Tak nakonec jsem si vybral tento: link Má 3.5 mm jack takže bedny by tam jít měly a je to IPS takže i ty barvy by měly být lepší. Je něco co byste mi na něm vytkly? (jsem kikrmachr96 musel jsem si vytvořit nový nick protože jsem zapomněl heslo a na e-mailu to mezi těmi reklamami nenajdu. Vypnout příjem nejde protože ho ani zaplej nemám.)
Výběr monitoru (11)
Tak nakonec jsem si vybral tento: link Má 3.5 mm jack takže bedny by tam jít měly a je to IPS takže i ty barvy by měly být lepší. Je něco co byste mi na něm vytkly? (jsem kikrmachr96 musel jsem si vytvořit nový nick protože jsem zapomněl heslo a na e-mailu to mezi těmi reklamami nenajdu. Vypnout příjem nejde protože ho ani zaplej nemám.)
Jestli ti stačí stereo tak řešením by byl tenhle převodník: link
Jenže to je zase drahý zařízení. Mám reoroduktory Bose s 3,5 mm jackem a nechci si kupovat drahý monitor s cenou pomalu jako samotná ps4.
kikrmachr96 [s6][s6][s6] ps4 zapoj do receiveru a mužeš to mit i v 7.1 dts
Prosím vás připojám k tomuto reproduktory? link . K samotné PS4 co jsem četl připojit reproduktore nelze
Jo to já zas nechci herní za 8000. To už by měl cenu ja samotná PS4
na odezvu ser to jen lákadlo pro trubky [s14]
když pořadnej herni tak EIZO [s7]
A stačí když bude mít odezvu 5ms nebo si má radši připlatit za 2ms?
Ano,ale staci ti zadat do googlu ,,herny monitor,, a tam mas vsetko.
Input lag,odozva atd...
Zdravíčko. Vybírám monitor k PS4 a potřeboval bych vědět jestli jsou kromě HDMI portu potřeba další konkrétní parametry. Dík
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.