Volné forum

Vaše sbírka her/konzolí... (45)

• Buk vaKONDAR
    Buk vaKrál Talismanu

@Predator: hele zavislak jsem spíš na zábavě a to lego Super Mario je. Nejen jako lego provedení vzoru, ale tím co to umí navíc oproti jinému legu a tou zabavou co s tim vytvoříš. Mam toho 15 krabic, např pompo mělo akci na mario lego 50%dolu. Ale tohle množství tu zdárně válcuje Minecraft lego a na špici je Harry potter lego. To nemluvím o Hvězdné obloze od Van Gogha. Ja zustavam věrný sve sérii Wolfpack a Castle (1992/3) kterou postupně doplňuji....Už nás to doslova stěhuje 🫣

• Buk vaKONDAR
    Buk vaKrál Talismanu
    1

@Prekrvené ramienka 💙: z prirody jsem uz par set tun odpadu vytahal a doma tridime na 12 zpusobu, vedu k tomu deti odmala. Je to mirne demotivujici, protože to da praci a musime za svoz odpadu platit stejne jako ti co tam sypou vsechno dohromady, ale priroda nas za to ma rada a můžu si tak dovolit pár krabic navíc ☺️

• Predator
    Predator
    1

@Prekrvené ramienka 💙: na to že je Lego firma levicového smýšlení, tak je to teprve několik let co místo plastových sáčku, kde jsou zabaleny bezmála veškeré kostičky, se dohodli na používání papírových pytlíků u všech typů stavebnic.

Dokonce velice mizivá část kostiček je vyráběna z cukrové třtiny. Ovšem dumají nad tím jak vytvořit něco shodně odolného, zato méně náročného pro životní prostředí. To pak budu chtít vidět, zdali to bude i po tom „zázraku“ stále hodnotné jako doposud.

• Predator
    Predator

@buk va: to mne neudivuje, že máš plno Maria v baráku, neboť jsem vypozoroval, že jsi notorický Nintendo závislák.

Každopádně sety Maria 18+ jsou velice hezké a máš mé požehnání. Na to bych chtěl napsat, že celkově stavebnice 18+ jsou působivé a je obrovská škoda, že Lego společnost nepřišla podstatně dříve s těmito sériemi napříč licenčními značkami, vyjma Star Wars Ultimate collector series, jež tu je už od roku 2000.

Zvláště, že je Lego firma čím dál více levicově brutální, ať už co se vztahuje na vojenskou techniku a podobně.

Tak jako tak je mně často líto vinou jmenovaných setů, že Lego již dávno téměř nesbírám.

• Propumpovaný bicále 💪💪🏻
    Propumpovaný bicále 💪💪🏻🧊🔪🥑

@buk va: aby ti mikroplasty napadly telicko za takove tuny plastoveho odpadu :(

• Buk vaKONDAR
    Buk vaKrál Talismanu

@Predator: samozrejme ho beru. bude se vyjimat vedle bowsera, piranhy, nes, kostky s otazníkem a dalsich tun mario lega😁. Ale rozhodne pockam na slevu. R.i.p. czc, kde ty slevy na lego byly fakt skvely ( bowser z 7200 na 5000 atd)

• Predator
    Predator

Tak kdo rozšíří svou sbírku o instalatéra na kárce?

Jeví se to líbivě. link

• Till
    TillPonies

díky xdantemu mě do sbírky přibyla sběratelka od Alone in the Dark, stála závratných 100 Kč. foto v konbooku.

• Till
    TillPonies

tak ježíšek se sice trošku opozdil, ale přinesl mi Gears of War 3 Epic Edici. foto v konbooku.

• StefiCZ
    StefiCZpls no

Ten Batman je parádní, taky ho plánuju sehnat. Driver špatně rozhodně nevypadá ale jako hra mi moc pod nos nejde [s8] Každopádně gratuluju, skvělé kousky.

