PS Vita

Vaše dojmy z PS Vita:) (128)

• bf333
    bf333Ravens

Scorpio_Jo to chapu,ja budu brat taky slimku a tucnaka darovat:)

• El_Scorpio
    El_ScorpioPS3 4ever

bf333: to je ta vec, ze Vitu samotnu este nemam :) Ale chcem jedinu slimku - OLED sa mi nepaci kvoli motylym kridlam a zivotnosti, plus v prospech LED hovori vydrz baterie. Len cakam kym SONY spravi slovenske PSN. Na anglicky si nepamatam heslo (mam ho v PS3 ako remembred) a datum narodenia som si na tom ucte vymyslel... a nemam ani ponatia co som zvolil v roku 2008 [s6] Chcem to mat vsetko pod 1 accountom.

• bf333
    bf333Ravens

Scorpio_No a jakou si koupil,slimku nebo klasiku?

• El_Scorpio
    El_ScorpioPS3 4ever
    2

bf333 na zavvi už je, čiže v Európe sa predáva. Neviem či sa naše československé obchody to boja naskladniť, lebo im to nikto nekupuje, alebo v čom je problém.

Inak pre zaujímavosť, už mám kúpenú prvú hru na Vitu - Walking Dead Complete Season 1. Dosť na hovno sa to zháňa, tak som si to poistil. Myslím, že hra na Vitu ako stvorená vďaka dotykovému displeju.

• lamka74
    lamka74Resident
    1

Vetsina her ma manual primo na karte... [s6]

• bf333
    bf333Ravens

To by me taky zajimalo a hlavne kdy se dostane k nam a jestli vubec.

• El_Scorpio
    El_ScorpioPS3 4ever

Máte už niekto tú novú Vitu 2000? Nejaké reálne dojmy z dlhodobejšieho využívania?

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife

MGSHD má barevný manuál,jako jedna z mála PSV her. Většina manuál nemá vůbec...

• El_Scorpio
    El_ScorpioPS3 4ever

Ktoré hry máte s bookletom, papierovým manuálom? Na internete som videl jedno UK unboxing video z MGS HD Collection a tá mala papierový manuál, je to tak?

• Jamie
    JamieJamieCZECH

Ja jsem z vitou spokojen.Prvni hra bylo Uncharted Golden Abyss a byl jsem az prekvapen za tu grafiku a to zpracovani :) Jinak se mi dost libi funkce mit vice zapnutych veci a kdyz potrebuji neco se tady poradit tak jak to jde rychle presunout no vice oken na jednou :) Ted hraji Lego muj pocit to bude hloupost a najedniu fakt dobry jak se do toho dostanete :) PS VITU Mam 2 tydnem za porizovaci cenu 5500 coz jsem tenhle nabidce neodolal + 4 GB memory + CoD Declasifield

• El_Scorpio
    El_ScorpioPS3 4ever

Opäť som skúšal po čase Vitu a stále tam pretrvávajú nejaké výhrady. Nepredáva sa to veľmi a možno by aj bol čas na nejakú revíziu. Konzola je celkom veľká, ja síce nemám prťaté ruky takže mi to nevadí, ale páčky a tlačítka sú v tom porovnaní strašne drobunké. Stále sa bojím, aby som to nezlomil. Možno je to len otázka dlhodobého zvyku. Ďalej mi celkom vadí ten lesklý povrch, nechápem na čo to výrobcovia robia keď vždy vedia ako to dopadne. Čiže nová revízia by mohla byť matná, s väčšími tlačítkami (čo pochybujem), konečne by mohli niečo spraviť aj s L a R buttons. Zrušiť 3G verziu, bundlovať to aspoň s nejakou kartou v každom balení a znížiť cenu. Oficiálne je Wifi verzia za 200 €, 4 GB karta stojí 10 €. Ak by dali 30% zľavu stálo by to 150 € a hneď by sa predaje rozbehli.

Plus treba kúpiť niekoho ako Rockstar alebo Bethesu aby spravil riaden killer titul. GTA bolo úspešné na PSP a dokonca sa jeden čas hovorilo aj o Oblivione. Myslím, že nejaký exkluzívny Elder's Scrolls (nedajbože Fallout) by vedel systém naštartovať. Hráčom chýba aj kvalitný Resident Evil, ale ten už ukázal, že sám o sebe nevie byť rozhodujúcim faktorom na vážkach, či to zákazník systém kúpi alebo nie. Tak isto Assassin's Creed, aj keď Ubi tvrdí, že uvažuje o pokračovaní na Vitu. SONY by sa mohla viac interesovať o kvalitu hier na jej systémy a nejako nútiť vývorájov vydávať kvalitnejšie a dotiahnutejšie hry. Mnoho z nich je dnes dobrých, ale chýba tomu tá čerešnička, pár mesiačikov na doladenie.

Každopádne systém sa musí naštartovať, Nintendo ho ničí a pokiaľ nebudú predaje, nebude ani záujem vyvíjať hry. Ak by prišla revízia, rád by som systém kúpil (hier je už dostatok pre nováčika), ale obávam sa aby sa neprestali hneď potom produkovať a mne by ostal po odohratí 10 zaujímavých veci, drahý lapač prachu.

• Wenceslav777
    Wenceslav777

@Petrvaa Na originalky.cz to mají za 5490,-, super shop, nakupuju tam snad nejvíce ;)

• petrvaa
    petrvaapetrvaa

Čau chci se zeptat kde se dá zehnat někde levně ta WIFI verze? Nebo je to všude kolem těch 6000 ?

