RPG

White Knight Chronicles 2 - White Knight Chronicles 2 čekání (22)

• Dexter.J
    Dexter.JYakuzaLord

že se s tím chce někomu srát, to fakt nechápu[s6] To i jakákoli hra od NISu je stokrát lepší, snad i Last Rebelion

• Deshien
    Deshien

Pomoc pomoc oni po me chteji prochazet vsechny stare dungeony trikrat v jednom pribehu .. teda horsi singl na tehle generaci ma snad uz jenom KUF tak prosim platinare zda maji moznost pujcit nebo darovat moji parte nejake dobrej equip pro lv 45-50 protoze jinak chcipnu nudou [s6]

• Deshien
    Deshien

K Platine gratuluju..tohle je poctiva hra a hodne tvrda Platina

• Erik 666
    Erik 666

Taky platina..

• Deshien
    Deshien
    1

White knight 2 ma patrne nejlepsi mozny zpusob navazovani na predchozi dil jaky znam.. Nestaci jen prenos save ale kompletne vylepsit prvni dil a narvat ho do pribehu takze mate jeden svet a jeden pribeh bez prerusovani.. Tohle je parada a obsahove je to snad nejnaslapanejsi RPG na nextgenu ale ten singl [s15][s15] boze ja bleju z toho jak to natahujou..skoro bez animacek,bez pribehu projdi frasm chasm sem pak ve dvojce zpet a hned zase zpatky... Fakt jen kdo hleda kompletni zazitek s Onlinem nebo grindovaci masochista se u toho bude bavit

• Pacco
    Pacco
    1

Tak opet po pul roce hrani tak jako v jednicce padla platina.603 hodin [s12]

• Erik 666
    Erik 666

Jestli bude chtít nekdo zahrát online,tak mi klidně napište,zahraju rád[s14]

• Heartless_cz
    Heartless_czMAL user

Na disku s druhým dílem je i první, takže o NIC nepříjdeš.

První dojmy po asi 10 hodinách jsou více než pozitivní. Protože jsem musel ještě rychle dohrát první díl kvůli clear savu, musím říct, že grafika ve dvojce je ještě hezčí. Žel bohu ve městech občas klesne fps a trhá se to, ale tak ve které hře ne;)

Nepovinných questů je fakt HAFO. 150 kurýrních Questů je nálož, pak hunt questy, které i v singlu dávají Guild points!, což je bomba pro ty, co nechtějí nebo nemohou hrát online. Navíc z těch kurýrních questů získáte dost Guild points na dosažení tak 14-15 Guild Ranku, takže ve druhém díle v online budou víceméně všichni od začátku srovnáni. Příběh stojí zatím za prd, ale tak kvůli tomu to nehraju.

Souboje jsou mnohem svižnější, i se sekyrou útočím dost rychle. Je to o trochu těžší než první díl, párkrát už jsem se poroučel pod kytičky, za což jsem rád, protože nenávidím hry, kde stačí mačkat křížek. Je třeba partu správně vyvážit, bez léčení a hlavně mana lektvarů to je hardcore. V prvním díle jsem je vůbec nepoužíval, ale tady jsem naklusal do krámu a utrácel. Jsem rád, že jsem začal na GR 8, protože to je přesně tam, kde dvojka začíná. Hlavně omezení zbraní levelem je hodně nepříjemné, takže bych lepší věci stejně nenosil půlku singlu.

Jinak každý den je doplňována wiki na neoseekeru pro lepší přehled a grind ;)

• spidlanek
    spidlanek

Chtěl jsem se zeptat, má vůbec cenu začínat až druhým dílem? :) Abych nebyl moc pozadu...

• Erik 666
    Erik 666

Taky to mám doma a dokonce už i hraju[s6]

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

M´am to doma už nejaký čas a ešte som sa ku tomu nedostal...zajtra to zapnem, dúfam

• Erik 666
    Erik 666

Tak to jsem hrozně zvědavej,kolik lidí (čechů a slovaků)to začne hrát a kolik to nakonec dotáhne na platinu[s14]

• Heartless_cz
    Heartless_czMAL user

Už se to blíží! [s12]

• Pacco
    Pacco

No jelikoz tohle bude udelany krapet jinak videl bych to i na dyl :)) Koukals kolik dostali za splneni questu GR pointu? okolo 200K docela srumec,ale co me zarazilo borec byl GR30 a nebylo tam kolik je potreba na dalsi GR,ale to sem si vsiml i ze to bylo i questu GR16

