Konzolista.cz

xbox 360 - doporučení her pro nováčka (7)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
sergej781
sergej781 #Krabičky

Ahoj, nějaké exkluzivní hry tu byly už vyjmenované, ale za sebe bych ti doporučil určitě

The Naval Assault Killing tide( svižný simulátor ponorek z 2.ww) a také Super meet boye (což je brutální skákačka pro dospělé, rychle návyková), ostatně žádnou si na PS3 nezahraješ a o to tu jde....

jiridvorak515

Ja uz X360 nemam,ale me v pameti uvizly hlavne God of War coz povazuji za nejlepsi FTS minule generace a Alan Wake.Fable 2 me po nadhernem prvnim dile to bylo spis zklamani a to same plati o Halo.Halo 1 a zejmena Halo 2,ktere nemelo konkurenci je spise Halo 3 evoluce nez revoluce.Forza me take prekvapila prijemne.S tech her se ti bude libit i METRO 2033,ktere na PS3 nenajdes.Jinak Assasins Creed 1,2 a Brotherhood je lepsi na X360.Treba serie Codemaster a Sains Row zacala na X360.Dale je zde Prey a Command and Conquer,ktere jsou exkluzivne pro X360.To nejlepsi na konec je herni serie Mass Effect,ktera zacala prave na X360,ale muzes ji sehnat i na PS3 v podobe Mass Effect Trilogy.Samozrejme zde jsou i HD Collection Silent Hill,ale neni to priorita X360.Bojovky urcite Mortal Kombat 9,ale i Tekkeny a Soul Calibury jsoy na X360 vcetne Dear or Alive.RPG jsoy jak Final Fantasy tak i Dragon Age a Lost oddysey,ktera je exkluzivne pro X360 vcetne Blue Dragon.Vetsina her z tretich stran je i na X360 az na Metal Gear Solid IV.No snad to staci,ja odesek od X360 v dubnu 2013 a uz se nevratim do zeleneho udoly.Ale prvni Xbox mam furt hlavne kvuly Sega hram ponevac ho povazuji jako Dreamcast 2.

IggyKure
IggyKure #IggyKure

Všem děkuji za doporučení :) Uvidím, jak bude čas, ale snad to stihnu všechno :D

A co Titanfall a World of Tanks? Hraje se to ještě? Je hodně hráčů? Jsou to dobrý hry? :) Díky!

Hromotluk
Hromotluk #nezávislý
👍2

Pokud máš rád JRPG tak určitě Lost Odyssey. Nové už se bude těžko shánět, ale v bazaru někde bude.Pokud se nechystáš na všechny Halo, tak vyzkoušej aspoň Halo Reach (příběhově je to prequel ke všem ostatním takže pohoda)Jinak Zaklínač 2 a Fable 2 za to určitě stojí, pro mě jedny z nej RPG vůbec. Nevim proč, ale mě Gears of War nijak zvlášť nechytlo...

Dexter.J
Dexter.J #YakuzaLord
👍1

Alan Wake každopádně, to je pecka největší. GoW je trilogie, takže nejlíp hezky popořadě, ale herně je asi nejlepší trojka. Pokud máš rád závody, tak určitě Forza (ať už Motorsport nebo Horizon) a PGR 4. Jinak Far Cry Instincts Predator i po letech stojí za to :)

Fulgrim

Fable 2 je rozhode nejlepší hra na xbox 360,dále co mě ještě hodně bavilo tak kameo elements of power, gears of war 2 a halo wars.

IggyKure
IggyKure #IggyKure

Zdravim. Tak jsem pořídil xbox 360. Chtěl jsem vás poprosit o nějaké rady, na co si dát pozor a tak. + doporučit nějaké hry. Měl jsem PS3, takže chci hrát hlavně exkluzivní hry. Poradíte, prosím? Zatím mám v plánu Zaklínače 2, Alan Wake, Fable 2 a 3. Nevím po jakých her z Halo a GoW série sáhnout. A váhám taky nad Titanfallem a Word of Tanks. Díky za rady a doporučení :)