Záznam pondělního závodu LMP3 šampionátu, tentokrát z Donington Parku. Bylo pěkně mokro, louže se tvořily na těch nejméně vhodných místech a v druhé půlce závodu navíc padla mlha. 😎 Ale co, dojel jsem na 4. místě 😎
Dnes bylo zveřejněno video od AsiaGeek, pro které jsem napsal scénář. Pokud by měl někdo zájem, může kouknout: link Je to vlastně takový životopis režiséra a designéra Tetsuyi Nomury. Originální článek, podle kterého se to tvořilo, je zde na blogu: link Pro porovnání. Pokud se to bude někomu líbit, můžeme v budoucnu vytvořit i další herní videa o japonské scéně...
Vaše herní videa,obrázky nebo cokoliv s tím spojeného. (1595)
dva bossfajty s paradniho Khazana link a link
Wo long NG+ boss link a final boss na NG+ link
link
god of war ragnarok nakladacka bossum nejtessi obtiznost pozor spoilery link
wo long boss dostal nakladacku link
Thymesia finalni boss spoiler link
Jeste jednou returnal challenge mistnosti biom 1-3 link
returnal pretuneny hovadko proti zaverecnym bossum pozor na spoilery link a link
Resident Evil Village - prvni akce link video je dost tmavy,nevim proc
Hivebusters screenshots link (video)
Wrc8 link
nioh 2 final dlc boss dream of demon obtiznost link
nioh 2 demo twilight mise link
iceborne gold ratian v arene link
AC: Origins dohrán... kompletní balík screenů link Všechno z XOX.
Nejaky screeny z AC:O link
DayZ 1.06 - Livonia screenshots link
jeste nejaky videa z bety link a link
prubeh betou nioh 2 barvy jsou trochu vyblity to kuli HDR link
DIRT2 Fabia WRC - kotrmelec,otocka,jump,kapota,divaci,spatny odboceni link ,staci poklepat a bude dobra link
@JEDImfp: Krasny obraceny easteregg. Ja ted koupil 3ku a asi vezmu i tu jednicku.
DOOM (1993) new end credits link tak to jsem cucel
Hunt:Showdown - mensi sestrih link
Iceborne beta banbaro link a tigrex link
MHW zkousim hrat s lukem link
DAYS GONE - screeny cast druha link
DAYS GONE - screeny cast prvni link
Záznam pondělního závodu LMP3 šampionátu, tentokrát z Donington Parku. Bylo pěkně mokro, louže se tvořily na těch nejméně vhodných místech a v druhé půlce závodu navíc padla mlha. 😎 Ale co, dojel jsem na 4. místě 😎
link
Dnes bylo zveřejněno video od AsiaGeek, pro které jsem napsal scénář. Pokud by měl někdo zájem, může kouknout: link Je to vlastně takový životopis režiséra a designéra Tetsuyi Nomury. Originální článek, podle kterého se to tvořilo, je zde na blogu: link Pro porovnání. Pokud se to bude někomu líbit, můžeme v budoucnu vytvořit i další herní videa o japonské scéně...
WWZ - insane solo par ukazek link , link , link