Problémy, připomínky a rady

Youtube a Google plně funkční na PS3 browseru! (30)

• Miska
    Miska

Po UPDATE 4,11 Nejde stale Focebook jak ma nejde uloz to a stranky se ladi pomalu jak cip (Jde Google a You tube)

• Miska
    Miska

No jsem rad za tu pomoc Je pravda ze you tube a goggle jedou v poho ale nektere stranky zobrazujou stejne napr.Facebook to je v prve rade Sety to jak das prehrat hnet se to kousne co se tyce me ja nenadavam ale proste chci aby kdyz uz je internet v Ps3 aby fungoval jak by mel ja uz to tady probirat nebudu budu ocekavat v budoucnu lepsi prohlizec nez je tenhle a tesim se uz predem :) No a dekuju vsem co me vyslechli.

• Miska
    Miska

Hulvat... Diky za cesky navod

• Miska
    Miska

:))

• Plejstik3
    Plejstik3NEŘEŠ :-)

Hulvát.. Díky chlape za polopatický popsání postupu, je to záslužnej čin a nevidí se každý den [s14]

Adautol.. I Tobě díky za poskytnutí novýho videa, který leccos napoví.

Jinak nevím zda si někdo četl některý komentáře pod oným videem, ale narazil jsem tam na hodně zajímavou větu od "tvůrce" týhle YouTube vychytávky, který píše něco ve smyslu - PS3 zřejmě dostane nový prohlížeč v listopadu (společně s vypuštěním PS Vita), který by měl pracovat s téměř každým webovým serverem...

Tak, že by přece jen?? Co vám budu povídat, bylo by to od SONY hodně velký a safra milý předvánoční překvapení. No, nechám se překvapit, ale naděje umírá poslední [s12]

• bf333
    bf333Ravens

Hulvat: smekam za trpelivost,ale myslim,ze to stejne neda... -)

• 426kahemi
    426kahemi

[s6][s6][s6]

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

nemám nervy číst nářky Mišky, tak se pokusím o polopatickej českej návod

otevři prohlížeč v PS3, nebo spíš ho budeš mít už otevřenej, protože kompa asi nemáš jako já ještě nedávno, takže si otevři vedle okno pomocí tohodle linku link .... neřeš to co tam je, stačí najít skoro dole barevnej nápis, jak pěst na oko ----- COPY MY ADDRESS ------ najeď na něj kurzorem a zmáčkni trojúhelník - pak vlez do FILE a dej COPY ADDRESS OF THIS LINK

následně hoď tuhle stránku do bookmark (záložek), to se dělá selectem, hned ale dáš trojúhelník a vlezeš do OPTIONS a pak do EDIT

jsou tam dva řádky, v tom prvním smažeš (Home) a v tom druhém smažeš všechno a hodíš tam přes tu vyrtuální klávesnici ten link co sis zkopíroval/a, jednoduše tím obdélníčkem uplně v pravo dole, je označenej jako Paste, tím se ti vloží do tej záložky javaskript kterej vlastně rozchodí youtube normálně.

takže otevři YouTube a v záložkách vyber ten BookMarklet a ono se ti to spustí

hned jak se to překope, je dobrý si spustit HD videa

takže si vyber nějaký video a nech zaškrtnutou první možnost v tom okýnku co se ti ukáže a dej OK

otevře se ti video a nahoře máš zelenej text jak kráva s nápisem HERE, na to klineš a ukáže se nová stránka a jde zas o to samý, okopíruješ ten link a dáš GO TO YOUTUBE, dáš start a smažeš adresu Youtubu a dáš tam ten link co si okopíroval/a a povrdíš to startem

otevři opět nějaký video , v pravo nahoře je SIGN IN, otevře se ti stránka s nějakým blábolem v červeným poli a dej ALLOW ACCESS........

HOTOVO

Takže shrnutí, jdeš na YT, spustíš přez záložky bookmarklet a pak by to mělo fungovat pořád pokuď je člověk přihlášenej.

Doufám že tohle jako návod stačí, víc už za ručičku vodit neumím.

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

To video co jsem postnul tenkrát, je na jedno brdo co sem dal adautol, navíc taky moc nevládnu anglicky a rozjel jsem to v poho.

• Miska
    Miska

Co to je za Video ? To mi jako zlepsi prohlizec ? To by me zajimalo jak to clovek ma udelat kdyz nerozumi anglicky.

• adautol
    adautol

Tady je další video link

• Miska
    Miska

Taky Doufam ze daji novy prohlizec nevim tolik stranek mam ulozene co jeste fungovaly a uz je mam k hovnu nedaji se ovladat docela me to sere a ted mi nic nezbyva nez si poridit notebook.

• -RUDY-
    -RUDY-

Plejstik-Tiez som to skusal a je pravda,ze video uz neexistuje :(

• Plejstik3
    Plejstik3NEŘEŠ :-)

Hulvat.. Zní to chlape zajímavě a chtěl jsem se ohledně (poslední dobou neskutečně zlobícího) postaršího browseru v PlayStation 3 zase něco přiučit, ale bohužel jsem bez šance - video neexistuje/nefunguje.

