Konzolista.cz

WRAP-UP 2023 (11)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Acemax67
Acemax67 #VYDIS
👍3
😁1

Celkem 95hod

Final Fantasy XVI - 46hod

Spider-man 2 - 21hod

Final Fantasy VII Remake - 14hod

Horizon Forbidden West - 7hod

Herni styl - Dobrodruh

Strasne slaby rocnik z pohledu her ktere si jinde nezahraju.

Garfi99
Garfi99 #Návody
👍3

DS 2: SotfS - 44 hodin

F.I.S.T. - 30 hodin

Castlevania Requiem: Symphony of the Night & Rondo of Blood - 25 hodin jen Alucard false a true ending.

Dragon's Crown Pro - 17 za válečníka jen na normal

Celkem 177 hodin na Playstationu.

Hledač napětí.

Na Xboxu pak Diablo 2 - 33 hodin Paladin a Socka Normal

dvě hodiny SkyBliviOut 3 teda Starfield z passu.

ΛNĐ3RLΛ
ΛNĐ3RLΛ #無限で、恐ろしい自由。
👍1

@A2: V pohodě, většinu z toho, co popisuješ, je stejně subjektivní. Já bych například řekl, že pocitově je zvuk RE4 Remake aspoň o třídu lepší jak v AC VI. Grafiku bych řekl, že jsem tolik nezhejtil, jen se mi nelíbí některé objekty. Já obecně nerad hodnotím tyto aspekty, které jsou dost subjektivní.

Pokud jde o příběh, tam bohužel za to může nedostatek času. Neměl jsem čas dohrát hru více jak dvakrát, zrovna v létě, v srpnu, kdy obecně se hrám věnuji nejméně...

arnold

Co sem motáte diskuze o hře ?

Kainé
Kainé #A2
👍1

@ΛNĐ3RLΛ: není samozřejmě, nemám nějakou extra znalost a ani si ty příběhy moc dobře nepamatuji, už je to samozřejmě doba a nebudu si to ani oživovat na YouTube, nemám tu potřebu. Příběh je serviceable, je to kombinace Duny, Evangelionu a dalších sci-fi příběhu, ovšem originální sci-fi v herním světě těžko pohledat, když si vzpomenu na Mass Effect, který vykradl, co mohl, tak inspirace u AC VI je ještě v rozumných mezí.

Ta osmička je v pohodě, mám to někde mezi 8 a 9, já nesouhlasím s textem a ne se známkou. Nesouhlasím s kritikou grafiky, která byla spíše vyústěním internetového "dramatu", který započal Fextralife, chybí podrobnější popis zvukové stránky, která je fantastická a řekl bych, že je nejlepší v roce, každý zvuk mechu nádherně ve hře zní. Umělecky je hra postupem času až velkolepá, audio logy jsou krásná retro vzpomínka na MGS, navíc pořád je to překvapivě funkční v rámci narace. Nesouhlasím s tím, že hra ti neustále předhazuje, že stojíš na špatné straně, ta hra pracuje s tím, že i špatný ending, může být dobrý, takže ve finále co je vůbec špatná strana. V rámci vývoje vztahu mezi tebou a Walterem má AC VI slušný vývoj, od psa až po bytost, kterou respektuje. No a největší výtka je na NG+, což bylo u hodně recenzí, ta hra nekončí prvním projetím, ta hra končí až po NG++, je to trošku ve stylu Automaty a to v recenzi vůbec nezmiňuješ a hráči by měli tohle info dostat, protože zážitek bude značně rozředěný, pokud hru po prvním dojetí zabalíš.

touchmud
touchmud #made4game
👍3

Letos to byl z pohledu hráče hodně náročný rok. Jednak vyšlo opravdu hodně dobrých her a jednak vyšly hry ze žánrů které mám rád (RPG, Souls-like, a které jsou časově hodně náročné.

- Na Playstationu tak u mě vede Diablo IV (64h), Lords of The Fallen (64h) a Star Wars Jedi: Survivor (43h)

- Na Xboxu je pak Starfield (57h), Lies of P (55h) a Wo Long (53h)

- Na Switch je to Legend of Zelda (150h), Otcopatch Traveler 2 (65h) a Super Mario Wonder (20h)

Když k tomu přidám hry jako DLC pro Cyberpunk, Alan Wake 2 či právě dohrávané Final Fantasy XVI, bude číslo odehraných hodin na můj herní styl asi hodně vysoké, i když na zdejší borce je to jen čajíček🙂 Na Baldurs Gate 3 jsem si zatím netroufl :-)

ΛNĐ3RLΛ
ΛNĐ3RLΛ #無限で、恐ろしい自由。
👍1

@A2: Ta ne moc pozitivní osmička je vyústěním ze znalosti celé série. 🙂

Šestý díl ani nerežíroval Miyazaki, který stojí například za 4. dílem, jež považuji za nejtragičtější díl z příběhového hlediska. Fakt ti doporučuji zahrát si starší díly a budeš pohlížet na šestku jinak, nebo samozřejmě taky ne, když to je tvůj první díl v sérii. Za svým názorem si ale budu stát do konce věků. 🙂

Kainé
Kainé #A2
👍2
😁1

Witcher 3 - 120 hodin,

Final Fantasy XVI - 82 hodin,

Armored Core VI- 62 hodin,

Resi 4 -56 hodin

Cyberpunk 2077 - 45 hodin.

Celkově 591 hodin a Hledač napětí.

Nějakých 60 + hodin bude na PC(GeForce Now) v rámci BG3.

@ΛNĐ3RLΛ: Nekecej, prostě jsi Armored Core hrál málo, proto ta ne moc pozitivní osmička :D.

꧁༒♛Makléř♛༒꧂
👍2
😁1

Overwatch 1025 hod😂 396hod hell let loose

ΛNĐ3RLΛ
ΛNĐ3RLΛ #無限で、恐ろしい自由。
👍3

Mých Top 5 podle času:

1. Tekken 7 - 285 hodin, jako každý rok moje nejhranější hra (minulý rok jsem tam nechal ale dvojnásobek minimálně).

2. Lies of P - 95 hodin

3. Resident Evil 4 Remake - 87 hodin a to ještě musím zahrát DLC :D

4. Final Fantasy XVI - 56 hodin

5. Jedi: Fallen Order 36 hodin.

Herní styl: Bojovník

Můj seznam ale není moc relevantní, protože například jen v Armored Core VI jsem nechal více hodin, jak v Jedi. Bohužel se jedná ale o novinářskou verzi, kterou Sony nezapočítává pravděpodobně. Takže ani celkový počet odehraných hodin nesedí - 698 hodin.

mazar
mazar #PS remasterrace
👍2

Diablo IV 218 h

Elden Ring 214 h

Zaklínač 198 h

Dark souls 1 137 h

Dark souls 2 127 a stále není konec :-D

Hern styl: Hledač napětí :-D

Celkem 1080 h z toho tak 200 neteř