Playstation 4

Vaše PS4 přezdívky :) (364)

• JanK
    JanK

Ahoj moje prezdivka je Hondocka pridavejte kdo chcete neni s kym hrat ,Zatim jen Destiny Driveclub ale mam i jine hry . Omlouvam se za diakritiku pisu to na ps4 a jsem lenoch :-)

• Tomas Pastor
    Tomas Pastor

TomSvk30 kludne si ma pridajte :-)

• KachloRedakce
    KachloBOSS

leco77: Ale mechanika není vůbec slyšet, když se hra nainstaluje, jen v prvních vteřinách se zkontroluje, jestli je v mechanice správný disk.

• Hráč123
    Hráč123GameCave

LAst of Us uz snad davno ve sleve je ne? za 300 kilca uz sezenes...

• Predicktor soky
    Predicktor sokyOld shatterhand
    3

Leco, přeji ti hodně krásných herních zážitků s nejlepším herním zařízení od Sony :)

• Zakoush
    Zakoush

Ahoj muj nick je Zakoush_CZ

Hravam ted PES 2017, dohravam Dark Souls 3 a planuju The Last Guardian, FF XV a NHL 17. A vsechny exkluzivni tituly co budou, beru (napr. Detroit, GoW, Horizon,..)

Rad treba jen pokecam nebo pomuzu v jine hre :)

• h4pple
    h4pple

Zdravim...prednedavnom som si zaobstaral ps4 pro...moj nick na PSN: h4pple99

zatial hravam Fifu 17, NHL 17, a The Division...do buducna planujem urcite zbierku rozsirit o par hier urcite nejake exkluzivky, rocket league, UFC 2 a casom sa uvidi este...

• TommyAngelo
    TommyAngeloMrBardys

PSN: MrBardys mam ps4 pro jen chvíli, zatím hraju:GTA V, the last of us, nhl17...

• lOGistic
    lOGisticGenius

Sjednotil jsem svoje tagy na PSN a Xbox a starý PSN předal synátorovi, tak pokud chcete, přidejte si mě na PSN, budu rád

PSN: lOGi5tic9

• s0ader CZ
    s0ader CZ

Zdarec momentalne hraji Battlefield1 A The Division muj nick: sOader1249

• Roman Heri  VR MORFEUS
    Roman Heri VR MORFEUSBORATcz30

Zdarec jak svina muj nick BORATcz30 Zacal sem hrat DYING LIGHT,WORMS WMD😂👍METAL GEAR SOLID 5,MORTAL KOMBAT X,coop treba na FARCRY4,a mnoho dalsich her.

• BlackDunken
    BlackDunken

ID: Blackdunken , Battlefield 1 -> skoro kazdy den

• MultiRECman
    MultiRECman

MultiRECman: SW Battlefront, Battlefield 4,Paragon, Rainbow Six siege,The Last of us MP,Rocket League,WoT přidejte kdo chcete

• Skystoure00
    Skystoure00

Skystoure je mi 19, hraju skoro denně hledám spoluhráče na tyto hry

Overwatch, Battlefield 4 Battlefield Hardline, GTA V, Payday 2, Borderlands 2, NFS Rivals, Rainbow six siege, SW Battlefront, Doom, MGS 5, Sebastian Loeb Rallye Evo

• Tomasas
    Tomasas

TommyVercety18 jsem 24letý "no life gamer", tak přidávejte všichni, kdo chcete :) je toho dost na hraní, ale nejvic bych chtel dat 7 days to die😄 Jinak neni problém jen pokecat nebo přepnout z ps4 na ps3😏

• tatulda89sk
    tatulda89skps4 ,ps5

Tatulda89sk ...aktuálne hravam Division + seasion pass , na buduci rok sa chystám na horizon..som príležitostný hrač..môj čas hrania noc ked hrávam do pol noci považujem to za prehýrenú noc...

• strejda 🙋‍♂️
    strejda 🙋‍♂️Nečum🖕

stepobela1 já už ji měl i v den vydání ale pak šla do světa :D

• CERMI1985
    CERMI1985LížuProlapsy

Cermi_CZ...a rovnou se zeptam,pujde nekdo se mnou do tech priposranejch coop misi v Battlefrontu?

• strejda 🙋‍♂️
    strejda 🙋‍♂️Nečum🖕

psal jsem že pořídím a moje slovo platí :D

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
    1

Strejda, tak jsi pořídil. Pošlu ti request. Něco třeba časem dáme!

• strejda 🙋‍♂️
    strejda 🙋‍♂️Nečum🖕
    1

strejda999zatím jen GTA V, Zaklínač 3, SW Battlefront, Assassins Creed Syndicate

• Tattoomaen
    TattoomaenTattoomaen

Zdravím,PSN Tattoomaen.Hraji Division, Paragon, World of Tanks.Spoustu her mám doma ještě zabalených, protože na to hraní nemám moc času (za cca 11 měsíců jsem nahrál jen cca 80 hodin). Ale kdyby chtěl někdo zahrát jednu z výše vyjmenovaných her, klidně si mě přidejte.Dřív jsem hrával na PC, ale ten šel z domu a snažím se naučit na PSku

• manikorg
    manikorg

Manikorg. The Division a RE5

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Oficialne nic oznamene neni ale dohady koluju uz roky. Asi je to len otazkou casu.

• Amolein
    Amolein

Spajkyyy: Myslím, že oficiálně není nic oznámené o remasteru FFXII.

• Spajkyyy
    SpajkyyyI Vote PRO

A nemáš nějaký info jestli nebude xii na ps4?

• VulcanR
    VulcanRTrogári

FFXII remaster neni. :D Len X a X-2 a oproti povodnej prisernej PAL verzii vyzera paradne. Nezdeformovany obraz, 60fps a updatovane modely.

• Spajkyyy
    SpajkyyyI Vote PRO

Amolein: FF XII vyšlo jen digitálně nebo se dá zehnat i krabice. Hodně mě to tenkrát bavilo zahrál bych znovu. Jak ten remaster vubec vypadá?

• Amolein
    Amolein

PSN: Amolein

Hraju hlavně příběhovky, RPG, horory. Na PS4 mám Final Fantasy X, X-2, Type-0, Until Dawn, Resident Evil Zero, 1 a Revelation 2, The Evil Within...

• elpaulo
    elpauloelpaulo

PSN: pavelvavra14 :) pridejte, rad zaparim

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.