Problémy, připomínky a rady

Výběr headsetu k PS3 (23)

• bf333
    bf333Ravens

tak uz je mam doma a parada... doporucuju...

• jirka pt
    jirka pt

cus poradte kde sehnad a necekat as vyjde.

• 🇨🇿 ZdeeDwo 🎮
    🇨🇿 ZdeeDwo 🎮Pohoda

ja je koupil pred tydnem taky ty 7.1 ale za 1999 + posta, je treba pohledat.

• bf333
    bf333Ravens

CHOZEgti dik,objednavam :)

• Homer
    HomerHommeer

Zdravím chtel bych se zeptat jestli bych mohl napojit HS z PS3 tento (link Do pc a využívat ho přes Skype misto mikrofonu. Ale muselo by se tam koupit jeste toto : link Myslite ze to bude fungovat ?

• FatyCZ
    FatyCZ

To máte pravdu taky mě bolí ucho jak prase po pár hodinách hrani.

K těm sluchadlum od Sony 7.1 Jsou hezky zvuk luxusní ale pokud je nekdo má a další hrači hrají jenom na obyčejném headsetu tak se moc neuslišíte Nevim proč ale znamej si je pořídil a behem hraní FIFA sem mu nerozuměl furt sem se musel ptat "co" "co si říkal" když teda si mikrofon přirazil k puse tak to bylo ok ale to zase nemohl hrat protože ty sluchátka maj ten mikrofon vysouvací ale né polohovací takže stím nic nenaděláš. Sou hezky ale najdou se lepší co maj lépe udělanej mikrofon

PS. Ty sluchatka od SONY 7.1 Fungujou na PC,PS3 na 1000% :)

Edit: Pořídil se je a po tejdnu je poslal z5 protože lidi s headsetem se ho ptaly pořad stejne jako já :D "Co si říkal" ale prej ti co maj taky ty sluchatka nebyl problem

• bf333
    bf333Ravens

CHOZE dej vedet jak slapou :) taky do nich na 90% pujdu,hlavne kvuli nocnimu hrani BF3... sousedi by uz to asi nerozdychaly... :) jo,a videl sem je za 1850...

• Kokos
    Kokos

Já mam origo sony a kolego když si to našteluješ tak snim hraju 8 hodin a ucho nebolí ;)

• VeSuviuS
    VeSuviuS

dnes jsem koupil headset a nevim jak spravne sparovat s ps3 poradi nekdo jak mam postupovat .....typ headsetu : Jabra BT 135 link

• RacochCZ
    RacochCZClan STyl

Já být tebou tak trošku zainvestuji a pořídím si ten co ti doporučoval Martas12.Budeš mít mnohem vetší požitek ze hraní.Sluchátka jsou prostě sluchátka.Dříve jsem také hrával jen na HS a zvuk měl z televize ale pak mi kamoš z clanu doporučil sluchátka a opravdu mohu říct že slyším 100krát líp než přes TV.Ale zase taky záleží na tom jestli máš ten HS jen na nějaké "obyčejné" hry a nebo na FPS např. CoD nebo BF.Pokud na FPS tak doporučuji HS a rovnou se sluchátkama jako jsou od Martase jelikož slyšíš každý krok protihráče a víš jestli ti jde někdo po pravé nebo levé straně!A celkově si vychutnáš zvuky ve hře hlavně se zvukem 7.1!Ale jak říkám,záleží na tom na co budeš ten HS používat.Každopádně držím pěsti při výběru.

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

ale tu hru raději nehraj :))

• romeno
    romeno

Obednej tohle , je tam ten samy headset co mas na tom linku a jeste hra :-)

link

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

Jedině SONY ! mam ho už 28 měsíců a používam ho skoro každý den ( několik hodin) !! a fachá stále jako novej .. mam kámoše kterej mu nevěří a za ty 2 roky jich vystřídal už nespočet ..

• Martas12
    Martas12Martas1283

Pokud mas uz nejaky headset k mobilu, tak muzes pouzit i ten a nemusis nic kupovat. Bracha si kupoval headset Nokia do auta a slo mu to sparovat i s ps3 a vse fungovalo..

Jinak jsem se dival a ten Sony PS 3 Wireless Stereo Headset 7.1 jde myslim jen k ps3, ale zkus se zaregistrovat sem: link a zeptej se lidi, kteri jiz tento headset maji doma.. vic nepomuzu..

• Martas12
    Martas12Martas1283

Tak toto přesně nevim, nebot se jedna o novinku. Jelikož si myslim, že propojení probíhá přes wirelles adapter, tak k použití jen k ps3, (viz dalsi video: link

Zkus probrouzdat trochu internet a mozna se dovis vice..

• Martas12
    Martas12Martas1283

Pokud chces už něco pořadnýho, tak ber tento a do 2tis. se vlezes : link

Mensi ukázka: link

Ja mam tento (link ) a jsem s ním spokojený na 100%, jen bych zminil, že po 3hodinách hraní mě s toho bolí ucho :-(

Jinak sparovat si myslim jde, se vsemi telefony co maji bluetooth (odzkouseno: nokia, sony ericsson).

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Tak zrovna u tohohle headsetu je to tak ze ti de do ucha hlas spoluhrace a normalni zvuk de z televize... Ale sou i headsety kde to de vsechno najednou ale ty uz sou pak drazsi

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Mel by fungovat i na jinejch mobilech ktery maj BT 2.0 a vejs, ale predem ti rikam ze je to kravina protoze budes muset pokazdy sparovat To si radsi kup dva a do tech 2000 se v pohode vlezes

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

sory double (netusim proc[s8])

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

pokud ses ochotnej investovat pod ty 2litry tak ti doporucuju koupit sluchatka [s14] pokud teda hrani beres vazne tak je to sakra rozdil se sluchatkama [s1] ale k mobilu ti neporadim

• sova655
    sova655gabrda_9

Jojo ofiko Sony mám taky a spokojenost na 100%

• KoKoT
    KoKoTNečum!!!

Na jiné tel. jsem ho neskoušel (třeba se zeptat v prodejně).Na uchu sedí perfektně a má dobrej zvuk.

• KoKoT
    KoKoTNečum!!!

Tak tenhle je dobrej.Osobně ho taky vlastním a jsem s ním spokojenej.Když máš telefon Sony Ericsson,tak funguje i na něm. link

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.