• Till
    TillPonies

nově mi přibyly sběratelky od Drivera a Batmana AC. foto v konbooku.

• StefiCZ
    StefiCZpls no

Pamatuju že tu pilu k RE4 jsem bral na xzonu? Teď si nejsem jistej ale stála 399,- moc se mi ale nelíbila a dostal jsem za ní nabídku na 800,- a protože jsem potřeboval peníze tak jsem ji střelil. Dnes bych ji ale k Limitovce RE4 ( která vypadá krásně ) chtěl do setu zpátky ale už těžko ji seženu...

Jinak od poslední fotky mi ještě přibylo následující: Final Fantasy IX ( NEPLATINUM [s2] ) , Kingdom Hearts , Killer 7 , 007: Everything or Nothing , Onimusha: Warlords , Demons Souls: Black Phantom Edition , Fallout New Vegas , Fallout 3 , Heavenly Sword , Street Fighter 4 3D , Super Mario Land 3D.

A další nová, limitovka InFamous 2 s červeným Dualshockem [s14]

Takže dá se říct že pořád něco přibývá [s14]

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

martin stala kolem 6kil vic ne, byla v akci. Posledni kus :D

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

taky mam par limitek..mrknete do konbooku, chybi tam street fighter a far cry 2 limitka :)

• StefiCZ
    StefiCZpls no

martin: Další komu závidím U3 Ex.Edition [s14] Jinak ty žlutý kazetky ve mně vyvolaly vlnu nostalgie [s9] Dnes už ale uznávám jenom originály [s1]

• Till
    TillPonies

Stefi: U3 je paráda, ale budu muset nafotit znova. jinak Skyrim měl jen tu sošku, art a mapu. art je teda pěknej ( nemám doma ) . podstavec je vyrobenej z takovýho hnusnýho plastu. ale jak řikal Conan, stačí namazat Hekulem a posypat pískem. soška draka je také z plastu, ale nějakýho "lepšího", vypadá to dobře a celkově ta soška působí věrohodným dojmem.

jinak v poslední době mi přibylo hodně věcí z limitek.

• StefiCZ
    StefiCZpls no

Till: U3 je parádní edice, tu závidím všem kdo na ni měli peníze [s6] Jinak Skyrim máš jen sošku nebo kompletní edici? A z čeho je ten drak vyrobený?

• Till
    TillPonies

do sbírky mi přibyla Halo Reach a TW2 edice. co nevidět čekám Fallout 3 sběratelku a snad zítra bude Uncharted 3

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

jo SNES, raj JRPG hier ... tá aura pomeru 2D pohybu je do dnes symbolická a nedá sa už napodobiť...

• Deshien
    Deshien

Phantasy star 1-3 jsou takove ne prilis hratelne gamesy.Maji par zajimavejch veci ktere nemel v te dobe ani FF nebo DQ ale zustaly hodne ve stinu.. Phantasy star 4 je ale uz jina liga a bylo to vlastne snad jedine JRPG na megadrive ktere se jakz takz mohlo rovnat tem desitkam JRPG ze Snesu..... dodnes me mrzi ze jsem nemel SNES a dostal se k tem hram az na emulatoru v dobach ps1-2 to uz se do toho clovek tak nevzije [s8][s8]

• Dexter.J
    Dexter.JYakuzaLord

jj teď na to koukám. Asi přidám na seznam[s14]

• StefiCZ
    StefiCZpls no

Dexter však si můžeš koupit Sega Mega Drive Kolekci na ps3 nebo psp a máš tam všechny PHantasy Stary [s14] Já osobně je mám na psp ale je to hrozně těžký.

• Dexter.J
    Dexter.JYakuzaLord

Fakt? Pokud je na PSN, tak zkusím. K Xboxu se mi nechce kupovat wi-fi adaptér xD Nový Phantasy star jako Universe a Portable byly jednoduchý, ale to bude asi dost rozdíl....

