Volné forum

Výhry (84)

• KachloRedakce
    KachloBOSS

az budeme nejake mit, urcite dame

• pařmen
    pařmenProdejLimi

Nechtěli byste dát do výher live kupóny?

• Flaffi
    FlaffiMusic day

[q][q][b]Flaffi: [/b]Tu podložku jak sem vyhrál už neposílejte dostal jsem wowkovou dřív jsem tu podložku chtěl ale teď už ne byla by mi zbytečná tak jí dejte zpátky na web body nechci zpátky [/q][b]Swat: [/b]\nAle ona je už odoslaná nie?:D. [/q]

Out shit[s6]

• Swat
    Swat

[q][b]Flaffi: [/b]Tu podložku jak sem vyhrál už neposílejte dostal jsem wowkovou dřív jsem tu podložku chtěl ale teď už ne byla by mi zbytečná tak jí dejte zpátky na web body nechci zpátky [/q]

Ale ona je už odoslaná nie?:D.

• Flaffi
    FlaffiMusic day

Tu podložku jak sem vyhrál už neposílejte dostal jsem wowkovou dřív jsem tu podložku chtěl ale teď už ne byla by mi zbytečná tak jí dejte zpátky na web body nechci zpátky

• digishit
    digishitdigishield

zbynda2000: nic se neděje :) Jo tak já ji ani nedohrál ... dřív sem docela hodně pařil online, ale potom tady jen ležela tak co s ní. Aspoň posloužila k dobrýmu účelu.

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

digishit:jé tak to máte u mě oba velkou omluvu a zároveň velký díky digimu [s1] ale asi to tam spletli byl tam totiž u Resistance obrázek Conana tak jsem usoudil že to daroval on. No jinak jsem si dobře zapařil něco pro mě neznámého protože nejsem zrovna nejbohatší typ tak si čas od času koupím nějakou tu novinku z mnoha [s6]

• digishit
    digishitdigishield

zbynda2000: všechno je OK až na to, že Resistance sem dával do výher já :) Ale jinak sem rád, že nakonec skončila v dobrejch rukou :)

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

zbynda2000: Já sem Resistance nedával, to digi :)

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

digishit:jo proč?

• digishit
    digishitdigishield

zbynda2000: ty sis objednal Resistance ne?

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

hra dorazila v pátek děkuji Conanovi za věnování do sotěže [s1]

• Homer
    HomerHommeer

jj to je doba nez nekdo nasetri na triko ale zas je to dobry ze si na to musi nekdo aspon nejak maknout ze to nema zadarmo :)

• KachloRedakce
    KachloBOSS

[q][b]zbynda2000: [/b]Kachlo:výhra přijde nejdřív za 14 dnů nebo do 14 dnů?[/q]

do 14 dnu posleme, pak uz to je jen na poste

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

Kachlo:výhra přijde nejdřív za 14 dnů nebo do 14 dnů?

• KachloRedakce
    KachloBOSS

[q][b]Flaffi: [/b]Mě ještě nedošla podložka poslali jste jí dobře?[/q]

Podlozka uz davno byla odeslana, zajdi na postu, jestli ti nenechali listecek

• Lisien
    Lisien

Pokud zde obdržím jakoukoliv výhru, prosil bych ji zaslat do nejchudší postižené oblasti/země, kde si děti dodnes hrajou výhradně a pouze s dřevěnýma hračkama a kde se marně snaží připojit internet do počitadla, v domění, že právě ono pohazování s dřevěnýma kuličkama ze strany na stranu v počitadle je onen počítač co počítá a který že to zvládá .. [s1] . Machare, i to se dá zařídit ? [s6]

• Flaffi
    FlaffiMusic day

Mě ještě nedošla podložka poslali jste jí dobře?

