Konzolista.cz

Xbox 360 problém (13)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
VulcanR
VulcanR #Trogári

Mozes mat zly bezdrotovy modul v konzole - nemas ten ovladac moznost vyskusat na inej konzole?

Lloyd.Irving
Lloyd.Irving #1-2 Sniff

Díky moc, problém s Live vyřešen. Ale i tak, pořád mám problém s těmi gamepady. Dneska jsem koupil další nový, a pořád ten samý problém. GamePad je připojený jen cca 10 min. pokud se teda připojí a pak se odpojí, baterie jsem koupil nabíjecí 2700mAh v tom to asi nebude. Jak se vlastně připojuje gamepad k Xboxu? Může být chyba v konzoli, nebo jsem koupil dva vadné gamepady? Kontrolky na gamepadu nerotují, blikají všechny čtyři naráz, zhruba 5-10 min. přičemž frekvence blikání se co chvíli mění (rychleji a pomaleji).

GALBATOR
GALBATOR #XBOX
👎1

NAT jde relativne jednoduse přepnout ze STRICT na OPEN zapnutim UPnP v nastavení routeru (pokud tedy nejde o problem tykajici se primo providera...)

Lloyd.Irving
Lloyd.Irving #1-2 Sniff

Marty: 8015402B , služba není dostupná, zkuste to později. A odkaz na Live support, kde ovšem píšou, že služba je aktivní. Tak já nevím.

Lloyd.Irving
Lloyd.Irving #1-2 Sniff

prosím vás, mám další problém. S Xboxem nemám skoro žádné zkušenosti, tedy spíš s Xbox Live, konzoli mám připojenou k internetu, účet má malá založený (v konzoli), ale nejde se nám zaregistrovat do Xbox Live. Když se chcem přihlásit přes Windows účet, vyhodí to chybu. Vůbec nemůžu najít nic jako PS Store.... Dostala roční členství v GOLD, má kód na Forza 2, a podle mě je škoda toho nevyužít. Nějaký zkušený xboxář, který by nám mohl pomoci?

Lloyd.Irving
Lloyd.Irving #1-2 Sniff

Zdravím, nejmenší sestra dostala pod stromeček Xbox 360, jen máme menší problém - gamepad se vypíná. Baterkama to nebude, zkoušel jsem jich víc a dělá to pořád to samé. Po 5-10 min. se vypne gamepad a pak se páruje i 10 min. někdy už nenaběhne vůbec. Musím reklamovat, nebo to jde softwareově nějak udělat? Díky za rady..

xDante1986
xDante1986 #Gamer
👍2

Tak to je super, užij si hraní

Hopi27
👍1

Děkuju za radu pomohla xbox načítá uplně v pohodě,fakt děkuju

xDante1986
xDante1986 #Gamer

Nemáš zač, dej vědět jestli pomohlo

Hopi27

Tak jsem tu udělal a uvidím co bude dála děkuju za pomoc

Hopi27

Jj mám originál i xbox live mám koupený

xDante1986
xDante1986 #Gamer

zkus vyčistit cache paměti, najed do konzole systems tam tuším memory (storage) a tam je volba clear system cache nebo tak nějak...to by mělo pomoct... máš originál software a hry?

Hopi27

Dobrý den najde se tu nějaká dobrá duše která mi poradí. koupil jsem si xbox360 ze začátku jela dobře pak se mi ale něco stáhlo a konzole začala blbnout. když ji zapnu tak první hra najede normálně ale po půl hodce hraní chi dát druhe cd a ani mi ju to nenabídne a kdfyž udělam restart konzole tak naskočí kostečkované pozadí u profilu a nejde nic.. nevíte někdo co stím popřípadě mi pomoc přehrát software? děkuju