Má přezdívka je: jsem Pan TBudu rád když si mě někdo případně přidáte. Budu tam asi hrát pomálu a na MP moc nejsem, ale rád bych u her s žebříčky viděl pro motivaci třeba i scóre několika lidí z konzolisty.
Ahoj pokud by jste měl někdo zájem si pohrát tak se nebráním sem u sebe v okolí jedinej divnej s xboxem pac krom jednoho kámoše máj všichni Sony pomatenci😉 ale já byl vždycky jinej tak sem šel proti proudu a koupil oné..Můj Nick je kdyztak : TribalJester159 rád si zahrají něco onlajn s mikrakem i bez pac s těma nahodnejma lidma to je těžký zvlášť s Němcem a jinejma mutacema jazykovejma zvlášť když rozumím jen anglicky a to ještě ne natolik abych mohl reagovat úplně rychle na vyvstali situace 😀takže čeština a slovenština mě přijde lepší ..Xbon mám už přes rok takže her mám mraky a už sem se sžil i s ovladačem takže pokud nejsem úplně zkourenej tak vám ani ostudu dělat nebudu 😂
Moje přezdívka: MarcusFenix525, můžem zahrát Halo 5, gears of war 4, gears of war ultimate, forzu horizon 2 i horizon 3 a prostě jak se dohodneme :) budu rád za každého
Čau, můj nick na Live i PSN je Kaunaz. Na Xboxu mám Assassins Creed Black Flag, Assassins Creed Unity, Halo: The Master Chief Collection, Halo 5, Halo: Spartan Assault + něco z Games with Gold.
Přátelé, XBOX ONE už mi leží na stole, H5 se blíží a můj první Xbox Gamertag v životě je lOGi5tic9 . Rád Vás uvítám mezi svými xbox virtuálními kamarády .-)
Čau konzolisti,také jsem si nedavno pořidil X1 mam zatim jenom na nej Zaklinač3:divoký hon,ale casem budu urcite nejakou novou hru pořizovat ale zatim ješte nevim jakou nejsem ješte rozhodnutý,každopadne muj nick na xlive je chromboycz tak si me mužete take přidat pokud bude nikdo chtit.Nemam tam nikoho ve friend listu tak bych byl celkem za noveho člena rad diky a zatim pařbe zdar.
Čus, pořídil jsem si X1 a na XLive jsem jako ekRaCZ, takže si mě určitě přidejte. Zatím moc her nemám, ale to se změní. Určitě budu kupovat Gears of War Ultimate Edition :)
Ok diki, lebo mám HBO cez UPC a GO funguje na mobile aj na počítači. Preto keď som sa dozvedela že túto aplikáciu má aj Xbox tak som si myslela že to tam tiež funguje. Ale ďakujem
Čau, taky jsem pořídil xone a protože jsem přeběhlík z PS tak nemám nikoho ve friendlistu.Jen nevim jestli plati nick co jsem si vyplnil a nebo co mi byl přidělen.....? SummerPolecat25 a nebo Asgard17 jo a mám fifu 15 a forzu 5.samozřejmě plánuju Division........tak nově Asgard17CZ
Čau zrovna jsem si přines domů XOne s Forzou Horizon 2, protože se už na tu havárii s Driveclubem nemůžu dívat:-( Každopádně na Xboxu nemám nikoho v friendlistu tak budu rád, když si mě přidáte:-) Cosmonaut cz
Parbě ZDAR:-)
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Xbox Live Přezdívky (71)
Má přezdívka je: jsem Pan TBudu rád když si mě někdo případně přidáte. Budu tam asi hrát pomálu a na MP moc nejsem, ale rád bych u her s žebříčky viděl pro motivaci třeba i scóre několika lidí z konzolisty.
Gappo83 ... forza 7, Fifa 18, PUBG atd.
TheDictatorCZ
Noob 2521
Forza 7 se jezdi v utery od 18.00 nebo kdyz se nas nahodne sejde dostatecnej pocet. Pridej si me a zbytek lidi z vlakna o Forze 7.
Ahoj,
pořídil jsem v sobotu xbox one x. Disponuju ea accessem, takže momentálně online NHL17, FIFA17, Battlefield 1 nebo 4. Dále si zahraju CoDWW2.
Zítra by mi měla přijít Forza 7, tak si mě klidně přidejte a můžeme dát hru.
xbox live nick: pejths
Ahoj hraju hlavně po online Fifa 17, NHL 16 a pak co se naskytne a zaujme. Hraju nárazově Nick: Merwici
Ahoj pokud by jste měl někdo zájem si pohrát tak se nebráním sem u sebe v okolí jedinej divnej s xboxem pac krom jednoho kámoše máj všichni Sony pomatenci😉 ale já byl vždycky jinej tak sem šel proti proudu a koupil oné..Můj Nick je kdyztak : TribalJester159 rád si zahrají něco onlajn s mikrakem i bez pac s těma nahodnejma lidma to je těžký zvlášť s Němcem a jinejma mutacema jazykovejma zvlášť když rozumím jen anglicky a to ještě ne natolik abych mohl reagovat úplně rychle na vyvstali situace 😀takže čeština a slovenština mě přijde lepší ..Xbon mám už přes rok takže her mám mraky a už sem se sžil i s ovladačem takže pokud nejsem úplně zkourenej tak vám ani ostudu dělat nebudu 😂
serte na to chlapi,stepo zbytecne netrol.Marcus je ikona,jeho hlasky slysim i ted proste pradni postava
já mám třeba dost originálního avatara!! :D
Witnwawes :) klidne pridejte (po X letech jsem si udelal i stejny ucet na Xbox One jako mam na PS :D )
Jak originalni? Asi tak jako kdyz ty mas jako Avatara Kratose. Uplne stejny pripad
Řešit přezdívky? Really? Jinak jsem si vás tu tak nějak popřidával a díky za ty co si přidali mě :)
Ahojky hranolky,
sháním nějaký lidi, kteří by sem tam zahráli. Aktuálně to je: Rocket League, Diablo 3 , Battlefield 1, Elite Dangerous a Doom.
