Xbox 360

Xbox live (38)

• PICEKcz
    PICEKcz

Nazdar, po trech letech v barvach Sony se vracim do zeleneho udoli:) tak jestli chcete, tak si me pridejte pod nickem PICEKcze, at tam nemam tak prazdno [s6]

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

games on demand muzes koupit pres kreditku, nebo pres body, ale to vyjde o trochu draz, jinak klasicky arkadovky pres msp

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Skusal si vycistit systemovy cache? link

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer
    4

Raew: těmito radami mu určitě pomůžeš troubo. Radši příště nic nepiš a povídej takový věci doma mámě....

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ
    4

Dallly: vyhod Xbox360 z okna a pak ho zapal.

Jinak teda nevim jak je mozny ze Microsoftu neco nefunguje... :D

• TimeSplitterKONDAR
    TimeSplitterAMENTISITIC

Deshi -> Tak to se omlouvám, jak říkám, nezkoumal jsem to nějak podrobně.. Každopádně těchhle akcí právě taky využívám. :)

• Deshien
    Deshien

2time: pri nakupu na webu jako cheap cekas asi 5 minut a mas to mnohem levnejsi.... krom teda akci ktere jsou ten na Live docela casto

• TimeSplitterKONDAR
    TimeSplitterAMENTISITIC

A proč kupovat gold karty? Dá se to koupit přímo z X Live webu přes PC a v akci a podobných případech přímo přes konzoli, možná to jde přes konzoli furt, to jsem nezkoumal, každopádně to jen zaplatíte a už hrajete, na žádnou kartu nečekáte :D

Jinak pokud si mě chcete přidat, můj gamertag je UncoolSpider1

Hraju převážně fps hry jako je Call of Duty a podobné...

Občas si zahraju taky Crysis 2 nebo Gears of War 1/2/3

Zkrátka hraju hlavně střílečky :)

Ale ani závodní hrou nepohrdnu :D

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Přidáno :)

• Kubackin
    KubackinLightning

přidam fredy :)

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

čau fredy, přidal jsem si tě...

• fredyaster
    fredyaster

ahoj lidi nechci spamovat, ale chtěl bych aby jste si mě přidali na Xbox LIVE můj nick: MikeFrigo7

• fredyaster
    fredyaster

Komentář byl uzamčen

Příspěvek porušuje pravidla komunity.

• Smajdak
    Smajdak

na ebay.com se dá sehnat roční gold v přepočtu za 900, od jednoho prodejce nakupuji pravidelně a žádný problém (možná protože si mě při prvním nákupu ověřoval, jestli nemám fake účet)

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez

Doufám, že ty kódy nepíšeš mailem tak, jak tento "inzerát". [s14]

Ale pokuď jsi cizinec, tak sry. [s1]

• fox171
    fox171fox171

Jojo na aukru jak jsem mel xbox jsem si to kupoval a vyšlo to levně.

• PICEKcz
    PICEKcz

Nazdarek xboxsaci:-) Nevite, kde nekde zalevno sehnat XBOX LIVE GOLD kartu??? vzdycky sem vychytal nejaku akci na tyto karty, ale ted nemozu nic najit... a davat 500,- za 3mesice je k*revsky moc... Tak kdyby ste nekdo o necem vedeli, tak sem napiste, diky moc

• OldaB
    OldaBPÁN PÁNU

Díky Lamo, tvoje komenty se už totiž nedaly číst. Jinak můj nick je OldaB, rád bych si s někým zkusil nějakou hudební hru.

• blacklama
    blacklamakuki_cz

Ty se zminujes o hre nikoliv o psn jako celku, to ze treba blbnul Socom a nebo ze zacatku KZ2 je vec vyvojaru a spravil to patch, jenom mi vadi ty lzi okolo problemoveho online v psn, pokud si pamatuju, tak mel jen jednou vypadek a to sotva 2 hod. kdy se dali hrat pouze hry od Konami, jelikoz maji vlastni server.

Live je kvalitni a to nepopiram ale tvrdit, ze psn je mene spolehlivy je zkratka nesmysl a cucani z prstu.

xDante1986: jj to je pravda ale zase na store je Super Stardust HD za 55kc a byl zdarma Rag Doll Kung Fu.

Ale co treba Qore kdy je placeny ale mas i neco na vic a co treba HOME, taky sluzba SONY a zdarma, kde jsou arkady, kulecnik, poker, bowling, sachy, formule, bude golf atd.

Uz sem prispivat nebudu a omlouvam se ale proste mi to nedalo.

• blacklama
    blacklamakuki_cz

Aby nedoslo k milce ale se Silver se pracuje vice mene stejne, jako s Gold.

Narazim na absenci goldu, kdy si nezahrajete online, pokud se budem bavit o Store a Live jako obsah a funkce, tak to je potom jina.

