Strategie

X-COM v novém kabátě (42)

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Dobra hra .

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
    1

že ty by si chcel priamo sedieť v tej rakete a ovládať ju? :)

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
    1

Ani ne zjednodušený ako skorej oslobodený od kvanta zbytočných mechanizmov, ktoré len zdržujú od hratelnosti

• Alias
    Alias

Teda tyhle komenty me rozesmali, prej konzole muzou za zjednodusovani her :D:D link

• wasagi
    wasagi

Tak jsem začal hrát na obtížnost impossible a zapnul jsem i ironmana .

Vůbec se nechytám, vojáci se často netrefí ani na 70% . V budovách to ještě celkem jde, ale venku to je hrůza .

Jestli to někdo dáte, tak klobouk dolů[s6]

• MATOTOMA
    MATOTOMAratamahatt

Hrano od vydani kazdy den na normal mode a zatim zadny pohre[s6]b.

• wasagi
    wasagi

Hraju na druhou nejtěžší a až to dohraju , tak určitě budu hrát na nejtěžší obtížnost.

V týmu mám vždy 3 pukovníky a 2 nováčky , který posílám do první linie.

Používam titanový brnění a plazmový zbraně a momentálně se mi daří, ale čekám ,až se mi uzdraví elitní vojáci a půjdu napadnout bázi.

• Gibsn
    Gibsn

na jako to hrajete obtiznost? a ztracite vojaky?

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Arc throwerem ale musis bejt skoro u nej a aby ho to slozilo tak je potreba trochu mu pustit zilou

• wasagi
    wasagi

Čím omráčím aliena ? dík

• Readdy_B
    Readdy_BGAME OVER
    1

aby se neřeklo, tak jsem si demo taky stáhl a nic moc jsem nečekal, naposledy jsem hrál parádní strategii Front Mission 3 na PSX (hra je taky na PS Store), ale demo XCOM mě neuvěřitelně chytlo, grafika je parádní, taková stylově čistá a průzračná i když relativně jednoduchá. Musím říct, že...XCOM RULEZ[s14]

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club
    1

báze je jenom jedna a pouze na začátku vybereš, na kterym kontinentu bude a podle toho budeš mít specifický bonusy. Pak jsou ještě na zbylých kontinentech mini-báze, kde jsou pouze stíhačky. Nakupujou se v položece HANGAR v hlavní velké bázi a popřípadě přesunují do těch ostatních, kdy ten přesun trvá nějakou chvíli. Jejich vyzbrojování se opět děje v položce HANGAR. Oproti původnímu x-comu mi hra nabídne vždy jako útok pouze stíhačky, které jsou na té základně, která je na stejném kontinentu, jako samotné UFO. Je to dost skok zpátky.. různé nahánění UFO několika stíhačkama po celý planetě se tu nekoná :o(.. a vůbec celej útok na UFO je extrémně ořezanej co se týče uživatelskýho zásahu.

za mě je základnová část a ta, kde se čučí na planetku, obrovsky zjednodušená oproti původnímu dílu, ale obrovsky to vynahrazuje ta akční část, která je opravdu skvělá. U původní hry jsem kolikrát ani nešel prozkoumávat UFO, protože se mi do toho nechtělo.. tady jsem nevynechal jedinou misi a stále mě to baví. Jediná věc, která mi vadí je, že Ufouni jsou pevně rozmístěny a čekaj, až na ně narazím. V původní hře si chodili po mapě jak se jim zlíbilo.

• Gibsn
    Gibsn

jde zmenit vojakovi vlajecka a jde nejak ovlivnit aby se mi z recruta udelal sniper?

• wasagi
    wasagi

Jak se dá přidat víc satelitů , mám stále jen dva , ale jsem cca u 10 mise , musím něco vyzkoumat ? Jinak hraju na Druhou nejtěžší obtížnost a je to masakr.

Jsem zvědavej jestli to dám na nejtěžší.

Ps: jsem těžce závislej[s14]

• Gibsn
    Gibsn

na aukru je za 1000Kč + 40kč posta!

• Gibsn
    Gibsn

uz taky zachranuju planetu, sem rad ze takhle skvela hra je na konzole, nehraju nic jinyho :-)

• orpheus81
    orpheus81

dlouho jsem čekal a bál se zklamání o to víc jsem mile překvapen . doporučuju všem kdo na ufu vyrůstali ale i novým stratégům které už nebaví bezhlavé pobíhání tunelama různých her .

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Hergot ta obtiznost je nejaka kolisava. Vymlatil sem velkou lod jenom s jednim majorem a hned v dalsi misi mi 3 thinmani vyprasily kozich a pobily celej tym behem 5ti minut. To si zada restart a odplatu[s3]

• Alias
    Alias

Ja jsem po precteni par komentu a zahrani dema uz taky objednal :)

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Je to pecka. Tady bych fakt ocenil kooperaci. Dva tymy by se navzajem podporovaly a postupovaly spolecne proti hordam emzaku. To by byl ukrutnej masakr. Jinak sem si vyrobil do zasoby satelity aby az nekde nastala panika tak se to s nima dalo trochu zklidnit. Koukal sem ze sme hru hodnotili jenom mi 3,to tuhle bombu nikdo jinej jeste nepari?