• scorpio
    scorpio

cawte ,neviem ci sa to tu niekde uz pisalo alebo nie ale chcem sa spytat ci sa vyhry posielaju aj na slovensko (dakujem za odpoved)

• Hall
    Hallo_O O_o

roly30: no mě se zrovna to triiko Crisiss co tady je moc líbí ale nejdřív bych si koupil nějakou hru na PSP

• Vinokurov
    Vinokurov

digishit: to je skoda [s3]

• digishit
    digishitdigishield

[q][b]Vinokurov: [/b]Hele a kdyz neco daruju konzolistovi do vyher treba za 2 000 bodu tak se mi pak pricte 2 000 bodu? [/q]

Takhle to nefunguje :D

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

papuce po dedovi jezisi! XDDDDD mohl bych darovat svoje... [s6] [s6]

• Vinokurov
    Vinokurov

Hele a kdyz neco daruju konzolistovi do vyher treba za 2 000 bodu tak se mi pak pricte 2 000 bodu?

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Jasně že to má cenu, proč by nemělo? Myslim si, že každá cena je hodnotná, pokud to teda nebudou papuče po dědovi.

• geobbu
    geobbuWHO CARES

[q][b]roly30: [/b]mohl bych darovat jedno triko NHL 09 velikosti XL ale vidim o trika atd. neni moc velký zájem tak jestli to má vůbec smysl.[/q][b]ellemenT: [/b]

Spíš není dostatek bodů

Ti, co mají nad 2 000,- a výš si totiž jdou pro ty lepší kousky jako LBP... ZMRDI :D

• roly30
    roly30

mohl bych darovat jedno triko NHL 09 velikosti XL ale vidim o trika atd. neni moc velký zájem tak jestli to má vůbec smysl.

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Budou se někdy průběžně doplnovat, až dojdou? [s1]

• Shadow
    ShadowUko Yesita

jj ale je to tu hodne zajimave

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

jj honba za body je drsna xDDDD hall:ja uz to za takovou dobu nemam,ale jeste si pockam no:(

• Hall
    Hallo_O O_o

já než si našetřim na nějakou hru nebo triko to bude doba :D

• epileptickejfish
    epileptickejfishrory

... lidi dostali chut komentovat ,čím to asi [s14]

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Tak to je jasný.

• Sheng
    Sheng

pravda je ze po zavedeni bodu komentare u novinek pribivaj hafo rychle :D schvalne vzdycky kdyz vidim novinku tak sleduju jak rychle pribivaj komentare :)

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

jj predtim sem se sice obcas stavil ale napsal jeden komentare z 10 atd. #>

• misa1989
    misa1989deepInside

No vidíš Hatake, jak jsou ty bodíky pěkně motivační [s6]

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

ja sem sem zacal poradne chodit od zavedeni bodu xDDDD

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Co mám povidat já [s6] [s6] Jsem sice od začátku, ale chodit sem pořádně sem začal asi před týdnem [s6]

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

mas nejak malo...ja sem tady taky od zacatku a koukni na mojeO_o

• Hall
    Hallo_O O_o

já sem tady taky od začátku tohohle webu a koukněte na moje body :D nebejt vánočního dárku tak sem namydlenej :D než na něco našetřim to bude doba :D

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

jj ja chcu FIFA07 za 2500 a nebo si vyberu neco na Wii/Xbox/PS3 a pak to prodam:P a nebo pokud pridaji neco na psp tak beru to:-)

• misa1989
    misa1989deepInside

No stejně ještě nemám na to co bych chtěl, takže si klidně ještě počkám... [s6]

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

misa uz sem se ptal a prej to teprv dodelaji

• Sheng
    Sheng

ja cekam na ten Siren :D i kdyz mozna az ta za 2 roky :D

• misa1989
    misa1989deepInside

Možná jsem jen slepej, ale nikde jsem tu nenašel jak směnit body za nějakou cenu...Bude na to nějaký formulář, nebo se to bude řešit pouze přes email či PM?

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

Hall: no ja mam zatim PS2 takze cekam na fifu nebo jestli se neco objevi na to psp:-) ikdyz hry na wii a ps3 se zase daji dobre prodat;)

• antivirus
    antivirusKNIHOMOL

nechceš radši vino?:D

• digishit
    digishitdigishield

Zase úplatky, já to věděl ... sakra Kachlo tos měl napsat nenádpadně, že stačí basa piv :D

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Cože? Já ten kvíz věděl, nekecám... :D

• KachloRedakce
    KachloBOSS

Maggote: Nedluzis mi tu basu piv? :D

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.