Playstation 3

YLOD ( yellow light of death ) = smrt PS3 (667)

• bf333
    bf333Ravens
  • POciSEM
    POciSEMDooM 3
    2

Tak to můžu rovnou namazat rybí pomazánkou ne?Máslo mi došlo

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ
    1

POciSEM: Ber AK-47 vážně... můžeš klidně dát i máslo! pak ti bude PS3 vonět jako pop-corn...

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Vtipálku.Ptal sem se na teplovodivou pastu a ne na idulonu

• AK-47
    AK-47mejdzr81

Nevím jestli ti poradím, ale taky jsem to zažil. Četl jsem někde o indulone a zubní pasti, ale nezkoušel jsem to, prodal jsem ho za 500 do serviskonzoli. cz a HDD jsem si nechal.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Tak sem toho tlusťocha přivedl zpátky z křemíkovýho nebe ale teď by mě zajímalo co za pasty na to používáte.Měl sem Noctua H něco a když sem po půl hodině odtrhávání desky od tý kostry kouknul na čip tak je to pořád krásně nanesený ale po stranách se to vypařilo (asi milimetr z každý strany je pryč).Zkusil sem jenom zatřít tam kde to chybělo,znovu sem sestavil a zase to šlape.Chtěl sem se při dalšim ylodu na to už vyfláknout ale vzhledem k tomu že ta pasta stála asi kilčo a na trhu je jich spousta zeptat jaký máte zkušenosti z kterou pastou.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Ne,ne to sem dělal já.Zbyla mi půlka tý pasty tak to udělam ještě jednou protože sem samozřejmě žádný savy nevytahoval a koupim si novýho

• Gibsn
    Gibsn

jestli ti to delali v Sony tak to reklamuj

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Tak to vydrželo fakt jenom 2 měsíce

• wolf28
    wolf28WLM

[s12][s12][s12]

• WEIWUWEI
    WEIWUWEI

[s6][s6][s6][s6][s6]

• POciSEM
    POciSEMDooM 3
    5

Žije!!! On žije!!! [s12]

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Ta moje se podělala asi kvuly prachu.Včera sem jí zkoušel vyfoukat kompresorem a vylítalo z ní snad tuna prachu.Zkusim to přepastovat abych z ní vytáhl savy a když se za měsíc posere znova tak s ní přiložim do kamen

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

Měl bys nahřívat vše okolo , ale děláš to úplně zbytečně. Konzole ti vydrží sotva měsíc, při troše štěstí dva.

Je to naprosto zbytečná práce.

Re-ball je tak na rok.

To si radeji kup tady link

• Gibsn
    Gibsn

ja nevim, podle me mas nejlepsi za 3 tisice nevou ps3, takhle se ti to zase posere... jako vsem okolo me, ale treba budes mit stesti

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Starou kraksnu po 1 YLODu.Dneska mi přijde ta teplovodivá pasta,tak to zkusim zprovoznit sám Ale mám dotaz.Ta deska se musi taky nahřìvat celá nebo stačí nahřívat jenom ty dva čipy a okolo nich.Viděl sem video kde to borci nahřívaj všechno a někdo jenom právě okolo těch čipů tak se radši zeptám než něco poseru a nerozjedu to nakonec vůbec

• Gibsn
    Gibsn

a mas novou nebo opravenou od sony?

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Panebože už zase!!!Po roce ta svině zase zhebla.Hlavně že sem si dneska koupil 5 her KURVA

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Dneska vecir ji zavarim.A kdyz se posere tak ji hnedka odvezu zpatky holt.Mely to tam od pondelka a prej 2 dny testovani tak by mi snad neco rekl jako ze se trochu hreje.Za 2000,doufam ze do zejtrka nezhebne natrvalo

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Nebo to bude tim hicem.23° co sem pred chvilkou koukal.Zatim sem jeste nic nehral,jen sem zkusil na 5 minut stary cod abych vedel jestli to vubec funguje a hned to zacalo rvat.Uvidime no,opravovaly mi to v playservisu na palmovce a mam 3 mesice zaruku tak to snad bude chvily slapat.

