nic už je stejně pozdě :)) nechám to na zejtra , vono nic neuteče....
někoho fakt nechápu že kolem údržby nadělá takovejch keců, když vám neudržují třeba výtah tak může spadnout :) lepší pár hodin bez onlinu než pak třeba čekat měsíc kdyby se jim na tom něco vysralo že ?
devilbringer: Ne tak víš co,já věděl co s tím je,ale holt se najde člověk,kterej si jaksi nepřečte název vlákna,že je údržba a pak se ptá,proč mu to nejde...
Tak jsem to našel.Prej do 3:00 je údržba.Každej kdo se přihlásí dnes před 17:00,tak může hrát online,to by neměl bejt prej problém,ale kdo se přihlásí potom,tak má pech,tohle mu to prej napíše.Radši bych ani nezkoušel lovit trofeje,aby se to neposralo
EDIT:Koukám,že hodnocení uměj akorát dávat rozmazlený parchanti.Já tady podám informaci o výpadku a chytnu od nějakýho mazánka negativ,ale když se tady někdo baví o blbosti,tak se předháněj v tom,kdo ten kladnej dá první.
Si to příště ty informace hledejte sami a stěžujte si že se nemůžete přihlásit.,on Vám to za ty negativy nikdo říkat nebude.
Mě se stalo tak cca kolem 17:00 mi vzpadlo PSN a nemuzu se tam vubec prihlasit napise mi to ze mam neco s heslem a kdyz ho tam znovu zadam tak me to tam nepusti snad to bude touto udrzbou ma někdo stejny problem????
Na znamost sa dava, tato neprijemna sprava :-) , zajtra bude velka udrzba PSN. Ak budete prihlaseny pred 17 hod. mali by vam ist hry online aj pocas udrzby. Ostatne PS store a account management a predpokladam aj home pocas udrzby nepojdu...
zajtra velka udrzba PSN od 17hod az do 3hod. v stredu. (19)
nic už je stejně pozdě :)) nechám to na zejtra , vono nic neuteče....
někoho fakt nechápu že kolem údržby nadělá takovejch keců, když vám neudržují třeba výtah tak může spadnout :) lepší pár hodin bez onlinu než pak třeba čekat měsíc kdyby se jim na tom něco vysralo že ?
Tak se zda,ze uz to frci,ale vypada to na problem s pristupem na Store v jinych zemich a bohuzel zrejme umyslny.
jsme skočili dřív v práci jsem se těšil jak zapařim po netu NHL a ono nic tak jdu na pivo
Tak staci se podivat do chatu a vsem musi byt jasny ze vse musi byt po lo pa te....
Metal: sice ta tebou dohledana informace uz je primo v nazvu topicu,ale jako jinak pohoda:)
devilbringer: Ne tak víš co,já věděl co s tím je,ale holt se najde člověk,kterej si jaksi nepřečte název vlákna,že je údržba a pak se ptá,proč mu to nejde...
Metal: podle me si dostal m inus za to ze tu davas neco co tu uz davno je. Ale tak aspon jsi to shrnul.)
Dikec lidi
Tak jsem to našel.Prej do 3:00 je údržba.Každej kdo se přihlásí dnes před 17:00,tak může hrát online,to by neměl bejt prej problém,ale kdo se přihlásí potom,tak má pech,tohle mu to prej napíše.Radši bych ani nezkoušel lovit trofeje,aby se to neposralo
EDIT:Koukám,že hodnocení uměj akorát dávat rozmazlený parchanti.Já tady podám informaci o výpadku a chytnu od nějakýho mazánka negativ,ale když se tady někdo baví o blbosti,tak se předháněj v tom,kdo ten kladnej dá první.
Si to příště ty informace hledejte sami a stěžujte si že se nemůžete přihlásit.,on Vám to za ty negativy nikdo říkat nebude.
dneska teda nepude psn?
Mě se stalo tak cca kolem 17:00 mi vzpadlo PSN a nemuzu se tam vubec prihlasit napise mi to ze mam neco s heslem a kdyz ho tam znovu zadam tak me to tam nepusti snad to bude touto udrzbou ma někdo stejny problem????
Dnes to prostě píše, že máme špatný hesla :) a když to zkusíte víckrát, tak se heslo vymaže... A to jsem chtěl stahovat ze store.
Hele,dotaz.Vždycky když je zrovna údržba,tak to má oznamovat jako zprávu v XMB ne?
Jo trofeje celkem haprujou, ja uz taky musel mazat savky a zkouset znova.
Od te doby co se mi zasekly trofeje u White knighta jsem je prestal resit ale je fakt docela mozne ze tam byl take nejaky problem s prihlasenim
Jo synchronizujou se ale vzhledem k tomu, ze jsem potkal trofeje ktery se ani nezapocitaji kdyz nejsi prihlaseny na PSN, neriskoval bych.
Vzdyt se musej nejdriv synchronizovat ne ????
Takze bych si hodne rozmyslel ziskat v tomhle obdobi nejakou trofej.)
Na znamost sa dava, tato neprijemna sprava :-) , zajtra bude velka udrzba PSN. Ak budete prihlaseny pred 17 hod. mali by vam ist hry online aj pocas udrzby. Ostatne PS store a account management a predpokladam aj home pocas udrzby nepojdu...