Remake metal gear solid, případně nějakou podobu remaku původních dílů se solid snakem, tj. Metal gear, metal gear 2. Bez Mistra to však asi nebude vončo :)
snad se jednou dockame i na konzole,treba v dalsi generaci link , link sice rikaji ze jsou pc hra ale nikdy nevis.musi to byt paradni ale nemam na to zelezo
RDR, Ico + Shadow of the Colossus, Demon souls, Dark souls a okami HD - všechno zremasterovat na ps4 :D Zapl sem poprvé v životě něco na ps3, konkrétně RDR, a trpím, ten skok z ps4 je fakt znatelný.
remake/restart desert strike,jungle strike,urban strike a mozna i soviet strike ale ten uz byl 3D,rozhodne zachovat izometricky pohled.v praci to ted parim na emulatoru a opet se nemuzu odlepit,ani nevim kolikrat za ty roky jsem to uz dohral.na tu dobu je to promakana hra,pekne vypada a jeste to vydalo EA
Vaše velké videoherní přání (154)
Commandos.....pecka hry. Úplně jsem si na to vzpomněl, jak ja byl nadšenej z těch možností co tam vyvadet.
Já bych chtěl Jazz Jack rabbit a ten jeho skate
Úplně by mi stačilo aby se potvrdilo co dneska uklouzlo italskému Amazonu. Přidali do nabídky na rok 2019 Bloodborne 2 link
Remake nebo hru jako Hidden and dangerous 1...
Nové Alone in the dark
Shadow Hearts HD Collection pro PS4.
tenchu 2 remake
Team Fortress 2 - tam mám kolem 4000 hodin. To byla láska, hold na PC se mi už nechce.
Silent hunter 3 na PS4 :)
Timesplitters
Guru jj předělávka prvnich dvou MoH bych bral hned!
Remake - blood, quarantine, the lost vikings, warlords, blood and magic, atd... Je toho moc... Descent...
Stalker trilogy.
Dead space trilogy na ps4 a Final Fantasy 8 Remake 😅
Knight of the old republic.Remaster.Na PS4
Remake metal gear solid, případně nějakou podobu remaku původních dílů se solid snakem, tj. Metal gear, metal gear 2. Bez Mistra to však asi nebude vončo :)
Remake The Legend of Dragoon.
remake The Lost Vikings od Blizzardu:)
Streets Of Rage 4 Můj sen. Stále ty prokleté pokusy o reboot série.
CD by se meli vratit na plejak a vytahnout Raziela z hrobu ...To by byla pecka
Legacy of Kain série,stačil by parádní remaster.
Gearsy z většími lokacemi a v cz
snad se jednou dockame i na konzole,treba v dalsi generaci link , link sice rikaji ze jsou pc hra ale nikdy nevis.musi to byt paradni ale nemam na to zelezo
Fallout 5 VR
Elder Scrolls VI
RDR, Ico + Shadow of the Colossus, Demon souls, Dark souls a okami HD - všechno zremasterovat na ps4 :D Zapl sem poprvé v životě něco na ps3, konkrétně RDR, a trpím, ten skok z ps4 je fakt znatelný.
remake/restart desert strike,jungle strike,urban strike a mozna i soviet strike ale ten uz byl 3D,rozhodne zachovat izometricky pohled.v praci to ted parim na emulatoru a opet se nemuzu odlepit,ani nevim kolikrat za ty roky jsem to uz dohral.na tu dobu je to promakana hra,pekne vypada a jeste to vydalo EA
Darkness byla libovka na jednicku
Prvni dil The Darkness toho Riddicka a Crysis vsechny tri dily.
Riddicka v novem pribehu a grafikou a Vinem Dieselem
Heavenly Sword na PS4
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.