Má přezdívka je: jsem Pan TBudu rád když si mě někdo případně přidáte. Budu tam asi hrát pomálu a na MP moc nejsem, ale rád bych u her s žebříčky viděl pro motivaci třeba i scóre několika lidí z konzolisty.
Ahoj pokud by jste měl někdo zájem si pohrát tak se nebráním sem u sebe v okolí jedinej divnej s xboxem pac krom jednoho kámoše máj všichni Sony pomatenci😉 ale já byl vždycky jinej tak sem šel proti proudu a koupil oné..Můj Nick je kdyztak : TribalJester159 rád si zahrají něco onlajn s mikrakem i bez pac s těma nahodnejma lidma to je těžký zvlášť s Němcem a jinejma mutacema jazykovejma zvlášť když rozumím jen anglicky a to ještě ne natolik abych mohl reagovat úplně rychle na vyvstali situace 😀takže čeština a slovenština mě přijde lepší ..Xbon mám už přes rok takže her mám mraky a už sem se sžil i s ovladačem takže pokud nejsem úplně zkourenej tak vám ani ostudu dělat nebudu 😂
Moje přezdívka: MarcusFenix525, můžem zahrát Halo 5, gears of war 4, gears of war ultimate, forzu horizon 2 i horizon 3 a prostě jak se dohodneme :) budu rád za každého
Čau, můj nick na Live i PSN je Kaunaz. Na Xboxu mám Assassins Creed Black Flag, Assassins Creed Unity, Halo: The Master Chief Collection, Halo 5, Halo: Spartan Assault + něco z Games with Gold.
Přátelé, XBOX ONE už mi leží na stole, H5 se blíží a můj první Xbox Gamertag v životě je lOGi5tic9 . Rád Vás uvítám mezi svými xbox virtuálními kamarády .-)
Xbox Live Přezdívky (72)
Má přezdívka je: jsem Pan TBudu rád když si mě někdo případně přidáte. Budu tam asi hrát pomálu a na MP moc nejsem, ale rád bych u her s žebříčky viděl pro motivaci třeba i scóre několika lidí z konzolisty.
Gappo83 ... forza 7, Fifa 18, PUBG atd.
TheDictatorCZ
Noob 2521
Forza 7 se jezdi v utery od 18.00 nebo kdyz se nas nahodne sejde dostatecnej pocet. Pridej si me a zbytek lidi z vlakna o Forze 7.
Ahoj,
pořídil jsem v sobotu xbox one x. Disponuju ea accessem, takže momentálně online NHL17, FIFA17, Battlefield 1 nebo 4. Dále si zahraju CoDWW2.
Zítra by mi měla přijít Forza 7, tak si mě klidně přidejte a můžeme dát hru.
xbox live nick: pejths
Ahoj hraju hlavně po online Fifa 17, NHL 16 a pak co se naskytne a zaujme. Hraju nárazově Nick: Merwici
Ahoj pokud by jste měl někdo zájem si pohrát tak se nebráním sem u sebe v okolí jedinej divnej s xboxem pac krom jednoho kámoše máj všichni Sony pomatenci😉 ale já byl vždycky jinej tak sem šel proti proudu a koupil oné..Můj Nick je kdyztak : TribalJester159 rád si zahrají něco onlajn s mikrakem i bez pac s těma nahodnejma lidma to je těžký zvlášť s Němcem a jinejma mutacema jazykovejma zvlášť když rozumím jen anglicky a to ještě ne natolik abych mohl reagovat úplně rychle na vyvstali situace 😀takže čeština a slovenština mě přijde lepší ..Xbon mám už přes rok takže her mám mraky a už sem se sžil i s ovladačem takže pokud nejsem úplně zkourenej tak vám ani ostudu dělat nebudu 😂
serte na to chlapi,stepo zbytecne netrol.Marcus je ikona,jeho hlasky slysim i ted proste pradni postava
já mám třeba dost originálního avatara!! :D
Witnwawes :) klidne pridejte (po X letech jsem si udelal i stejny ucet na Xbox One jako mam na PS :D )
Jak originalni? Asi tak jako kdyz ty mas jako Avatara Kratose. Uplne stejny pripad
Řešit přezdívky? Really? Jinak jsem si vás tu tak nějak popřidával a díky za ty co si přidali mě :)
Ahojky hranolky,
sháním nějaký lidi, kteří by sem tam zahráli. Aktuálně to je: Rocket League, Diablo 3 , Battlefield 1, Elite Dangerous a Doom.
Gamertag: Zazonator
Moje přezdívka: MarcusFenix525, můžem zahrát Halo 5, gears of war 4, gears of war ultimate, forzu horizon 2 i horizon 3 a prostě jak se dohodneme :) budu rád za každého
Ja se rad pridam
Čaute lidi, zrovna jsem si pořídíl Xone :)
Hledám lidi co maj rádi gearsy, někoho s kým můžem vklidu projít coopy u všech a dát třeba hordu...
GT: RareBarbecue351
Xbox live:Hovinko
Frenky7 a némlich to samé co BigMarty79 :)
Shevo ty budeš plakat
Čau, můj nick na Live i PSN je Kaunaz. Na Xboxu mám Assassins Creed Black Flag, Assassins Creed Unity, Halo: The Master Chief Collection, Halo 5, Halo: Spartan Assault + něco z Games with Gold.
Cod black ops 3 nick Sailedbiscuit9
GT: New xDante1986
z her téměř vše, ale hraju primárně ted forzu horizon 2 a diablo či killer instinct a mkx
čaute muj nick :kopcis_66
Zdravím Nick je RoKoZEJMER fifa 16,nhl 16,halo 5,forza 6 přidej te si me rad si zahraju s cechama
patrik1 cz mám ea acces,assassins creed unity,ryse,forza 5 a fifa 16
VulcanRSK zatial mam na online len H5 a MCC.
Moje prezdivka mekys7 pridejte si me budu rad
Přátelé, XBOX ONE už mi leží na stole, H5 se blíží a můj první Xbox Gamertag v životě je lOGi5tic9 . Rád Vás uvítám mezi svými xbox virtuálními kamarády .-)
Zdravím.Od soboty jsem nový majitel Xone.Má přezdívka MetalMulyssha
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.