Konzolista.cz

Zaklinac 3: Divoky Hon (PS4) (1430)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
BigHamer
👍1

@mazar: jj koukal nsem prave na ty velmistr a nezdaj se mi lepsi v necem no a v necem zase ne zkusim nejakou udelat a porovnam

mazar
mazar #PS remasterrace

@BigHamer: Zaklínačské sady mají úrovně, nejvyšší je velmistrovská, ale to nejspíše víš.

BigHamer

@mazar: ahoj no získal jsem ho po zabiti jineho zaklinace kterej byl zakletej myslim. Ale ma po 3 slotech na kameny a zda se mi ze prevysuje vsechny ty zaklinacsky sady. Jako bonus 6% zdravi za zabiti. Jinak jedu max lektvary a kouzla. Divoky hon jsem potazil pomalu po slepu. Tak zatim ho necham a uvidim jestli poskladam velmistra zmiji treba.

mazar
mazar #PS remasterrace

@BigHamer: Ten tvůj set neznám, ale na střední obtížnost bych to asi neřešil, ona hra není nějaké HC ani na nejtěžší. Ale pokud bys chtěl něco vyloženě silného, tak si samozřejmě pomůžeš, buildy tam jdou udělat silné. Já jsem jel ještě na ps4 toxicity build a to bylo strašně o.p.😀.

BigHamer

Zdravim pařani, ted jsem dohral zaklinace 3 i s dlc cca mesic zhruba 2 hodky hrani denne na treti obtiznost. Myslel jsem ze by to melo byt o dost delsi. Budiz zacal jsem hrat tedy plusko s postavou 48lvl. A zkusim vic litat po lesich. Jde mi o to mam set 6x Tesham Mutna a stribrny mec zmije. Stim brnenim jsu od 39lvl a zda se mi hodne dobry je tedy potreba delat nejaky zaklinacsky set pomuzu si ?

mazar
mazar #PS remasterrace

@manicek: No já to mám zase tak, že manuální save nefunguje a funguje jen automatický. Kdybych smazal všechno kromě ručních, tak se vracím o 50 h zpět. Stalo se mě to cca. kolem odjezdu do Kaer Morhen, tak jak píše Stevehood.

manicek

Ty savy co nejsou ručně uložené tam dělají prostě bordel, asi to má něco společného i s těmi novými nastaveními. Automatické uložení je stejně k ničemu, bo většinou hodí chybu a nejde načíst.

SteveHood
👍1

@mazar: Jo, já už mám odjet do Kaer Morhen. Dřív to nedělalo a mazat savy nebudu, stejně žádné z předchozího hraní nebyly.

mazar
mazar #PS remasterrace

@SteveHood: Mám to stejné, ale až tak od třičtvrtě hry. Na netu jsou návody jak to řešit, ale moc se mi nechtějí promazávat savy. Raději dávám režim spánku.

manicek

@SteveHood: Taky jsem měl ten problém. Pomohlo vymazání všech savu, které nebyly v té verzi 4.00.

Kainé
Kainé #A2

@SteveHood: nn, funguje v tomhle vše korektně.

SteveHood

Taky se vám veškeré nastavení resetuje při každém spuštění? Je to otravné...

Kainé
Kainé #A2
❤️1

@ΛNĐ3RLΛ: já osobně ve hře nepotřebuji sbírat kartičky s postavami, s kterými herní avatar měl sex, ne že by mě to uráželo, pokud by to tam dali, tak bych to respektoval, ale osobně to beru jako dobovou záležitost, k původní hře to mi sedělo, v roce 2026 by mi to nedávalo smysl. Určitě CDP na to udělá nějaké pomrknutí či quest. Umím si např. představit v rámci tvoji myšlenky gwintový balíček s nahotinkami, který bys získal v rámci questu, určitě ne pak kartičky jako odměna za sex.

On ten remake bude mít za úkol taky fixnou příběhové díry v rámci trilogie, aby trilogie fungovalá lépe jako celek, takže i v rámci trilogie se budou chtít přiblížit dvojce a trojce, kde se kartičky nesbíraly, takže za mě je logické rozhnodutí, že to tam nebude.

Já osobně doufám, že se pokusí udržet atmosféru, feeling, špinavost jedničky, bojím se spíše o tenhle aspekt. Přece jenom Witcher šel dost do mainstreamu, i když osobně si myslím, že to není klasické mainstream fantasy.

Když jsme u Witchera 1, tak jsem o svátcích organizoval nově knihovnu, takže jsem měl možnost kouknout na Čas Opovržení a mám edici právě z roku 2007, kde zadní stránka knihy láká právě na čerstvě vydanou hru Witcher. Pěkné vzpomínky.

ΛNĐ3RLΛ
ΛNĐ3RLΛ #無限で、恐ろしい自由。
👍1

@A2: Se změnou dialogu souhlasím, ale s kartičkami jako takovými problém nemám. V druhé Mafií sbíráš Playboy magazíny, v NieR se díváš holkám pod sukni kvůli trofeji, i když to nemá žádné příběhové opodstatnění (možná jen u Kainé)...

Mohli by ten koncept kartiček prostě jen přizpůsobit k dnešním standardům. Udělat z toho comic relief nebo naopak vážné téma a poukázat tím na občas absurdní sexualizaci žen ve videohrách. Zbavit se toho úplně a předstírat, jakože to nikdy neexistovalo v jejich hrách, vidím jako zbytečně radikální řešení. Přece jen ty hry částečně i stojí a padají právě na tématice okolo sexu.

