Playstation 3

YLOD fat 60 GB (15)

• el-pedro
    el-pedro
    1

Konzole je už po servise a už zase šlape, musí vydržet do příchodu PS4! :D FAT forever

• Hanis13
    Hanis13

dostanes soubory jestli ps3 nechces mas v planu koupit novou tak podle navodu nahrej desku a ty 2tydny ti ps3 pojede to stihnes zazalohovat

• Vorenius
    Vorenius

Wikipedii bych tedy rozhodně nedůvěřoval.

• El_Scorpio
    El_ScorpioPS3 4ever

Koľko ľudí má vlastne skúsenosť s YEOD? Podľa Wikipedie SONY prehlásilo, že sa to týka približne 0,5% konzol.

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ
    3

PS3 používá vlastní souborovej systém, hlavním důvodem je právě ochrana dat tak, abys je nemohl exportovat. Počítač disk nenajde a i software na tohle specializovanej s tím má potíže.

• LordikDevil
    LordikDevil

Jako, vím že tu už asi nikdo neodepíše. Ale co se týče zachování dat, tak nevím nemám zkušenosti s tím, ale přes PC byste to měli rozbuřit. Na jednom hadru máte operační systém a svoje věci v PC, a přidáte do toho druhý hadr jako sekundární. Potom by vám to mělo najít, protože PS3 jede na FAT32, sice nové PC na NFTS, ale furt by vám to přečetlo, pak zkopírovat data na flash nebo externí a vystarane ne ? Nebo se pletu ? Jako chápu, že většina věcí by pak v PC asi nešla rozbalit, ale tak struktura programů by zůstala a jenom byste to kopírovali z-do a potom šup HDD na novou konzoli a připojit externí a všechno tam zase poslat.

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Nedostaneš. Musíš znát přihlašovací údaje ke svýmu profilu a z toho hry pak opětovně stáhnout na nový konzoli.

• vlasta mastil
    vlasta mastilRE

zdravim a co hry co mam na hdd jak je dostanu do jiny ps3 kdyz mam zalozenej profil na ps co nefunguje,diky

• vlasta mastil
    vlasta mastilRE

zdravim a co hry co mam na hdd jak je dostanu do jiny ps3 kdyz mam zalozenej profil na ps co nefunguje,diky

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Nejde jakmile vložíš HDD do jinýho PSka začne se automaticky formátovat a smaže všechny data

• Gibsn
    Gibsn

a nejde vyndat disk a dat ho do jine Fatky, kde si to zazalohujes?

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Já už byl nucenej ze stejnýho důvodu rozehrát GT třikrát, takže to chápu, neboj... :D

• el-pedro
    el-pedro

Díky, já si to myslel, ale doufal jsem, že je třeba nějaká možnost. Nedá se svítit, život se nezboří. :D

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Bohužel nejdou. Jedině oživit konzoli (což je u tebe problém) a zazálohovat. Je to smutný, taky už jsem to několikrát řešil, ale o všechno jsi v tuhle chvíli přišel.

• el-pedro
    el-pedro

Ahoj, jak název napovídá, tak mě již po druhé potkalo YLOD. Poprvé to šlo opravit, ale teď už bohužel nejde. S tím, že musím koupit novou konzoli jsem se už smířil, ale problém jsou data. Mám ve fatce 500GB disk a je nepoškozen, ale jdou ta data nějak přenést do nové konzole?? Protože vyjíždět celý GT5 znovu by mě asi fakt zabilo. :/

Díky za rady!

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.