Konzolista.cz

WARFRAME (53)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
POciSEM
POciSEM #DooM 3

18.10. Vychází další rozšíření Abyss of Dagath se spoustou novýho obashu. Dostanem novou Warframe Dagath (zase žencká) bezhlavá jezdkyně na Kaithe. Plus nová místnost do doja, kde se pujde dát Kaithe upravovat a potom na něm jezdit v sandbox misích mimo Duviri. Hydroid bude maximálně přepracovanej, Sentinely už nezůstanou po vyčerpání HPček po zbytek kola mimo ale pujdou uzdravit jako zvířecí společníci a přijde se podivat i Grendel Prime. Tomu řikam podpora.

POciSEM
POciSEM #DooM 3

Mohl by mi někdo vysvětlit jak sejmout toho bastarda velkýho co běhá v plains of eidolon? Každý koště co má mastery rank 3 se chlubí jak ho dá sólo. Já mam mastery 11 a neuberu mu ani milimetr. Pochopil sem že mu s operátorem musim vypnout štít a pak mu drtit klouby na rukách a nohách. Jenže s mýma bouchačkama se kterýma běžně dávam 10k damage najednou dávam damage uslintaných 0-1. Chápu že ho nesejmu za 5 minut ale s takovou bych ho neodpráskl ani za tejden a absolutně nikdo kdo to hraje nechce pomoct ani poradit. Co teda dělam špatně.

POciSEM
POciSEM #DooM 3

Dotaz. Dá se nějak přidávat do friends ve hře když já mam ps5 a mladej to mastí na switchi? Vidim ho jenom v recent players ale když si párkrát zahraju s někym jinym tak počítam že zmizí. Zjistil sem že v crossplay nejde nabírat do klanu ale ty friends sem myslel že nemaj s friendlistem nic společnýho. Invite normálně funguje ale když dam add friend a zadam jméno, tak ho to nenajde.

Kouda
Kouda #Nic nemáme

Čau, nemohl by mi někdo poradit jak to funguje s prodejem Prime věcí za platinu?V inventáři u sebe je vidím, ale při obchodu je prostě nemám...Takhle už jsem nas*al pár lidí, takže se už bojím cokoliv prodat, protože si nejsem jistý jestli ty věci mám nebo ne. Díky

haryvotruba
haryvotruba #Reiður

Ahoj hraje to nekdo?Rozhodl jsem se ze to zkusim no a vubec to neni spatny

POciSEM
POciSEM #DooM 3

Tak konečně ty pláně eidolonu jdou hrát.Vypadá to že poladili i ten focus strom dovedností a hlavně přibyla možnost vyrábět vlastní zbraně.Pecka,to zase dneska nepujdu spát.

POciSEM
POciSEM #DooM 3

Tak teďka sem si toho všimnul v news.Od 14.listopadu to pujde hrát.

POciSEM
POciSEM #DooM 3

Aha tak to asi bude zatim jenom na kompu.Mno každopádně se na to těšim.

Liki cssr
Liki cssr #XSX/PS5/SW
lOGistic
lOGistic #Genius
👍1

Zatím ne, na xboxu jsem koukal že ten patch dali k autorizaci.

POciSEM
POciSEM #DooM 3

Už jste se někdo dostal na ty pláně eidolonu?Asi před tejdnem sem stáhl 18ti gigovej update a včera sem si na to vzpomněl tak sem to na tý zemi hledal a nikde nic.Dočetl sem se že se tam dostanu přes nějakou misi cetus ale žadnou takovou misi na zemi nemam.Na youtube je i spousta videí kde už po těch pláních běhají ale ať hledam jak hledam,žádnou bránu nikde nevidim.

POciSEM
POciSEM #DooM 3

K čemu jsou dobrý ty syndikáty?Jediný co sem z toho popisu pochopil že po mě pujde jinej cindykát a budu o 10k salvage chudší ale jinak žádný pozitiva.Takhle,je vstup do syndikátu podmínka v pozdější části hry a nebo ho k ničemu nebudu potřebovat.Stalo se mi totiž že se předemnou objevil nějakej duch bo co to bylo, na jednu facku mě sejmul a zase zmizel

Snake.360

Čau, kdo chce přidejte si mě a můžeme zahrát,stačí napsat. Nick Zaknafein360

zradce

V sortie padaji jadra dost,nebo zkus Hierakon

Buša

Chtělo by to ještě mody vylepšit, ale moc mi nepadají fussion cores, a zatím jsem nenašel pořádné místo, kde je farmit.

Nekdo3000
Nekdo3000 #GG-WP

Nj nechodis ty správné mise. O klíče jako takové nepřijdeš jen tam už nebudou padat prime party

Buša

Aha, tak to jsem netušil :D tak to abych rychle spotřeboval klíče :D ale v T3 a T4 se zatím moc nechytám teda :D

zradce

Vsak neboj,void ma byt brzo zrusen a nahrazen

Unholyu

Hraje nekdo tuto hru na xboxu? Jo a nevi nekdo zda je propojeno hrani na pc s konzolema u teto hry diky

Buša

Tak to je fajn. Rád bych se připojil k někomu, kdo hraje častěji. Samotného mě to ve Voidu moc nebaví.

zradce

Plno lidi hraje warframe

Buša

Hraje tu ještě někdo nějak pravidelněji na PS4?

blacku123

kdyžtak si mě pridejte: blacku123, moc se v ty hre nevyznam a nejaky rady by se hodily

BigFood79
BigFood79 #Ovw / Ttf2

čau ve spolek mně si klidně taky pťidejte hraju každý včer když nejsem v práci.

Nick:bigfood79

Alias

Nick je v konbooku pokud ho vypises. Me najdes pod: Venacz

xxteryxx
xxteryxx #Paintball

... No ted se uz tak nejak budu vracet z5 k Warframe. DS2 dohrano zatim jen jednou a prozatim staci ;) Ted jsme tam opravdu hodne dlouho nebyli. Zatim kvuli praci bohuzel slibuju jen vykendy :(

MikyNB

No tak jakej maš nick, abych si tě přidal?

Zkoušel jsem Alias ale našlo mi to někoho uplně bez trofejí tak jsem usoudil že to asi ty nebudeš :)

Alias

Koulic ted pari Dark souls ten asi nebude mit cas. :) Ja budu hrat asi az ve stredu.

MikyNB

Tak už jsem napsal Kouli9, tak snad dostanu další instrukce :)

Alias

Tady neni klan o nejakym honenim poradi. Dost lidi tam neni nejak aktivnich, spis je to takova slezina, navic tam mas urcity vyhody v podobe blueprintu na zbrane atd.