Problémy, připomínky a rady

vlozeni penez do psn penezenky (9)

• prdelvolekarel
    prdelvolekarel

jasne ja vim ale tak preci jen lepsi je kreditka a navic si potrebuju koupit jen pass na fifu

• JardaBoss
    JardaBoss

nebo můžeš využít možnosti předplacených karet

• prdelvolekarel
    prdelvolekarel

jo to muze byt jeden z problemu ale ja to mam odblokovane.vsude platim kartou a driv mi to na psn taky normalne slo az ted to nejde a nevim proc.pak mi napadlo ze vlastne mam novou kartu takze jsou na ni nove informace ohledne platnosti karty tak jsem to prepsal a stale to nejde.zkousel jsem psat na ps podporu a zatim se mi nikdo neozval.

• st18321
    st18321

No já když jsem poprvý nakupoval přes platební kartu, tak mi to taky nešlo. Zavolal jsem do banky a oni mi to odblokovali, abych mohl platit na netu. Nevim jestli je to tak ve všech bankách já mam KB.

• prdelvolekarel
    prdelvolekarel

jeste bych teda doplnil ze uz tam mam vse vyplnene co se tyce udaju na platebni karte uz davno pred tou odstavkou servru co to napadli ty hackeri...nevim jestli to nejde treba kvuli tomu?

• prdelvolekarel
    prdelvolekarel

cislo chyby je 80023102....pise to ze nemuzu nic vlozit do te virtualni penezenky

• xxteryxx
    xxteryxxPaintball

Me se vetsinou stavala chyba v adrese... pokud vse zadas podle "kreditky" tak pak je dobry zadat adresu kterou mas uvedenou treba na bankovnim vypisu... vzdycky jsem se smal nad tim jak mrnavou a banalni chybu jsem delal ;DDD

• sten32
    sten32loading...

Určite ti to nenapíše že ti to proste nejde. Musí tam zobraziť nejaky text, alebo chybový kód...

• prdelvolekarel
    prdelvolekarel

zdravim...nemuzu si vlozit penize na psn ucet pres platebni kartu.vzdy mi to napise ze to nejde.zadny duvod nic.pred odstavkou servru to normalne fungovalo.diky za jakoukoliv radu

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.