Zdarec. Mohl by mi někdo vysvětlit, jak fungujou tokeny? :) Mě to hlava něak nebere :)
posledni skilly se oteviraji za urcite questy pokud me pamet nesali
Stravit nad hrou kterou nechapes 50 hodin je uctihodny vykon teda :-)
Jinak ja tuhle hru koupil tatovi a ten ji taky nechape a to ma dohrane vsechny final fantasy , jesteze stala jen 90,- :D
Mimochodem jednicka je soucasti dvojky s vylepsenou grafikou a bojovym systemem.Charakter,itemy,penize,GR rank si jednoduse pretahnete sebou do dvojky.Dvojka je 100x lepsi nez jednicka mam tam pres 800 hodin [s6] (v jednicce 660)
Rád bych zahrál s vámi. pepeCZ
Jednicku :)
Hrajete jednicku nebo dvojku?
To ja take ne :D Rozehral jsem to opet s tim, ze to snad konecne dohraju :D
Ja to nedavno zacal zase hrat :)
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
White Knight Chronicles (9)
Zdarec. Mohl by mi někdo vysvětlit, jak fungujou tokeny? :) Mě to hlava něak nebere :)
posledni skilly se oteviraji za urcite questy pokud me pamet nesali
Stravit nad hrou kterou nechapes 50 hodin je uctihodny vykon teda :-)
Jinak ja tuhle hru koupil tatovi a ten ji taky nechape a to ma dohrane vsechny final fantasy , jesteze stala jen 90,- :D
Mimochodem jednicka je soucasti dvojky s vylepsenou grafikou a bojovym systemem.Charakter,itemy,penize,GR rank si jednoduse pretahnete sebou do dvojky.Dvojka je 100x lepsi nez jednicka mam tam pres 800 hodin [s6] (v jednicce 660)
Rád bych zahrál s vámi. pepeCZ
Jednicku :)
Hrajete jednicku nebo dvojku?
To ja take ne :D Rozehral jsem to opet s tim, ze to snad konecne dohraju :D
Ja to nedavno zacal zase hrat :)
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.