A s tim vypadkem, Live jede v pohode ale v minulosti a tim myslim predminule vanoce, Live nejel 14dnu a potom mel taky obcas problem, to se s psn jeste v takove mire a jestli mel den vypadek, opravdu nestalo.

Nechci tady flamovat a delat rozbroje ale obcas je dobry uvest veci na pravou miru.

• misa1989
    misa1989deepInside

Já jsem s Live taky zatim nikdy neměl problém.

• blacklama
    blacklamakuki_cz

Ja ti nevim ale psn slape dobre, bez goldu si nezahrajes online a ze silver mas i pozdeji ten samy obsah co s Gold, celkove ma spis Live castejsi vypadky nez psn a to se netreba zminovat o tom, co vsechno clovek musi udelat, aby si to Zlato sehnal a koupil.Jo jo, to je fajn jak je Live s Goldem super ale jaksi M$ tady a nejen tady v CR z vysoka ale jasny, za kvalitu se plati.

• duxik
    duxikClint

zlobi to,zlobi [s14]

• PICEKcz
    PICEKcz

zas jinci koment...:-)

• PICEKcz
    PICEKcz

Hmm... to bych se vubec nezlobil kdybych to vyhral:-)

• PICEKcz
    PICEKcz

Zkusali ste to 1vs100??? sem si to vcera stahl a chvilu ,,hral'' a snad kazdu treti otazku tam zacal nekdo kecat jakesi kraviny... No ale na zabiti casu to ujde, jenom kdyby to bylo cesky:-)

• KachloRedakce
    KachloBOSS

Prosím abyste se věnovali tomu, co je v názvu fora. Ostatni prispevky promazu.

Edit: Promazal jsem nějaké posty a už prosím se věnujte jen tématu. Nevím proč zde debatují o kvalitách služby PS hráči, kteří ji neviděli ani ze stíhačky.

• PICEKcz
    PICEKcz

Live je lepsi nez PSN, hlavne ten party chat a tak... A tych par korun mesicne nic neni... Pridejte si me nekdo do pratel esi mate misto:-) muj nick je PICEKcz

• A666tool
    A666tool

podle me je to nazor ktery pretrvava od dob kdy byl live uz zabehnuty a psn teprve zacinala. A ms do toho sla s tim ze live bude placena sluzba zatimco sony naopak. Takze tenhle argument je trochu mimo misu.

• Lamps
    LampsLamps

O Xbox Live je známo, že je kvalitnější a obsahově naducanější než PSN.. proto se za něj těch pár korun měsíčně asi platí. Odpusťte si třeba krabičku cigaret nebo pár pivek..

• A666tool
    A666tool

SVATA PRAVDA:) mrkvosoft jsou proste zlodeji. A 15 updatu fw neni rozhodne kvuli tomu ze by psn byla nekvalitni. Ja jsem naopak za caste updaty rad nevim proc by to mel nekdo brat jako minus. Logika veci mi asi unikla.

• Gunan
    GunanPS3+XBOX

opakuju to tady na webu už poněkolikáté..připadne mi normální platit za nějakou službu (net si taky 95% populace platí) a jakožto majitel PS3 i X360 vím, že ta služba je výrazně kvalitnější (funkčně i obsahově). Dal sem za něj 700 za rok, což dělá cca 60 kč měsíčně. Pokud to někomu připadne moc, tak by neměl kupovat konzole. Klidně bych platil i za PSN kdyby fungovalo tak, jak má a nebylo 15 updatů fw ročně

jo a můj nick je Gunan CZ

hraju ted celkem dost ale převážně single hudební hry, ale klidně si mě přidejte

• TonyRocky
    TonyRocky

No podle mě to zas tak drahé není. Na měsíc pár desítek korun 70-100... Na rok kolem tisícovky. Neřekl bych že je to nějaký stěžejní problém.

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

jen plaťte , fuj že se nestydí, hry a internet by měl být sakra zadarmo!!! Tohle mě na Xboxu 3tvalo tak 3el do kopru [s6]

• Kubackin
    KubackinLightning

já vim no ale tak chtěl jsem to zkusit

• vory
    voryKiller

hele lidi já mám nick:vory9 takže kdy by mě nikdo chtěl do přátel tak si mě přidejte!!!

• Kubackin
    KubackinLightning

prosim vás našel by se tu nějak hodný člověk který by mi poslal(teda pokud má) kod na jedno měsíční xbox live gold pro US prosím

děkuji

• Kubackin
    KubackinLightning

tak dnes jsem se zaregistroval na xbox live a toto téma jsem založil proto aby jsme se tady my co máme net na xboxu,třeba pokecali o tom co je novýho na xbox live,přidali se do přátel a aby jsme si třeba domluvily nějakou tu online akci

>br

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.