• Deshien
    Deshien

Nekdy si dej Phantasy star 2,, je dokonce na stazeni na LIve a patrne i ps3 nebo vsechny dily vysly na sega mega drive kolekci pro xbox/ps3 Tohle dat bez navodu,nebo spise bez map dungeonu je skutecnej masakr.. dostal jsem se do pulky a pak uz tahal mapy z netu ... Psycho.

Legend of legaia na psx a ps2 podobne paradni hry ale nikdy vice[s8]

• Dexter.J
    Dexter.JYakuzaLord

Mně teda trojka a čtyřka přijdou na poměry JRPG celkem jednoduchý. Obě jsem hrál několikrát a dohrál i na hard. A to moc hardcore nejsem. Třeba v Demon souls jsem se dostal asi jen k druhýmu bossovi xD Jednička je naopak kurevsky těžká i na easy a znova bych ji asi taky nehrál. Dvojka se zatím jeví podobně.

• Deshien
    Deshien

Prvni Persony a vubec vsechny hry se jmenovkou Shin Megamiho maj jedno spolecne,jsou skvele a unikatni ale zadnou jsem nehral dvakrat... jak se dozvite pribeh a omacku okolo tak vam zustava jen flustrace a nekonecne zastupy souboju.Takhle to vidim teda ja nehral jsem Personu 4 a trojka uz tak hrozna nebyla presto je to dost hadrcore [s8] ostatni JRPG si po letech rad rozehraju vicekrat ale tady uz teda chut nemam

• Dexter.J
    Dexter.JYakuzaLord

jj to jsou moje nej série :) P3 Portable jsem měl na čas půjčenou, do budoucna možná koupím . Ale FES verze je stejnak nejlepší, páč tam máš ještě novej příběh navazující na původní hru.

A jo, 1 a 2 mají náhodný souboje a jsou docela brutálně částý. Hlavně v jedničce, tam to máš tak každých 5 kroků. Když někdy bloudíš v nějakým dlouhým dungeonu, tak už to začne být otravný. Ale i tak je to bomba. Dvojka mi teprve dneska přišla, takže jsem hrál asi jen hodinu, ale je to dost podobný jedničce. Rozdíl mezi nima je asi jako rozdíl mezi 3 a 4 :)

• StefiCZ
    StefiCZpls no

No teda Dextere tvojí sbírku Person a Xeno--- ti vážně závidím to je paráda [s7] Personu 3 Portable neplánuješ? Ještě bych se chtěl zeptat, Persona 1/2 máji systém náhodných soubojů?

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

PS2 je u bráchu a hry nejak nemám pofotené, nieje ich nejak moc .. ako si podotkol som Nintendista :)

• StefiCZ
    StefiCZpls no

Deshien: Jo k tobě už jsem se díval, ty FF bych bral [s14]

Apsi: Taky se divím že nemáš nic z ps1/2 i když vím že jsi Nintendista především [s1] , s tím že je to vášeň na celý život souhlasím. Jakmile začnu vydělávat hodlám se do toho pustit pořádně [s6]

smindek: Vážně nádhera, takovou menší retro sekci v mé sbírce hodlám taky co nejdříve rozjet [s14]

• smindek
    smindekcollector

Nejaké fotky rok staré mám v konbooku. U hardware sa toho zmenilo málo, u hier viac, ale tie zase nemám nejak pofotené takže by nebolo ani s čím porovnať pri nových fotkách. [s1] Jediné hry čom vtedy odfotil boli Nintendo, ale už v čase fotenia neaktuálne lebo som zabudol pridať GC hry, síce ich mám málo, ale sú.

• Munky
    Munky

Apsi a co PSone a PS2??nikde nevidim žádný klenoty z týhle éry [s14] PS2 chápu tam vycházeli podobný věci jako na xbox ale na staroun playstation byli nezapomenutelný hry [s14] ale to je tak..

