Vulcan.. ten cinema-look je snad dán právě tím poměrem stran a né černými pruhy přeci. To že 21/9 znamená na 16/9 černé pruhy neznamená, že cinema-look jsou černé pruhy, takže proč by o něj přišel?
Taky by se mi líbil poměr televize 21/9.. zatím jsem v tom viděl snad jenom philipse.. velká škoda, ale chápu, že pro někoho (a těch je drtivá většina), komu slouží logicky televize jako víceúčelové zařízení, tak tím spíš tratí, než získá. Sranda musí být nějaký pořad, seriál.. cokoli staršího, co má poměr 4:3 .. rázem je velká televize malá :o)
Order a evil within sou v tomhle CINEMA poměru přímo udělané a 21:9 je pro ně nejlepší a je možné že takových her bude do budoucna více (třeba příští generace) ale zatím si myslím že pro hráče je pořád lepší 16:9 ... pokud si ale rozhodotnutý tak se budeš muset smířit s tím že budeš mít po stranách černé pruhy .... je to o tom jestli víc sleduješ filmy nebo hraješ hry ....
vhodný obraz k PS4 (8)
Vulcan.. ten cinema-look je snad dán právě tím poměrem stran a né černými pruhy přeci. To že 21/9 znamená na 16/9 černé pruhy neznamená, že cinema-look jsou černé pruhy, takže proč by o něj přišel?
Taky by se mi líbil poměr televize 21/9.. zatím jsem v tom viděl snad jenom philipse.. velká škoda, ale chápu, že pro někoho (a těch je drtivá většina), komu slouží logicky televize jako víceúčelové zařízení, tak tím spíš tratí, než získá. Sranda musí být nějaký pořad, seriál.. cokoli staršího, co má poměr 4:3 .. rázem je velká televize malá :o)
Order a evil within sou v tomhle CINEMA poměru přímo udělané a 21:9 je pro ně nejlepší a je možné že takových her bude do budoucna více (třeba příští generace) ale zatím si myslím že pro hráče je pořád lepší 16:9 ... pokud si ale rozhodotnutý tak se budeš muset smířit s tím že budeš mít po stranách černé pruhy .... je to o tom jestli víc sleduješ filmy nebo hraješ hry ....
Řešíte tu úplné hovadiny, tady na fóru je 150 tisíc témat a dotyčný třeba zrovna nemá čas každé vlákno studovat tak se zeptá bože!
bf333,danik_cz-- jako kdyby zrovna vas dva muselo srat ze nekdo zaklada nove vlakna!
Co by som pre draheho hraca v nudzi o radu neurobil, som skratka dobrak. :D
Zase super vlakno a VulcanR rad poradi.[s15]
Minimalne Order a Evil Within ti pojdu ukazkovo, ale zase prides o filmovy zazitok - obraz budes mat nevkusne na celu obrazovku bez pruhov. [s8]
Zdravím, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost s obrazovkami v poměru stran 21:9 místo klasických 16:9.
Jestli to při hraní vypadá dobře, nebo jestli to vůbec na PS4 dobře poběží. Protože rozlišení je u nich 2560x1080 místo dobře známých 1920x1080.
Předem děkuji za odpověď
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.