Xbox One

Xbox Live Přezdívky (71)

• Pan T
    Pan TDrifter
    5

Má přezdívka je: jsem Pan TBudu rád když si mě někdo případně přidáte. Budu tam asi hrát pomálu a na MP moc nejsem, ale rád bych u her s žebříčky viděl pro motivaci třeba i scóre několika lidí z konzolisty.

• Gappo
    GappoX1X

Gappo83 ... forza 7, Fifa 18, PUBG atd.

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

TheDictatorCZ

• Noob 2.0
    Noob 2.0X.S.E.X/PS5

Noob 2521

• GALBATOR
    GALBATORXBOX

Forza 7 se jezdi v utery od 18.00 nebo kdyz se nas nahodne sejde dostatecnej pocet. Pridej si me a zbytek lidi z vlakna o Forze 7.

• Pejths
    Pejths

Ahoj,

pořídil jsem v sobotu xbox one x. Disponuju ea accessem, takže momentálně online NHL17, FIFA17, Battlefield 1 nebo 4. Dále si zahraju CoDWW2.

Zítra by mi měla přijít Forza 7, tak si mě klidně přidejte a můžeme dát hru.

xbox live nick: pejths

• Jan Mervart
    Jan Mervart

Ahoj hraju hlavně po online Fifa 17, NHL 16 a pak co se naskytne a zaujme. Hraju nárazově Nick: Merwici

• fikkus
    fikkusxone

Ahoj pokud by jste měl někdo zájem si pohrát tak se nebráním sem u sebe v okolí jedinej divnej s xboxem pac krom jednoho kámoše máj všichni Sony pomatenci😉 ale já byl vždycky jinej tak sem šel proti proudu a koupil oné..Můj Nick je kdyztak : TribalJester159 rád si zahrají něco onlajn s mikrakem i bez pac s těma nahodnejma lidma to je těžký zvlášť s Němcem a jinejma mutacema jazykovejma zvlášť když rozumím jen anglicky a to ještě ne natolik abych mohl reagovat úplně rychle na vyvstali situace 😀takže čeština a slovenština mě přijde lepší ..Xbon mám už přes rok takže her mám mraky a už sem se sžil i s ovladačem takže pokud nejsem úplně zkourenej tak vám ani ostudu dělat nebudu 😂

• JEDImfp
    JEDImfp-
    2

serte na to chlapi,stepo zbytecne netrol.Marcus je ikona,jeho hlasky slysim i ted proste pradni postava

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    6

já mám třeba dost originálního avatara!! :D

• Witnwawes
    WitnwawesMCJoel835=WC
    1

Witnwawes :) klidne pridejte (po X letech jsem si udelal i stejny ucet na Xbox One jako mam na PS :D )

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý
    3

Jak originalni? Asi tak jako kdyz ty mas jako Avatara Kratose. Uplne stejny pripad

• fenix525
    fenix525PS/XBOX
    2

Řešit přezdívky? Really? Jinak jsem si vás tu tak nějak popřidával a díky za ty co si přidali mě :)

• Archibald
    ArchibaldDuranga

Ahojky hranolky,

sháním nějaký lidi, kteří by sem tam zahráli. Aktuálně to je: Rocket League, Diablo 3 , Battlefield 1, Elite Dangerous a Doom.

Gamertag: Zazonator

• fenix525
    fenix525PS/XBOX

Moje přezdívka: MarcusFenix525, můžem zahrát Halo 5, gears of war 4, gears of war ultimate, forzu horizon 2 i horizon 3 a prostě jak se dohodneme :) budu rád za každého

• Unholyu
    Unholyu;)
    1

Ja se rad pridam

• Petas88
    Petas88

Čaute lidi, zrovna jsem si pořídíl Xone :)

Hledám lidi co maj rádi gearsy, někoho s kým můžem vklidu projít coopy u všech a dát třeba hordu...

GT: RareBarbecue351

• Unholyu
    Unholyu;)

Xbox live:Hovinko

• Frenky7
    Frenky7Kafe
    1

Frenky7 a némlich to samé co BigMarty79 :)

• blekota111
    blekota111Bůh je lež

Shevo ty budeš plakat

• Kaunaz
    Kaunaz

Čau, můj nick na Live i PSN je Kaunaz. Na Xboxu mám Assassins Creed Black Flag, Assassins Creed Unity, Halo: The Master Chief Collection, Halo 5, Halo: Spartan Assault + něco z Games with Gold.

