Playstation 4

Watch Dogs trofej (8)

• sergej781
    sergej781Krabičky
    1

@MigelCZ ja jsem s tím měl opakovaně problém, ale už je to dlouho, mám xbox verzi, pomohl bych,ale nemám GP:)

• MigelCZ
    MigelCZSONY SUCKS

@sergej781 Nejsou. Lidi celkem jedou. Já tenhle týden posbíral všechny ostatní online trofeje, ale tahle je prostě rng a musíš být afk, aby tě mohl někde sledovat, ale s "kámošem" to máš za 15 minut hotový

• sergej781
    sergej781Krabičky

@MigelCZ nechci tě strašit, ale myslím, že u jedničky jsou ty servery out

• MigelCZ
    MigelCZSONY SUCKS

Zkoušim nemožný. Nenašel by se tu někdo, kdo by mi pomohl s níže zmíněnou trofeji🙏🏻😂

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

Přesně to jsem dělal. Sledoval jsem ostatní a nikdo mi to nechtěl vrátit. Jinak můžešnsi nechat náhodně najít soupeře nebo sledovat kamaráda. Už jsem s jednim borcem domluvenej tak to snad dnes dáme. Jemu to taky chybí.

• CZ-Honza-
    CZ-Honza-

nech hru pustenou a dojdi si na obed a mas to :D

pokud ne tak tomu muzes pomoct tak, ze sam nekoho budes sledovat, ta hra obvykle pak hnedka spusti odvetnou akci proti tobe

• jack210
    jack210PS5

Pokud vim tak tady ale nikoho pozvat nemuzes,je to nahodne koho to s kym spoji Nebo uz to zmenili ?

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

Sháním nějakou dobrou duši která by mi pomohla s trofejí ve Watch Dos na PS4. Už ji tu lovím 3. den a už mě to fakt nebaví. Jde o to že mě někdo musí 5x sledovat. Je to otázka deseti minut. Nechám vás za to zahrát něco přes grid pokud to nemáte. Díky

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.