zdá hloupej a nechce si zakládat nový profil třeba kvůli zaplacenému live, či arcade hrám tak má možnost si ho změnit, i když za peníze, na PSN má prostě smůlu.

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

No jen upřesním tady hošanum co vykřikujou že na xbox Live to jde .Ano jen jednou a to si změníte navržený Nick co vám nabídlo xbox live,za každý pokus o změnění Nicku se platí takže to zase tak košér od microsoftu není:-D

• jose79
    jose79

Třeba desítky hodin strávených u GT5 ;)

• Janinka
    Janinka

A co ti brani zalozit si novy ucet s novym, tebou vybranym nickem? :)

• ice-p
    ice-p

pucik6-špatnej příklad,za konkrétních daných věcí a náležitostí si lze nechat změnit o.p.Nick vůbec.pa[s16]

• pucik6
    pucik6

Je to jako bys chtěl na úřadě změnit občanku. Jasně že to nejde.

• sten32
    sten32loading...

najlepšie vyriešene by to bolo tak že by sa dal zmeniť nick a keď si ho niekto zmení z tvojho fiendlistu tak by sa ta spýtalo že či ti má zobrazovať starý alebo nový nick. Ale SONY robí všetko opačne ako chcú hráči a to je uplne na kkt.

• Sheva
    ShevaPS5

J, ale pak si třeba založíš clan...jako clan TAG je pěknej, ale když do hry napojí hráči s clantagem přímo v nicku je to luxus :) zletej x360 :)

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

honza.szitas souhlas neni potreba jak rekl gambac nick si musíš rozmyslet než účet založíš

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Podle mě je to dobře, že to nejde měnit, takhle bych totálně ztrácel přehled kdo je kdo. Když tam mám nějakých 50 lidí třeba

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Změna nicku: Xbox Live +1 , PlayStation®Network 0.

Mě spíš vadí ten nedodělanej Download List, mohli by tam přidat delete tlačítko, nebo aspoň filtrování podle demíček, dlc, minisek, themesů apod. Kdo se v tom má pak hrabat...

• gambrinus1
    gambrinus1CzDe

Absence Češtiny v menu je horší..nick si musíš rozmyslet než účet založíš[s14]

• godycz
    godyczkatana-san

jedna z veci ktera me na PSN vadi :)

• Banan
    Banan

nejde

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.