• Pafka
    Pafka

Cod black ops 3 nick Sailedbiscuit9

• xDante1986
    xDante1986Gamer

GT: New xDante1986

z her téměř vše, ale hraju primárně ted forzu horizon 2 a diablo či killer instinct a mkx

• kopcis
    kopcisP_L_A_Y
    1

čaute muj nick :kopcis_66

• rokozejmer
    rokozejmer

Zdravím Nick je RoKoZEJMER fifa 16,nhl 16,halo 5,forza 6 přidej te si me rad si zahraju s cechama

• losmann
    losmannX1

patrik1 cz mám ea acces,assassins creed unity,ryse,forza 5 a fifa 16

• VulcanR
    VulcanRTrogári

VulcanRSK zatial mam na online len H5 a MCC.

• mekys7
    mekys7PS4+xone

Moje prezdivka mekys7 pridejte si me budu rad

• lOGistic
    lOGisticGenius
    2

Přátelé, XBOX ONE už mi leží na stole, H5 se blíží a můj první Xbox Gamertag v životě je lOGi5tic9 . Rád Vás uvítám mezi svými xbox virtuálními kamarády .-)

• MetalMulisha
    MetalMulisha

Zdravím.Od soboty jsem nový majitel Xone.Má přezdívka MetalMulyssha

• Banan
    Banan

nick: BioBanan

budu rád když si mě přidáte

• Chromboycz
    ChromboyczCombiCh

Čau konzolisti,také jsem si nedavno pořidil X1 mam zatim jenom na nej Zaklinač3:divoký hon,ale casem budu urcite nejakou novou hru pořizovat ale zatim ješte nevim jakou nejsem ješte rozhodnutý,každopadne muj nick na xlive je chromboycz tak si me mužete take přidat pokud bude nikdo chtit.Nemam tam nikoho ve friend listu tak bych byl celkem za noveho člena rad diky a zatim pařbe zdar.

• ekRaCZ
    ekRaCZ

Čus, pořídil jsem si X1 a na XLive jsem jako ekRaCZ, takže si mě určitě přidejte. Zatím moc her nemám, ale to se změní. Určitě budu kupovat Gears of War Ultimate Edition :)

• MalkinCZE
    MalkinCZEBalboa1980

Drago80CZ hraju BF4,NHL15,fIFA15[s7]

• MikeCZ805
    MikeCZ805

Čus, MikemanCZ805, BF4 a GTA V, většinou k večeru a přes víkend :).

• colapso
    colapsoOld gamer

colapso13 ,zatím jen need for speed rivala a věci z goldu,hry budu postupně nakupovat:-)

• shotik
    shotikshotik

Sh0tik s nulou uprostřed :)

• Bukolik88
    Bukolik88

Zdarte :) můj Nick je Zealoussnail90 a tak pro start co mám je Rayman Legends a AC: Unity

• KoubeXus
    KoubeXuskoubecx

Třeba by to šlo, ale nemám možnost to odzkoušet

• adusa
    adusa

Ok diki, lebo mám HBO cez UPC a GO funguje na mobile aj na počítači. Preto keď som sa dozvedela že túto aplikáciu má aj Xbox tak som si myslela že to tam tiež funguje. Ale ďakujem

• KoubeXus
    KoubeXuskoubecx

HBO GO aplikace je myslím vázána na poskytovatele internetu/televize takže bude pravděpodobně dostupná pouze v US.

Navíc je apka dostupná jen na US locale nastavení

• adusa
    adusa

Ahojte Xbox komunita. Chcem sa opytat ci xbox one podporuje HBO GO pre cesko a slovensko ? Dakujem

• jovidash
    jovidash

Maro16: nějak Tvůj gamertag nemůže xbox najít. Můžeš to když tak upřesnit? Díky

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

M4ro16cz... forza 5, BF4, NFS Rivals, Titanfall a AC:Unity

• snehulak666
    snehulak666

gt: Snehulak666

forza horizon 2, motorsport 5, titanfall, halo, fifa 2015

• KoudaCZ
    KoudaCZ

KoudaCZ

• ASGARD17
    ASGARD17asgard17

Čau, taky jsem pořídil xone a protože jsem přeběhlík z PS tak nemám nikoho ve friendlistu.Jen nevim jestli plati nick co jsem si vyplnil a nebo co mi byl přidělen.....? SummerPolecat25 a nebo Asgard17 jo a mám fifu 15 a forzu 5.samozřejmě plánuju Division........tak nově Asgard17CZ

• ImChucky
    ImChucky

Awesome Chucky

Převážně CoD.. Samozřejmě nový AW předobjednáné. Také ale zahraju třeba Titanfall a další.

• TimeSplitterKONDAR
    TimeSplitterJUICE ALLERGY

jovidash-> Uz jsem si te pridal. :) (NoMercyFYnoobs), muzes si me pridat taky. :)

• jovidash
    jovidash

Čau zrovna jsem si přines domů XOne s Forzou Horizon 2, protože se už na tu havárii s Driveclubem nemůžu dívat:-( Každopádně na Xboxu nemám nikoho v friendlistu tak budu rád, když si mě přidáte:-) Cosmonaut cz

Parbě ZDAR:-)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.