Kainé
Kainé #A2
👍1

@ΛNĐ3RLΛ: Ale ona jednička je vážně extrémně sexistická a místy v tomhle až hloupá, ač tu hru mám fakt rád, tak ty dialogy byly místy úplně nonsense, hlavně že to vedlo k sexu, odměna pak byla kartička :D.

Hele, já to hrál v roce 2007 a byl jsem z toho nadšený, teď už by to ale nemohlo fungovat.

link

Tady koukni na ten dialog :D.

ΛNĐ3RLΛ
ΛNĐ3RLΛ #無限で、恐ろしい自由。

A hned na nový rok tu máme "dáreček" do CD Projektu RED v podobě svazáckého myšlení, které nás dovede k těm lepším zítřkům. link ♥️

manicek

@Vilgefortz Mrakoplaš ylv6: je tam bug, mě pomohlo smazat všechny savy, nechal jsem si jen ten aktuální. Taky jsem četl, že pomáhá.... Když baron domluví a naskočí nahrávání, tak zmáčknout tlačítko PS a nechat asi minutu v menu konzole a pak se vrátit do hry a měla by ti hned začít ta cutscena.

Vilgefortz Mrakoplaš ylv6

@Marty: No je to hlavní quest no ale tajně doufám že když se zeptám ještě na skelige půjde to třeba obejít. Ale spíš ne a dost mě to sere. Navíc hra ani nejde spustit bez toho updatu, tohle se nepovedlo 🙁

Vilgefortz Mrakoplaš ylv6

Ahoj mám diskovou goty edici na PS4 a mám problém po next gen updatu. Po questu kdy Ciri vyhraje nad Baronem koně a on má dál mluvit o Ciri hra mi spadne. Zkoušel jsem update smazat a znovu stáhnout ale pořád to padá ve stejném místě. Můžu se na dokončení tohohle questu vykašlat? Půjde hra normálně dohrát? Jestli ne tak už to ani nebudu zapínat 🙁

Kainé
Kainé #A2
👍2

tak obě DLC musím pochválit, i když mi nesedl vizuál druhého DLC, celkově to bylo hodně dobré. Poslední DLC šikovně dávkuje nostalgii, nadsázku, sebeironii. Obecně tyhle menší příběhy pasují k Zaklínači lépe než ty rádoby epické příběhy o záchraně světa.

Co hře, ale musím vytnout, je NG+, do NG+ jsem šel jako level 56 a lootuji itemy pro level 87, Yen mi v bedně nechá itemy pro level 7x. Známe problémy jako RPG systém, fleky na zemi nemá cenu znovu opakovat, ale obecně je to hodně fajn změna po všech těch JRPG a Souls hrách, které v rámci RPG většinou hraji.

verxes
verxes #PS5

Aha tak jsem přišel na to jak udělat update té diskové GOTY edice.. Zaklínač nesmí být nainstalován, jen mít vložený disk v mechanice a pak to v PS store teprve nabídne free stažení u té complete edice.. když jsem měl nainstalovanou hru z Blu-Ray, updatovanou, tak se to tam vůbec nenabízelo, pořád jsem měl PS4 verzi.. to je opičárna tohle 😄

DuallHead
DuallHead #Čeština!

@SteveHood: Já taky kupoval později Expansion Pass na PS4 a na PS5 si musíš stáhnout znova obě DLC v PS5 verzi přes ten Expasion Pass

SteveHood

@mnaca: Update mám a DLC si stáhnout nemůžu. Kupoval jsem je později ve slevě, čili separátně.

DuallHead
DuallHead #Čeština!

Má někdo zkušenost přenosu trofejí z PS4 verze na PS5 verzi hry? Savy jsem si přes GOG cloud přenesl z PS4 verze do PS5, ale trofeje se mě nepřenesly. Chtěl jsem udělat časem platinu, ale hrát to na PS5 kvůli trofejím znova....😡

Kainé
Kainé #A2

@N0isy: tak snažili se navodit pohádkovou atmosféru Toussaintu, takže je to částečně omluvitelné, ale za mě má už pohádkovou atmosféru i Novigrad, takže čistě subjektivně tam to přehnali.

Já mám OLED pouze s 800 nity, neumím si představit televizi s více nity, to už musí být nehratelné.

SteveHood

Mně teda ještě nefungují. :(

Kainé
Kainé #A2
👍1

@CaJTeeKaNee: je to možné, netuším, GTA mě vůbec nezajímá, ale ten RT update je zadarmo tuším a dle toho videa vypadá RT na konzoli skoro jako RT u Zaklínače na PC s tím rozdílem, že to jede na konzoli za 10K a ne na grafice za 30k. Můj point nebyla cena vs. hodnota ale kvalita a optimalizace RT...

Na druhou stranu máš pravdu, zadarmo je ten update Zaklínače super a klidně i já bych ten update hodnotil 9 či 10, tohle se v herním světě nevidí.

A nejhorší optimalizace RT nás teprve čeká, RT u Elden Ring bude teprve peklo.

CaJTeeKaNee

@A2: Zas je ale pravda, že Rockstar chtěl za update peníze, pokud se nepletu a v den vydání taky nebyl nic moc.

Kainé
Kainé #A2

jinak takhle má vypadat RT optimalizace pro starou hru:

link

Kainé
Kainé #A2

@SteveHood: já jsem při oznámení next-gen updatu koupil celou komplet edici, původní hru jsem hrál na PC.

Neříkám, že mi nesedly, druhé nehodnotím vůbec, tam jsem jenom šel podívat, jak vypadá krajinka, Srdce z Kamene mě baví, má to zajímavý příběh a za mě zajímavější než hlavní linka, jen to tempo je opravdu zabrzděné.