Volné forum

Uživatel kamil31 na Gamebazar.cz (23)

• Stanley-man
    Stanley-manPS5

tak mu nekdo v okoli dejte pres hubu :)

• Flaffi
    FlaffiMusic day

To neni trouba to je sporák [s6]

• veks
    veksDJ

[q][b]Druppi: [/b]Jo jo, Kamil je vostrej.Prodava hry v celofanu!!:D:D Ale negativni mu davat nebudu, nechci si kazit renome 100%:)[/q]

To plně chápu... ale když dostane tak dvě negativní ještě, tak zůstaneš na 100%, protože on je na 60% a jak se dostane pod 51%, tak se jeho hlasy už nepočítají. Ale nedávej mu nic, to nemá cenu. Je to 19-ti letej trouba.

• Hunk
    HunkUmbrella

[q][b]veks: [/b]Chtěl bych pouze upozornit na nefér jednání tohoto uživatele, mně osobně mělo přijít Saint´s Row 2 v české verzi a poslal mi anglickou. Když se podívám do jeho hodnocení, tak má několik negativních příspěvků, kdy pokaždé, když někdo něco takového udělí, tak mu to oplatí a napíše mu negativní hodnocení taky. Ruce pryč od obchodů s ním. Pokud se chce někdo přidat a udělit mu také negativní hodnocení, budu jedině rád. Ale pozor, riskujete to, že vám to ihned oplatí.

A ještě bych chtěl poprosit o jedno pozitivní ohodnocení mě samého, protože už jsem samozřejmě díky němu na 50%.[/q][b]Hunk: [/b]

...jak nekdo muze poslat neco jineho nez to,na cem se dva domluvili.To nechapu!!!

• Druppi
    Druppi

Jo jo, Kamil je vostrej.Prodava hry v celofanu!!:D:D Ale negativni mu davat nebudu, nechci si kazit renome 100%:)

• veks
    veksDJ

Já to tam včera hledal a nic, ale dnes už jsem to našel. Měl jsem včera trošku rudo před očima. Opraveno, dík.

• Tragedy
    Tragedy

[q][q][b]Tragedy: [/b]Veksi, proč si ale dal Kamilovi pozitivní? :)[/q][b]veks: [/b]\nJo to jsem dal, protože jsem kokot... jsem předtím projížděl všechny, kterým dal kamil negativní a dával jsem jim pozitivní... a jak jsem byl v tom, tak jsem chtěl dát kamilovi negativní a nepovedlo se :-([/q]

Tak to oprav :) svoje hodnocení můžeš normálně změnit :)

• veks
    veksDJ

[q][b]Tragedy: [/b]Veksi, proč si ale dal Kamilovi pozitivní? :)[/q]

Jo to jsem dal, protože jsem kokot... jsem předtím projížděl všechny, kterým dal kamil negativní a dával jsem jim pozitivní... a jak jsem byl v tom, tak jsem chtěl dát kamilovi negativní a nepovedlo se :-(

• Tragedy
    Tragedy

Veksi, proč si ale dal Kamilovi pozitivní? :)

• veks
    veksDJ

No PEL.DAWE mu dal negativní hodnocení a už má taky jen 50%. Já o ten svůj nick nestojím tolik, že bych si nemohl založit jiný, ale pokud budu mít nad 50% na tomhle, tak se budou počítat moje hodnocení na jeho profilech, teď se nepočítají a měl 100%.

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

Klidně vvám dám také hodnocení...... Ale mám 100% [s6]

• Tragedy
    Tragedy

Hmmm... jeho jednání se mi nelíbí. Zkusím s tím něco vymyslet.

• Flaffi
    FlaffiMusic day

Aukro-platba na účet předem to víž že jo

• TonyRocky
    TonyRocky

Už jsem ti dal hodnocení tam....A jestli jsi mu dal pozitivní tak to jde změnit

• OldaB
    OldaBPÁN PÁNU

Teď se na to taky dívám, to je fakt borec [s15]

• veks
    veksDJ

Teď se dívám, zaregistroval se tam také jako kmuci a nabízí stejné hry a dokonce sám sobě dává pozitivní hodnocení. Magor.

• geobbu
    geobbuWHO CARES

[q][b]veks: [/b]Zas to nepřežeňte, ať tam nemám moc kladných komentářů, když jsem ještě nic neprodal [s14] To už by byl zase podvod ode mě. Stačí když budu mít nad 50%, aby se počítala moje hodnocení. Díky všem.[/q]

Tak já ti napíši negativný komentář.... a odůvodním to tím, že máš moc pozitivních :D ....... to byl vtip. Klidně bych dal hlásek, ale nechci abys vypadal jako podvodník :)

• veks
    veksDJ

Zas to nepřežeňte, ať tam nemám moc kladných komentářů, když jsem ještě nic neprodal [s14] To už by byl zase podvod ode mě. Stačí když budu mít nad 50%, aby se počítala moje hodnocení. Díky všem.

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

veks:pokud chces tak ti muzu taky dat pozitivni komentar;)

• Flaffi
    FlaffiMusic day

Během týdne ti dam taky kladný

chování kamila je špatný

• veks
    veksDJ

[q][b]sky: [/b]oki já ti dám kladné [s1] \r\na díky za info...[/q]

Dík.

• sky
    skyBLUSKYLINE

oki já ti dám kladné [s1]

a díky za info...

• veks
    veksDJ

Chtěl bych pouze upozornit na nefér jednání tohoto uživatele, mně osobně mělo přijít Saint´s Row 2 v české verzi a poslal mi anglickou. Když se podívám do jeho hodnocení, tak má několik negativních příspěvků, kdy pokaždé, když někdo něco takového udělí, tak mu to oplatí a napíše mu negativní hodnocení taky. Ruce pryč od obchodů s ním. Pokud se chce někdo přidat a udělit mu také negativní hodnocení, budu jedině rád. Ale pozor, riskujete to, že vám to ihned oplatí.

A ještě bych chtěl poprosit o jedno pozitivní ohodnocení mě samého, protože už jsem samozřejmě díky němu na 50%.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.