Konzolista.cz

XBOX marketplace (5)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
GNLS opliCZE

však včera jsem psal na podporu jen jestli nahodou nevi kdy by to mohlo být opravený a z jedné jednoduché otázky jich bylo 20000 a trvalo to půl hodiny místo jedné minuty.

TimeSplitter
TimeSplitter #PC Mamrd Race

GNLS -> Tak to nechápu, mě to taky nejdřív hodilo na anglickou, ale když jsem se přepnul na ČR, tak jsem tam měl mail na českou/slovenskou podporu a hovor s českou podporou. Třetí možnost byl live chat a ten byl jen v angličtině a ještě je podpora tuším i na twitteru, ale taky jen anglická. Hovor bych v angličtině asi nedal, ale dřív jsem párkrát využil ten chat a to jsem nějak zvládnul a řekl bych, že teď umím anglicky ještě trochu líp, tak bych asi i něco vykoktal. :D Každopádně to nebylo třeba, podporu mi to hodilo českou, tak nevím proč jsi to tam ty neměl. :) Každopádně to byl určitě jen nějaký výpadek na marketu a brzo ti to zas bude fungovat. :)

GNLS opliCZE

Tak to by mě zajímalo kde :D protože mám nastavený čr a stejne ti to najde anglickou,každopadne s tím problém není, zjistil sem že to má víc lidí. A email mi přišel asi za 5 hodin po tom co jsem to řešil nicmeně mi moc nepomohl takže chyba je u nich

TimeSplitter
TimeSplitter #PC Mamrd Race

Ja teda s marketem zadne problemy nemel, slysel sem ze nejak blblo stahovani Destiny, ale az kdyz dali open betu.. Jinak sem tahal a pohoda, reedem code sem taky naposled zadaval tak den/dva zpatky. Ale nejaky vypadek treba byl, mozne to je a nemel bych obavy. :) Mimochodem ms podpora je samozrejme i ceska, dokonce muzes primo s Cechem i klabosit, staci na xbox.com uplne v dolni liste navolit lokalizaci Ceska Republika a pak se proklikat na podporu. :)

GNLS opliCZE

chci se zeptat jestli má někdo problém s redeem code a marketem. dneska jsem kecal 4 hodiny snad s podporou (díky bohu za mou angličtinu) a nedokázal mi pomoct takže mi psal ať do 2 dnů očekávám email s řešením nebo že už to je opraveno.. doufám že nejsem sám