Škoda, ale i tak díky za info. Je fajn vědět, že i přes absolutní "nezájem" Sony o pravidelnou aktualizaci browseru, může ten browser fungovat na jedničku - sice se k tomu člověk dostává oklikama, ale za ty léta jsem si už na nutnost kličkování a využívání různých fíglů zvyknul [s14] No, teď už nezbývá než věřit, že se v Sony pochlapí a PS3 dovybaví prohlížečem Google Crome - pokud tomu teda opět "něco" nebrání...

• play3man
    play3manYes, it is

sten32: ok, napísal si "BAN" s caps lockom alebo shiftom [s6] Máš ban na 12 hodín [s6]

btw. späť k téme a tomu caps locku sa naozaj vyhýbajte.

• sten32
    sten32loading...

Za písanie z Caps Lockom by sa mal dávat BAN aspon na 12 hodín...

• Offon
    OffonClose it.

Ano, správně, na klávesici je vlevo tlačítko 'Caps Lock', tak ho kurva stiskni! :)

Díky moc. :)

• Miska
    Miska

CAPS LOCK ? A JAK TO JE PRECE NA KLAVESNICI

• lidr13
    lidr13

co takhle vypnout Caps Lock? :D

• Miska
    Miska

TVOJE RADA SE MI LIBI TAKY TO MAM V HLAVE AKORAT SONY TEN INTERNET BROWSER NEDOMYSLELI A TO JE TROSKU OSTUDA PRO TAKOVOU ZNACKU TO JE KDYBYSIS KOUPIL BOTY BEZ TKANICEK NEBO TELEVIZI S POLOVICNIM OVLADACEM ALE DIK

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Jednoduchá odpověď - prohlížej internet jinde. Může to bejt pohodlný jak chce, ale faktem zůstává, že ten prohlížeč je na velký kulový. Na občasný prohlížení se hodí, ale na plnohodnotnej surfing určitě ne. Chybí tomu spousta věcí, je pomalej, a zamrzává. (trošku si rejpnu, ale i tablet zvládá internet mnohem líp). A to buď ještě sakra rád, že tam SONY nedala prohlížeč z PSP, to by to bylo nepoužitelný už tuplem. [s6] Takže má rada zní, buď to překousni, nebo si najdi něco jinýho (PC, Notebook, Netbook, Tablet, Smartphone). Možností je spousta. [s14]

• Miska
    Miska

PROSIM LASKAVE MI NEKDO PORADTE ABY MI NEKTERE STRANKY V PS3 ZOBRAZOVALY JAK BY MELI DEKUJU

• Miska
    Miska

DELATE SI SRANDU NEBO CO JAK MUZE BYT INTERNET BROWSER PLNE KOMPLETNI JAK STRANKY SE ZOBRAZUJOU NA PUL KONZOLISTA V PS3 NEZOBRAZUJE JAK BY MEL A TO JE VICE STRANEK

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

to aktivovaní HD jsem tam našel ale moje angličtina je slabá, takže když mě někdo napíše co a jak budu rád nejenom já

• LordikDevil
    LordikDevil

Hulvat : dik, ale pokud si trosku vynalezavejsi tak to vsecko rozjedes za pomoci klavesnice ( ten google, kdyz tam mas ucet ) a YouTube staci zapnout rozliseni na 1080p ( coz v dnesni dobe ma snad kazdy ) a napis to pres klavesnici a zmacknes enter tak ti to taky vyhleda videa. Ale pro konzolisty ktery nemaj ani jedno je to urcite pomoc. I tak dik, taky to budu pouzivat a techle programku by mohlo byt vice

• digishit
    digishitdigishield

Na FB se dá taky dostat přes PS3 Browser, ale je to osekaná verze bohužel. Ale aspoń jde psát a reagovat na ostatní, házet linky na videa myslim taky. Stačí dát adresu: http:// m.facebook.com ... bez tý mezery za lomítkama ;) Je to nic moc já vim, ale někomu se třeba hodí i tohle.

• PICEKcz
    PICEKcz

LUXUS!!! este fuckbook a bude to dokonale:-) dik moc

• KOZY99
    KOZY99

diky Hulvat.. zatim spokojenost vse bezi jak ma, do budoucna by mohli takhle nejak zprovoznit i facebook[s14]

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Na to se pak musim kouknout :)))

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

Musím za to poděkovat Vladovi SVK, on vždycky přitáhne odněkuď nějakej nápad a šíří to dál. Tohle je fakt bomba.

na sprovoznění tejhle vychytávky stačí dvě věci, shlédnout toto video link a samozřejmě si pustit na PS3 prohlížeč a zkopírovat tam tuhle adresu link a postupovat dle toho videa. Odskoušel jsem to a je to fakt bomba. Pro mě už to není až tak důležitý, protože mám už počítač, ale pro ty co mají jen PS3 je to dar z nebes.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.