No tak to je pěkné sranec ten poslední update, hry co jsou co jsou ze storu si nezahraju, prej budoucnost hraní, tak to si strčte někam .Zlatý placky , asi jdu něco vyhrábat ať si trochu máčknu 😁
ako to funguje keď mi vytlačia kód na predajni do psn tak ten kód platí 12 mesiacov od vtedy kedy mi ho vitlacia či do kedy ho mosim použiť dik za odpoved
Zkusím, už zkusím úplně všechno, můj poskytovatel je aktivní asi jako lykanovi spermie (tzn. Vůbec)4dny odpovídá na email... jestli to nebude fungovat do preload Destiny 2 tak ať si mě neprejou
Domrony. Tak to tě obdivuji, proč ten Ban? Co je pro ně podezřelá aktivita? To si tam někdo jezdí prstem sem a tam a jen tak dává ipban? Už mi poslali ten email... Kokoti
Dostal jsi ban na svoji IP. Napiš přes email na podporu. (podpora@cz.playstation.com)Budou po tobě chtít: jméno poskytovatele internetu, IP adresu a jestli se můžeš připojit i z jiných zařízení. Pokud vše proběhne, jak má, nejpozději by měli být do dvou dnů hotovi.
Možná to nebude ono ale zkus se mrknout na stav připojení na PS4. Podívej se na DNS server 1 a 2. Uz se mi 2x stalo že se sám smazal 0.0.0.0. Nastavil jsem ho manuálně a vše už funguje.
ws-37432-9 chyba help (35)
Uz to jede ...proste PSN zahaprovalo ...
Jojo , taky jsme musel vše vypnout a zapnout aby to valilo.
Už to jede.
konečně jsem si stáhnul bf4 se všemi dlc, že si zahraju mp ale ps servery protestují.. :(
No tak to je pěkné sranec ten poslední update, hry co jsou co jsou ze storu si nezahraju, prej budoucnost hraní, tak to si strčte někam .Zlatý placky , asi jdu něco vyhrábat ať si trochu máčknu 😁
RAJO ok diky za info
NX217: Pokial si das vygenerovat kod na sluzbu Playstation Plus? kod musis pouzit do 12 mesiacov od vytlacenia (zakupenia)kodu.
Ten novej update mi hrozne zpomalil menu konzole... Nechapu.
mne to fungovalo aj potom update teraz ete do 19:00 to islo a potom si isel brat zadavat kod a pisal ze uz mu to nejde
Taky mi nejde PSN a pri prihlaseni to pise tu chybu ...
Jo přesně jsem instaloval novej update a ten to posral
ako to funguje keď mi vytlačia kód na predajni do psn tak ten kód platí 12 mesiacov od vtedy kedy mi ho vitlacia či do kedy ho mosim použiť dik za odpoved
Zrovna jsem zapojoval novej switch za router a neslo mi psn, tak uz jsem plasil, ze to muzu reklamovat. Dpc to je zas nahoda 😃🤯
neviem možno údržba lebo keď dáš stav sluzeb tak svieti všetko cervene ale keď dáš mobilnú aplikáciu tak tam ide všetko v pohode 😡🤬🤬
@haryvotruba: jj playstation network nefunguje
Ja to mam taky ,NejDe psn network nektere služby pro ČR,
Ahoj nevíte někdo co je za chybu WS 37403-7
Zkusím, už zkusím úplně všechno, můj poskytovatel je aktivní asi jako lykanovi spermie (tzn. Vůbec)4dny odpovídá na email... jestli to nebude fungovat do preload Destiny 2 tak ať si mě neprejou
Napis svemu poskytovateli ze chces verejnou ip adresu a mas po problemu.
Super tak mi poslali email z podpory že Ban zrušili, měl sem ho kvůli botnetu, nicméně do 15min opět ws-37432-9.....
Nikdy jsem to neřešil myslíte že když zavolám správci sítě že mi ip na počkání změní?
Zafata... Nejhorší je že to dává smysl
Asi ji moc nakupoval :D Ale nejsi první ani poslední
Koubex žádný zvláštní chování jen sem koupil shadow warrior 2 předobjednal Destiny 2 deluxe a nainstaloval beta update 5.00
Domrony. Tak to tě obdivuji, proč ten Ban? Co je pro ně podezřelá aktivita? To si tam někdo jezdí prstem sem a tam a jen tak dává ipban? Už mi poslali ten email... Kokoti
Žirafa byla asi moc podezřelá
Mě ano, tento rok už potřetí
Uz se to někomu z vás stalo?
Hmm ale preco?
Dostal jsi ban na svoji IP. Napiš přes email na podporu. (podpora@cz.playstation.com)Budou po tobě chtít: jméno poskytovatele internetu, IP adresu a jestli se můžeš připojit i z jiných zařízení. Pokud vše proběhne, jak má, nejpozději by měli být do dvou dnů hotovi.
Zirafcatko, vypada to, ze mas nejspis ban na ip adresu.
Zajímavé je ze mi to hlásí i na telefonu, ale když jdu přes mobilní data vše v pohodě..
Možná to nebude ono ale zkus se mrknout na stav připojení na PS4. Podívej se na DNS server 1 a 2. Uz se mi 2x stalo že se sám smazal 0.0.0.0. Nastavil jsem ho manuálně a vše už funguje.
Zdar před 3dny se objevila tahle hláška a od té doby se nemůžu přihlásit na psn a začíná mě to docela sra...nevite někdo co s tím?
Zdravím po přihlášení mi neustale vyhazuje hlasku ws-37432-9 nevite co stim
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.