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Nastesti mi vyskocila mise v mexiku takze to muzu zachranit. Akorat ze uz sem vykydlil snad 20 emzaku a porad nabihaj silnejsi. Mam uz pekne zredukovanej tym

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

Trochu offtopic - Tip na nejlevnější XCOM na PS3? Může být i zahraničí. Děkuji.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Jeste otazecka. Mam Mexiko na odchodu ale zadnou akci sem tam jeste nemel. Da se tam krome satelitu nejak poslat tym aby tu situaci trochu zklidnil a vymlatil par emzaku nebo sem v prdeli a muzu mexiku jenom zamavat

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Jak se pouziva ten robot. Uz sem jich nechal vyrobit 5 kusu a nikde nevidim jak ho plesknout do tymu. Verim ze s robutkem to bude o neco klidnejsi akce

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

"Konzolové verze budou odlišné, poněkud okleštenější."

Co je na tom pravdy? Porovnával to někdo mezi PC a konzolemi?

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Arnold uz je na marodce. Vzal si ho do parady nejakej potvor a jeste stesti ze byl pobliz Chuck Norris a emzaka dodelal. Jinak je sluzba u xcomu docela masakr. Prumerna delka zivota u novacka je od 2 do 4 dnu a u veteranu tak 2 mesice. Vcera mi sejmuly nabusenyho majora behem 5ti sekund. Hledal sem posledni emzaky a najednou se otevrel kamion a vyskakaly z nej 3 obrovsky kreteny. Na zakladnu se mi z 6ti clennyho tymu vratili dva pekne pomlaceny

• SABEL88
    SABEL88

POciSEM: jeste ze si nejakeho nepojmenoval Chuck Norris to by mohla bejt kratoucka hra :D

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Normalne sem si pojmenoval jednoho bijce Arnold Schwarzenegger a doted se do nej jeste nikdo nestrefil. Ma za sebou 15 misi a drzi jak kliste. Asi sem objevil nejakej cheat. Na jakou obtiznost to hrajete

• JardaBoss
    JardaBoss

ok dík :) mě to ukazovalo, že mám tři tahy na to, abych ho ještě zachránil a nevěděl jsem si rady jak na to

• JardaBoss
    JardaBoss

chci se zeptat, jak se dá oživit člen týmu ?

• kemalek
    kemalekI see You
    2

doprdele s debilníma amíkama , snad to udělaj že tam bude todle osekaný dle obtížností. pro USA easy a Evropa HC [s3]

• Starky
    StarkyNaughtyGod
    1

V konzolovejch verzich maj chybet nektere takticke moznosti, tak jsem to cetl ja.Maj strach, ze to decka v usa nepoberou, protoze to na ne bude moc slozite a maj bohuzel pravdu.

• kaktusak_cz
    kaktusak_cz^^
    1

nejde o oklesteni ale o neco jineho ,psali to i na bonus w. jde oto ze pc verze je strateg. a ps3 verze akcnarna ,kdo hral 1 a 2 dil tak by mel spise sahnou po pc verzi aby nebyl zklaman ... ostatni at si vyberou dle sebe.ja jako velkej fanda ufa jdu do remejku jako takoveho coz je pc verze ,akcnaren mam pokrk,staci ze zku.... i sacred3 ,a navic takovou klasiku jako je ufo si opravdu radeji dam na pc

• Starky
    StarkyNaughtyGod
    1

Ted nevim kde jsem o tom cetl a nemuzu ten clanek najit.

Bud IGN nebo Kotaku, ale asi to nebude nic dramatickeho.

• kemalek
    kemalekI see You
    1

ty jseš kůň Starky.[s6]

• Starky
    StarkyNaughtyGod
    1

No, ja prave cetl, ze na konzolich maj schazet i nektere herni prvky.Pry aby to nebylo na konzolisty moc slozite.

• kemalek
    kemalekI see You
    1

abych pravdu řek , tak nevidím důvod proč by měla být konzolová verze okleštěnější , možná tak že to pojede jen v rozlišení 720 - obsahově není důvod ke změně.

• Starky
    StarkyNaughtyGod
    1

Konzolove verze budou odlisne, ponekud oklestenejsi.

Ale stale verim, ze i na konzolich to bude kvalitni hra.

• kemalek
    kemalekI see You

kaktus jak to můžeš vědět?

• kaktusak_cz
    kaktusak_cz^^

no tak pro vsechny kdo to chcete koupit na ps3 tak uprimnou soustrast,bohuzel na ps3 to nema s legendou nic spolecneho ,doporucuju na pc ,opravdu dost podobne

• deepthr04t
    deepthr04t

Hra mého dětství, gameplay vypadá hodně dobře, rozhodně kupuju!

• kemalek
    kemalekI see You

již nějaký pátek uplynul od legendární strategie , která vnesla úplně nový rozměr do videoherního průmyslu. snad tento rok přijde znovuoživení od studia Firaxis , které stálo za Civilization revolution . zprvu jsem měl velké obavy jak to bude , ale po dnešní ukázce si osobně myslím že to bude trefa do černého viz link [s14]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.