RPG

Zelda Wii - Legend of Zelda: Skyward Sword (34)

• StefiCZ
    StefiCZpls no

Kdyby měl náhodou někdo zájem podílet se na stavbě československého fan-webu o Zeldě, pište PM. Berem každého alespoň trochu gramotného :D Hlavně hledám překladatele z eng.

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

no oči musia aktívne byť otvorené všetky aby si ich mohol krútiť, takže musíš byť pred nimi vyššie.. niekde hore bude bedňa a tú si zhoď dole a postav sa na ňu, potom ti to pôjde

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Tie oci vo Faron Woods musis zblbnut kruzenim meca. Postav sa pred otvorene oko (sleduje hrot tvojho meca) a jednoducho kruz Wiimotom az kym sa nezatoci aj ono a neskape. [s6]

Tie kocky su uplne nepovinne, su len na otvaranie pokladov v prislusnych truhliciach v oblakoch.

p.s: youtube neodporucam, vacsinou si pri hladani konkretnej veci pokazis zazitok nejakym spoilerom. Vzdy o radu najprv poziadaj Fi (zameraj prislusnu vec/postavu/nepriatela pomocou tlacitka Z a potom stlac sipku dole) na 99 percent ti povie to co potrebujes.

• _Zed_
    _Zed_Z

solid__snake: Důvodů je dost, peněz momentálně málo. Pravda, taky koupím WII.

• solid__snake
    solid__snakeHIDEOut

Teď už docela vážně uvažuju o koupi Wii... Důvodů je dost, peněz momentálně málo.

Docela bych Zeldě přál hru roku (spolu s Portalem), vzhledem k tomu co tam je na výběr... I když co já mám do toho co kecat, když sem to nehrál. :)

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Hosi co hrate, dajte si pozor na zavazny glitch v neskorej faze hry (asi 30+ hodin herneho casu), ktory komplet zlikviduje vas save a treba zacat od zaciatku. Je to sposobene prkotinou - dialogom s uplne nepodstatnou postavou, a navyse na to treba velmi nepravdepodobny a specificky sled udalosti, ale stat sa moze vsetko. link

V skratke a s minimom spoilerov - ked hladate casti songu, treba ist najprv pre tu cast v lese alebo sopke, nie v pusti.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

vulcanR snad jak pro koho ne.

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Kvalita hype nepotrebuje. [s7] A potom ze N nema najvalitnejsie hry. [s6]

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

The Legend of Zelda: Skyward Sword - IGN 10/10 .. bez hypu ..

• Deshien
    Deshien

link Nadhera jak prase,nutnost i pro lidi jako ja co Zeldu moc nehrajou

PS nezda se vam ze je to trochu inspirovane Super mario galaxy???? takove dost blaznive pomensi ostruvky

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Dalsich vzacnych 10/10 od EDGE.

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Keď je to pravda :)

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Nic ineho som ani necakal. Sice pochybujem ze u mna tento rok prekona latku nastavenu od Xenoblade, ale aj tak sa neskutocne tesim. A ta fraza najlepsia Zelda uz trochu straca vahu, ked to hovoria pri kazdom diele. [s6].

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Skyward Sword v prvej recenzii link

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
  • ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
  • VulcanR
    VulcanRTrogári

A zbieranie chrobakov! [s7]

Koncim s pozeranim trailerov, lebo to uz nevydrzim. [s6]

• Moments hunter
    Moments hunterXL>All

Upgrade předmětů!!! link

• Moments hunter
    Moments hunterXL>All

Další trailer Zeldy a nové gameplay záběry!! (v japonštině, 11 minut) link

Jinak Skyward Sword by měl obsahovat něco jako 2nd Quest a Boss Challenge!

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

to je proste nádhera! link

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

jeseň, čo už - na kvalitu sa muší čakať link

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Tak a je to tu, Skyward Sword vraj mame cakat po 3DS Ocarine - cize koniec leta - jesen, kedy uz budu vidiet vianocne zisky a urcite to kvoli nim posunu na koniec roka. link

Asi budem plakat [s13]

• Devilbringer
    Devilbringer

Nostalgie jede naplno. Jak mi Hyrule chybí.)

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

do mája to tu je jak na "Epone" link

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Vraj vstupuju do finalnej fazy vyvoja. [s14] Snad to myslia vazne a stihnu to dat von este tento polrok, uz by som si to fakt rad zahral.

• Devilbringer
    Devilbringer

Mini info o nové Zeldě a zmíňka a remaku Ocariny na DS. link

• Offon
    OffonClose it.

Apsi:Ty jo...fakt pekny...:D

• Devilbringer
    Devilbringer

Jasny pockam si.

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

devil: heslo ani nemusíš oprašovať, čoskoro sa ide na novom systéme a s novou registráciou. takto to bude cca vyzerať: link

• Devilbringer
    Devilbringer

Me tohle ovladani vylozene sedne u Linkovych pomucek. Luk, bic i ten brouk, to vsechno je jak delany na WIImote takze i kdyz budu sekat normalka Ackem, na mote toho zbude dost.

Apsid: Jo oprasim heslo na Nintendo-gen... i kdyz tam krome tebe neznam dusi:)

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Tu je jasne vidiet, že s ovládaním nebude problém link

• Offon
    OffonClose it.

Jako ja jsem nikdy zadnou Zeldu nehral,ale tahle me nejak chytla nevim proc...:D Ale pekny...

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Tu nemáš s kým kecat ;) osobne nieje pre mna očakávanejšia hra.. fee tam chýbala ale určite to má svoj dovod, ak schceš plnohodnotne pokecat o hre skoč na moju stránku- ktorá bude čoskoro komplet prerobená

• Devilbringer
    Devilbringer

Po prvním traileru jsem úplně unešenej tak zakládám své snad první téma. Snad se chtyne. V první řadě mě na traileru (krom tradičně dokonalé muziky) zaujala grafika, která mi příjde jako lehce cell shadova, mix mezi Wind Wakerem a Twilight Princess což snad bude ku prospěchu věci a zajistí Zeldě neotřelost i když musím uznat, že zemitější grafika Twilight P. by se mi sem hodila asi víc. Druhou věcí co mě zarazila, je fakt, že jsem nějak nezaregistroval žádnou světlušku, nevím jestli blbě koukám nebo tam opravdu není? Doufal jsem, že se po Midně zase objeví... Dál bych vyzdvihnul ovladatelného brouka což je podle mě sice jenom náhrada bombmyší, nějak mi tam moc nesedí ale v Zeldě nebyla o užasné itemy nikdy nouze tak snad tohle není vrchol. Co se mi ale líbí moc je bič, očividně vypůjčenej z Metroida. Počítám, že bude fungovat jako multifunkční lano z Wind Wakera.Co doufám, že Nintendo poladí, je ovládání Wii Motem, vypadalo to, že haproval kvůli špátné konfiguraci, přece jenom podobnou neplechu někdy dělá i Twilight Princess, každopádně i kdyby nepoladili vychutnám si to bez problémů na normálním ovládání páč už jenom ohninvý templ je dost na předobjednání.

No nakonec přihodím E3 trailer a budu doufat v kvalitní pokec.

link

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.