Gamertag: Zazonator
Moje přezdívka: MarcusFenix525, můžem zahrát Halo 5, gears of war 4, gears of war ultimate, forzu horizon 2 i horizon 3 a prostě jak se dohodneme :) budu rád za každého
Ja se rad pridam
Čaute lidi, zrovna jsem si pořídíl Xone :)
Hledám lidi co maj rádi gearsy, někoho s kým můžem vklidu projít coopy u všech a dát třeba hordu...
GT: RareBarbecue351
Xbox live:Hovinko
Frenky7 a némlich to samé co BigMarty79 :)
Shevo ty budeš plakat
Čau, můj nick na Live i PSN je Kaunaz. Na Xboxu mám Assassins Creed Black Flag, Assassins Creed Unity, Halo: The Master Chief Collection, Halo 5, Halo: Spartan Assault + něco z Games with Gold.
Cod black ops 3 nick Sailedbiscuit9
GT: New xDante1986
z her téměř vše, ale hraju primárně ted forzu horizon 2 a diablo či killer instinct a mkx
čaute muj nick :kopcis_66
Zdravím Nick je RoKoZEJMER fifa 16,nhl 16,halo 5,forza 6 přidej te si me rad si zahraju s cechama
patrik1 cz mám ea acces,assassins creed unity,ryse,forza 5 a fifa 16
VulcanRSK zatial mam na online len H5 a MCC.
Moje prezdivka mekys7 pridejte si me budu rad
Přátelé, XBOX ONE už mi leží na stole, H5 se blíží a můj první Xbox Gamertag v životě je lOGi5tic9 . Rád Vás uvítám mezi svými xbox virtuálními kamarády .-)
Zdravím.Od soboty jsem nový majitel Xone.Má přezdívka MetalMulyssha
nick: BioBanan
budu rád když si mě přidáte
Čau konzolisti,také jsem si nedavno pořidil X1 mam zatim jenom na nej Zaklinač3:divoký hon,ale casem budu urcite nejakou novou hru pořizovat ale zatim ješte nevim jakou nejsem ješte rozhodnutý,každopadne muj nick na xlive je chromboycz tak si me mužete take přidat pokud bude nikdo chtit.Nemam tam nikoho ve friend listu tak bych byl celkem za noveho člena rad diky a zatim pařbe zdar.
Čus, pořídil jsem si X1 a na XLive jsem jako ekRaCZ, takže si mě určitě přidejte. Zatím moc her nemám, ale to se změní. Určitě budu kupovat Gears of War Ultimate Edition :)
Drago80CZ hraju BF4,NHL15,fIFA15[s7]
Čus, MikemanCZ805, BF4 a GTA V, většinou k večeru a přes víkend :).
colapso13 ,zatím jen need for speed rivala a věci z goldu,hry budu postupně nakupovat:-)
Sh0tik s nulou uprostřed :)
Zdarte :) můj Nick je Zealoussnail90 a tak pro start co mám je Rayman Legends a AC: Unity
Třeba by to šlo, ale nemám možnost to odzkoušet
Ok diki, lebo mám HBO cez UPC a GO funguje na mobile aj na počítači. Preto keď som sa dozvedela že túto aplikáciu má aj Xbox tak som si myslela že to tam tiež funguje. Ale ďakujem
HBO GO aplikace je myslím vázána na poskytovatele internetu/televize takže bude pravděpodobně dostupná pouze v US.
Navíc je apka dostupná jen na US locale nastavení
Ahojte Xbox komunita. Chcem sa opytat ci xbox one podporuje HBO GO pre cesko a slovensko ? Dakujem
Maro16: nějak Tvůj gamertag nemůže xbox najít. Můžeš to když tak upřesnit? Díky
M4ro16cz... forza 5, BF4, NFS Rivals, Titanfall a AC:Unity
gt: Snehulak666
forza horizon 2, motorsport 5, titanfall, halo, fifa 2015
KoudaCZ
Čau, taky jsem pořídil xone a protože jsem přeběhlík z PS tak nemám nikoho ve friendlistu.Jen nevim jestli plati nick co jsem si vyplnil a nebo co mi byl přidělen.....? SummerPolecat25 a nebo Asgard17 jo a mám fifu 15 a forzu 5.samozřejmě plánuju Division........tak nově Asgard17CZ
Awesome Chucky
Převážně CoD.. Samozřejmě nový AW předobjednáné. Také ale zahraju třeba Titanfall a další.
jovidash-> Uz jsem si te pridal. :) (NoMercyFYnoobs), muzes si me pridat taky. :)
Čau zrovna jsem si přines domů XOne s Forzou Horizon 2, protože se už na tu havárii s Driveclubem nemůžu dívat:-( Každopádně na Xboxu nemám nikoho v friendlistu tak budu rád, když si mě přidáte:-) Cosmonaut cz
Parbě ZDAR:-)
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.