Jinak jsem videl tech questu vic a mazec silenej boj s bossem...Jeden Sun Knight (ten co je v jednicce na konci) +1 Pyredemon + 1 Pyredemon Rex...Hehe docela mazec no bez kooperace bez sance uz vidim jak healeri budou nedostatkove zbozi..klasika

• Erik 666
    Erik 666

Hm...Sest hracu je docela hodne,to bude urcite masakr to hrat ve dvou nebo sam,jinak ocekavam herni dobu na platinu kolem tisic hodin,no uvidime snad to do konce roku vydaj...

• Pacco
    Pacco

Trochu to tady ozivim :) Tady je Quest pro Guild Rank 26...Quest me prisel zajmavej tim ze v prvni casti se objevi hlaska LIMITED zrejme to znamena omezeni pro partu kde muze jit jen jeden a zbytek se prida pozdeji.Questy vypadaji uplne jinak nez v jednicce a dokonce se zda ze zde budou hraci mit 2 povolani "v plny palbe" :) Typek pouziva podle me snad dve nejvrazednejsi kombinace Axe(silna ale pmala) a luk(rychly attky s moznosti leceni takovej semi-healer) Typek je GR30 a zbrane ma pro Lv80 A celkem i dostava neceka nas zadna prochazka ruzovym sadem

Quest je pomerne dlouhy tak kdo nechce cekat doporucuji shlednout druhou cast

Prvni cast link

Druha cast link

• Pacco
    Pacco

Kdyz to vyslo v japonsku tak jeden hodny hrac je dal na WKC forum primo ve hre takze tady je link

EDIT: Prijdou me lehci ale vyjmky se najdou napr GR50 bude na HODNE dlouho a treba 50 offline questu bude taky zahul no a dostat 200 rare itemu...LOL

• Heartless_cz
    Heartless_czMAL user

Odkud máš to info o platině a tak? Poděl se o link ;)

Btw četl jsem místní diskuzi o FF13: Já jsem penance dal. Asi 200 hodin nahráno, na všech třech ribbon a držel jsem to Rikkou. Byl to zážitek :)

• Pacco
    Pacco

Jop je to jak rikas. Jen ty predmety jako armory nebudou mit ty staty jako je maj ted napr. Warlord Armor na +10 ma staty AGI 44 a STR 54 tak budou mensi.A to same je pri postupu na dalsi Guild rank.Treba na GR15 to bude trvat asi jako na GR8 v jednicce.Ale samozrejme na postup na GR50 to bude ranec jako prase xD Uz se nemuzu dockat.BTW platina me prijde o neco lehci nez je v jednicce tak uvidime :)

• Heartless_cz
    Heartless_czMAL user

Ou shit! :D

No nic, já jsem GR9 takže až dodělám FF13, tak se k tomu vrátím a trochu se nachystám. Zajímalo by mě, jak to tedy udělají se singlem, když budeš nabušenej jak zvíře. Možná se bude začínat od levelu 1 a pak si postupně budeš brát předměty. Nicméně je mi jasné, že předměty v druhém díle budou opět silnější než ty z prequelu. Navíc když se posune level a GR max.

EDIT: Aha tak to resetuje level na 35. A je potřeba clear save z prvního dílu. Tak to bude challenge hned od startu. Like it.

• Pacco
    Pacco

Tak to te asi zklamu pac save data se vsemam itemam,guild rankama,levelama,penezma no proste se vsim co mas v jednicce si pretahnes do dvojky...takze ja zacnu na GR15 a asi 5 megama v kapse :))

EDIT: Jinak hraju to dodnes chybi me jeste 2xPointy devil tail abych mel brneni na +10 ale kdyby nekdo chtel pomoct neni problem...A co mozna nevite je ze GR1-6 questy nemaji omezeni takze pokud je nekdo GR1 muzu ho vzit do GR6 questu ktery jsou zabavnejsi nez ty s nizsim GR...Kdyby nekdo chtel pomoct s cimkoli tak napiste nebo si me pridejte na PSN

• Heartless_cz
    Heartless_czMAL user

Někdo to musel založit :)

tentokrát začnu hned od začátku, dokud jsou všichni lamy a nízký levely. Jedničku jsem hrál dost dlouho po vydání a už to nebylo ono.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.