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

jo teraz to už vyzerá inak, respektíve konzole majú svoje miesto inde :) mám to doma dosť malé (Japonec v Tokiu na 365 poschodí by bol vo svojom živle) ale snažím sa mať čo najmenej nábytku ako minimalista :)

• Liger
    Liger

Apsi: Máš to pěkné, co si budeme povídat. Akorát v kutlochu je vidět, že tvé konzole volají po nějakém stolečku. [s14]

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
  • Deshien
    Deshien

Vetsinu Fotek mam v Konbooku a hry ktere mam jsou na Raptru link

Nejvic si ale cenim nekolika starsich games na ps1 a Megadrive ,prevazne pak Pier Solara coz je vazne unikat link

• StefiCZ
    StefiCZpls no

Dawwer: A sakra, to jsem asi přehlédnul [s8] Ale tady je aspoň rozdíl že jsem psal sbírku her I KONZOLÍ, tak mi to třeba modi nelocknou [s6]

Till: Já Signaturu můžu mít momentálně novou za 2000,- ale pořád se mi do ní nějak nechce, počkám tak na 1500,- [s6]

Daemon: Krásná sbírečka [s14]

Jinak zatím všichni co tu přispěli mají parádní sbírky [s1

xDante: Druhá Dissidia je parádní, líbí se mi že tam je takový jednoduchý Explorer mode kde můžeš chodit po ,,světě,, a není to jen mlátička.

• Till
    TillPonies

Stefi: zas tak velkej fanda GT5 nejsem, abych kupoval edici za 5k. mám jí za 2500. což je přijatelná cena. v blízké době k tomu přibude edice od Fable 3, Duke Nuken a Two Wordls. pouze bonusy, ne hry. a pak samozřejmě U3 a AC R.

• Daemon666
    Daemon666Freedom

Nějaké staré fotky mám v profilu. Od té doby toho dost přibylo (další konzole zatím ne), ale fotit znovu se mi to moc nechce, protože všechno zandávat na zpátek není na chvilku... [s14]

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Tohle téma nejni zamčený ne?

link

Jinak seznam mých her a konzolí ja na druhý straně toho topicu nahoře [s12].

• StefiCZ
    StefiCZpls no

xDante: Tak to červený Wii ti docela závidím [s9] a s tím Killzonem máš pravdu, za cenu co stál ( u nás skoro 4000,- bych to rozhodně nekoupil, maska hrozná, na druhou stranu figurka a artbook jsou vážne povedené [s14] mně nestála ani 1000,- takže mi to zase tak nevadí )

Till: Jo u tebe do konbooku jsem se už díval Signatůru ti závidím [s14] Už několikrát jsem ji chtěl koupit jen je mi líto tolika peněz za jednu hru...

Dexter: Jo tak ty máš přesně ten styl her kterých si vážím nejvíce [s7] Miluju anime,jRPG,Japonsko... Takže tohle jsou přesně hry které mám rád [s14] bohužel u nás jich moc není a když už tak za nehorázný pálky a k ebayi přístup nemám [s13]

• Till
    TillPonies

xdante = buy man :D

• Dexter.J
    Dexter.JYakuzaLord

Já mám něco málo nafocenýho v konbooku, tak můžete mrknout. Seznam se mi fakt vypisovat nechce, byl by celkem dlouhej xD

• Till
    TillPonies

já nesbírám konzole a hry, ale snažím se sbírat limitky. to co mám, je nafoceno v konbooku. kdyby se někdo zbavoval nějakých věcí z limitek, ať mi dá vědět přes pm .-)

• StefiCZ
    StefiCZpls no

Zdravím tohle téma jsem tu hledal a našel jen jedno a to ještě ke všemu zamčené, chtěl bych aby se tu dávali vaše fotky sbírek co vlastníte nebo aspoň seznam, popřípadě kdo je má v konbooku ať napíše. Já mám podstatnou část nafocenou ve svém konbooku, no tak pochlubte se :)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.