• dieselcz
    dieselczdieselcz
    21

Moje dojmy jsou takove, ze to chci prodat, ale nikdo to nechce [s13]

• meidevil
    meidevilMrJelly77

dnes další update 1.67 .. ale žádná novinka se nekoná.. velikost 97mb..

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Me zas nefunguje v baraku a kdyz vylezu ven tak slape jak hodinky. Asi vypalim ten les co je za domem abych nemusel porad behat po schodech [s3]

• EMILE
    EMILEMGS5:TPP

petrvaa na tvym místě bych počkal až na ní bude víc her já to taky takhle udělal[s14]

• petrvaa
    petrvaapetrvaa

Chci se zeptat dnes jsem měl možnost vidět PSVITA na vlastní oči a přišlo má hrozně velká analogové páčky mále a vypadá těžká. Ják se drží v ruce a má cenu ji teď kupovat když žádné dobré hry zatím nejsou??

• JardaBoss
    JardaBoss

kdo chce tak tady máte téma Unit 13 BM6C-C2N8-GPN5

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

Marcel CZE : V tom, že tyhle věci jdou přidat v update FW asi nikdo nepochybuje, ale sám určitě moc dobře víš, jak updaty FW v podání Sony vypadaj... :/

Jinak naprostej souhlas s Jack Radcliffe.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

jack jn sozpuhlas to cos popsal jsou zapory nadruhou stranu vetsina by mela byt resitelna updaty fw. kdyz to vezmu zpetne na psp i ps3 s prvnimi verzemi fw. nebylo funkcni skoro nic :-) minimalne je prislibena oprava toho prohlizece ,zbytek snad taky prijde na radu.

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Dojmy: Na jedné straně pozitivní. JE TO JEDNODUŠE NOVÁ KONZOLE. Bezkonkurenční displej (ale i ten má chyby), příjemné uživatelské prostředí, nové funkce, nový druh ovládání. Na druhé straně jsou i chyby. Konzoly vypustili do světa s mnoha skvělými funkcemi, které bohužel nefungují, tak jak mají. Mapy - mimo Prahu nefunkční na 100%, NEAR - mimo Prahu také téměř nefunkční, Content Manager - složitost prvního nastavení (musí se zadat IP adresa ručně do PC a od tamtud stáhnout program), Browser - předpotopní (ale lepší než na PS3, nefunkčnost YouTube), Remote Play - No comment, Friend List - přátelé na PS3 vás nevidí jako online pokud jste na Vitě (WTF!!!!!!), Party chat - super věc, ale nefunguje třeba s Uncharted (skvělá hra, která prezentuje Vitu a tohle???? Asi zabírá tolik paměti, že by to Vita nerozchodila. Nechci vidět hry v budoucnu - ZKLAMÁNÍ). Možná to vše bude znít jako když hledám chyby a kdokoliv mi může vytknout, že je to nové zařízení. ALE kdo z nás chce nedodělky??? I přes to vše mi Vita přirostla k srdci.

• petrvaa
    petrvaapetrvaa

podle toho co píše lavish tak ty si náké malé děcko co se schovává za PC

• Unholyu
    Unholyu;)

Neprodam a uklidnovat se nebudu [s9] chci aby to fungovalo jako xbox live jo a ten patch jsem si nainstaloval hned jo a kdyz uz se clovek spoji tak se nekdy stava ze jsou tam neviditelne dvere a misi nelze dokoncit

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

wipeout ma celkem dobrou mp kampan

• dejv12
    dejv12

Me se Vita celkem líbí,graficky je to podobný ps3,ale bojím se,že mi nepujde online multiplayer,mam ještě 3DS a tam je to u mě docela problém,mam na vitu uncharted a modnation racer,u ktereho jsem čekal online hraní ,ale bohužel tam žádný online není,koukal jsem do nabídky titulů,které jsou k dispozici ,ale žádný online titul mě neoslovil,koupil jsem si vitu na little big planet,kde by mělo jít hrat online ve 4 hráčích -aspon doufam a vyjit by to mělo asi 21.5 jestli to tedy stále platí.Neví někdo o něčem online,co by mělo vyjít dřív abych testnul multák?

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

unholyu me unit13 slape online dobre je fakt ze parkrat to spadlo pri nahravani mise online ale jinak to slape paradne ,kdyz tu tak nadavas mas stahli nejnovejsi patch na unit13 ?

• Unholyu
    Unholyu;)

Podle me je jedina pouzitelna funkce vity kterou mimochodem mam hrani her pouze offline pac ted jesem se v unit 13 chtel pripojit a z 10 pokusu ani jednou supr nadstroj zlata sony jo to pak ma velmi cenu porizovat nejaky online pass zlaty xbox live a nechte tech reci ze to tak neni to pres iphone se pripojuje do online her lepe sony ma co dela online zadarmo drahe jestli vam vy zaslepenci funguje i ps 3 stejne pro inline hrani tak to potes klobas

• Ksiksao
    Ksiksao

Pevně doufám že na mě hraní Vity nebude mít takový dopad. link

• Pan T
    Pan TDrifter

SPOUSTA UŽITEČNÝCH RAD PRO VITU!!! MAZÁNÍ HER, PŘESOUVÁNÍ IKON, VLASTNÍ HUDBA KE HRÁM, ATD....: link

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.