• el-pedro
    el-pedro

POciSEM: Mohu potvrdit, co říká mnaca- po opravě YLODu mi FATka větrala jako tenkrát, když jsem ji kupoval novou. Takže to fakt vypadá, že opravu odflákli...

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Tak dneska sem si privezl konzoli ze servisu a vsechno slape ale huci jak prase hned jak sem zkusil zapnout nejakou hru.Mam se obavat ze se brzo zase odporouci nebo je to po YLODu normalni ze se hned zacne chladit

• koudelt
    koudeltPS5

jestli se bojíš jen toho rozebrání, tak nejlépe se to rozebírá obyčejným malým plochým šroubovákem ;) Já jsem to třeba rozebíral zkoušečkou. Oprava jako taková ti zabere max hodinu ;-) A PS3 mi fungovala po opravě ještě docela dlouho (cca rok+) ;)

• kratas86
    kratas86

díky za rady, asi půjdu do nový. právě toho se bojím, že už ji po čase nerozjedu vůbec, tak chci stihnout přenahrát do nový. ps4 mě láká, ale úplně se mi do ní nechce. rozebrat se mi ji nepodařilo - sehnal jsem si i ty hvězdičkový šroubováky, ale je tam ten patent uprostřed, takže na to kašlu. díky za reakce.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Kratas je to otazka casu, nez odejde uplne, mel jsem stejne priznaky, trvalo to tak plus minus tri tydny a pak uz zapnout nesla vubec

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Mirka_cz: Čipy se nahřívají z toho důvodu že cínový spoje který tam jsou po čase praskají. Je to dáno tím že ta pasta se počase rozpatlá a neodvádí teplo tak dobře takže když se to nahřeje tak se ty cínový spoje daj zase dohromady ale to je jen dočasný řešení

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

me by zajimalo jakou roli hraje v ty oprave ta horkovzdusna pistole, me se rozbila mechanika po 5ti letech u fatky tak jsem si poridila super slimku, u ty fatky sem si rekla ze ji komplet rozeberu a vycistim, jenze jak jsem vyndavala tu zelenou desticku tak ty chladice se odlepily a tim sem si privodila ylod, pasta uz tam skoro zadna nebyla, jenze co se tyka prepastovaniho a ty pistole tak ja to udelala obracene, mela sem nahrat a pak dat pastu, ja dala pastu a pak mi doslo ze sem to nezahrala, no nic, dala sem to dohromady a funguje, tak by me zajimalo proc se to nahriva kdyz se tam ta pasta dava stejne az kdyz je to vychladly

• RobotCZ
    RobotCZ

Kratas86...co pasta, je tam ještě nějaká teplovodka, nebo ty dvě placky na CPU a GPU jsou úplně bez?....já bych rozebral a přepastoval. Pastu koupíš do 100kč a rozebrat a složit starou fatku otázka ca.30-45minut takže pohoda.....být tebou tak jdu do toho,páč to je jediná možnost....jináč pak už jen servis

• kratas86
    kratas86

zdravím. potřeboval bych poradit:

mám ps3 3,5 roku. teď mám problém ji zapnout - trvá jí cca 10min než naskočí. projevuje se to tak, že klasicky zmáčknu ps button na ovladači, ps se rosvítí u vypínače zeleně, vedle usb se dioda rozsvítí oranžově/žlutě, roztočí se mechanika a jaksi upadne do "bezvědomí", protože když znovu zmáčknu vypínač tlačítko na ps3, teprve pak se rozsvítí červeně jakože je vyplá. a tak to opakuju s modlitbama at se rozjede, až se rozjede.

už před rokem se mi to stalo, vysál jsem, profoukl a fungovala. teď už to nezabírá. na YODL popisovaný zde mi to úplně nesedí. předpokládám, že dosluhuje, ale zas jestli je to nějaká prkotina, bylo by jí škoda.

máte někdo tušení? díky

• Daemon666
    Daemon666Freedom

Popřípadě napsat na CZ podporu, včera jsem s ní komunikoval a stačí napsat přezdívku, nebo e-mail a oni to deaktivují. [s14]

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.