toz u me budu vanoce chude, akurat si stahnu z PS Store Premier Manager 2012 a kupim mechaniku do PS3 a to bude stacit, ja se spis tesim na tu vanocni pohodicku :) Cukrovi, cola a serial Alias to bude stacit :)
EDIT : A vanocni zapas AZ Havirov vs. Ostrava-Poruba bude taky lahoda...
Tak já tátovi dávám pod stromek xbox:) a kinect si nechám:) jinak si dam pod stroeček sluchátka a budu dělat hrozně překvapeného:D pak rayman origin colectorka:) pre order pack na ps vita:)
Já si nadělil pár her, domácí kino, sony headset, něco málo hadrů na jaro, a od rodiny snad dostanu další externí harddisk. A pro rodinu mám nachystáno taky pár věcí. [s14]
Sam sobe jeziskem :) si necham zabalit a rozbalim Brutal Legend a cekaji me resty dohrat hry co mam nebo mam pujceny a jeste na to nesahnul viz. Vanquish,Castlevania a od kamose mam ted pucenej Move takze znovu Heavy Rain se svitici bambulkou :)
Mluvil jsem s Ježurou a řikal že mi pod stromečkem nechá Uncharted 3 a Assassina Revelations .. No jestli nekecal tak mě čekají hodně hezké VÁNOČNÍ PRÁZDNINY [s6][s7][s6]
Vánoce 2011 (23)
Stastne Vanoce na blate,plnejch darku a byt ve vate xD..
Šťastné a Veselé [s6]
U mě už ježíšek byl včera.
Přinesl mě žárovkou.
Konečně si po třech měsících posvítím.
I když už znám své doupě po hmatu.
toz u me budu vanoce chude, akurat si stahnu z PS Store Premier Manager 2012 a kupim mechaniku do PS3 a to bude stacit, ja se spis tesim na tu vanocni pohodicku :) Cukrovi, cola a serial Alias to bude stacit :)
EDIT : A vanocni zapas AZ Havirov vs. Ostrava-Poruba bude taky lahoda...
pitrs: jo no:D
To se to dává pod stromek xbox zadara co? :DD ;)
Tak já tátovi dávám pod stromek xbox:) a kinect si nechám:) jinak si dam pod stroeček sluchátka a budu dělat hrozně překvapeného:D pak rayman origin colectorka:) pre order pack na ps vita:)
a víc mě neláká:) pařím pořád Dark souls:D
squerry: takys to mohl vydržet jak já :D na mě ten the best dárek ještě čeká. ale hry jsou přichystané a jen začít hrát :D
ja si nadelil 3DS spolu se Zeldou
Já si nadělil pár her, domácí kino, sony headset, něco málo hadrů na jaro, a od rodiny snad dostanu další externí harddisk. A pro rodinu mám nachystáno taky pár věcí. [s14]
To já doufám v Sharp Shooter [s12]
A nějaká ta hra se tam taky najde [s6][s6][s6][s6]
Klasika: Ponožky,trenky [s14][s14][s14] ! A přál jsem si nějaký vinyly na gramec ! A možná nějaká ta gamesa tam bude [s6]
Co se týče her tak mám od ježíska objednanýho AC:Revelations a zbytek se nechám překvapit[s1]
Xbox 360 slim , kolo a hadry [s16]
edit:Slimku už mam rozbalenou a pařim , starý xko odešlo :D
bryle a rukavice na bike.....ostatni nevim :D
Sam sobe jeziskem :) si necham zabalit a rozbalim Brutal Legend a cekaji me resty dohrat hry co mam nebo mam pujceny a jeste na to nesahnul viz. Vanquish,Castlevania a od kamose mam ted pucenej Move takze znovu Heavy Rain se svitici bambulkou :)
ja dostanu nejspis toto link [s12]
Mluvil jsem s Ježurou a řikal že mi pod stromečkem nechá Uncharted 3 a Assassina Revelations .. No jestli nekecal tak mě čekají hodně hezké VÁNOČNÍ PRÁZDNINY [s6][s7][s6]
Baví stále mně baví. stále je tam co objevovat [s14]
a baví skyrim? se těším :D
To je dobrý. Já jsem si radost už udělal v Podobě Skyrimu. a co dostanu to je mi záhada.[s6]
radost mi udělá někdo jiný :) dostanu Skyrim a deus ex :D
Tady toho tématu jsem se tu ještě nevšiml tak se vás ptám.
Kdo z vás si udělá radost a něco si koupí pod Stromek?Nebo vám radost udělá někdo jiný? :D
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.