Volné forum

Usain Bolt - 9.58 (45)

• EcoManiac
    EcoManiacDemente!

60 uběhnu za 9.58 a to jsem lempl [s6]

• Laserdance65
    Laserdance65y so srs ?

HH všimli jste jsi že z něj máte uplný idol a kdokoliv napíše slova "doping" a "Bolt" tak má palce ? ale jinak je to fakt borec, fuck racists !

• Maxyking
    MaxykingResistance

Tak a je to tu..jeden ze sprinteru dopoval ale jeste nezverejnili jmeno..ze by Bolt? hm? spis Gay si neco dopnul aby Boltovi aspon trochu stacil :)

• TonyRocky
    TonyRocky

Ale ano hrozí. Bohužel už je schváleno to že nebud emožné udělat ulítý start. Což znamená že špatný start rovná se konec. Což znamená že nikdo nebude chtít na startu udělat chybu a bude tudíž startovat pomaleji. To znamená konec rekordům. Záleží co na to Bolt který na startech stejně pokaždé spí :)

• sten32
    sten32loading...

VulcanR:Ano aj o tom ale určite raz rekordy skončia aj v ostatnich športoch

• roly30
    roly30

ja si spis myslim ze utikal pro vodu a jak mel zizen tak behal co nejrychlejc :D nebo utikal pred zveri a tak se naucil rychle behat :D

• REK-CZ
    REK-CZ

Podle me je to jasny: to si takhle jednou nejaka cernoska skocila za vesnici do dzungle na jmeli a narazila tam na nadrzenyho gazeliho samce.

No a tak vzniknul Bolt. A ted ho honte, krizence :)

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

ještě zůstaly kouskem ducha Opicemi :)

• roly30
    roly30

EcoManiac: prave ze je 21.stoleti a hned se na vse pride :) a proste tyhle kluci z jamajky a afriky atd. to maj proste v genech.

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Pravda, jedině že by stanovili limit váhy treter nebo jak se to píše :D

• VulcanR
    VulcanRTrogári

sten32

Ten článok bol tuším o plávaní, dnes sú povolené plavky z nejakého špeciálneho materiálu, ktoré plavca jemne nadnášajú a znateľne zmenšujú odpor vody . Rekordy v nich započitáné sa nebudú dať prekonať keď urobia, že znovu povolia iba klasické látkové plavky, v behu toto myslím nehrozí.

• radkoun
    radkoun

pokud odejte driv nez ho nekdo porazi tak to bude jedna z nejvetsich sportovnich legend historie

• EcoManiac
    EcoManiacDemente!

Tak jako dneska je 21 století dneska je ten moderní doping nezjištitelnej, neberu mu to ale taky je to jedna možnost určitě by to nebylo poprvé a ani naposled [s11]

• sten32
    sten32loading...

roly30:čital som članok že o par rokov sa nebudu dať prekonať rekordy

• helio
    helio

prumněrně běžel 10 m za 0,958 snad mně s dopingem nesklame jako v roce 1988 na OH Ben Jonson běžel 9,79 a za dva dni se to provalilo

• Maxyking
    MaxykingResistance

Jo jo Bolt je fakt borec..ted na nej nikdo nema..ale az se vrati Gatlin tak ten bude Boltuv nejvetsi souper..no uvidime:)

• RedX
    RedXjapanpower

tak samozřejmě tohle je mimořádná událost, hodně mě štve že sem neviděl přímej přenos... záznam ve sportovních novinách už nemá tolik šťávy.

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Usain Bolt - 9.58 - to znie jak Autobusová linka do Konga [s14]

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Já stál 30 cm před TV a řval běěěěěěěěěěěěž běěěěěěěěěěžžž !!! :D:D ALe fakt !!!

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Parádní sportovní zážitek, normálně sem v půli tratě vyskočil a dokoukal to ve stoje s otevřenou pusou :-)

• roly30
    roly30

mě hlavně zajímá za kolik se to bude běhat za pár let vždyť nedávno ještě byl zázrak když to někdo zaběhl za 10s a teď to každý finalista věčinou dá za 9 něco

• geobbu
    geobbuWHO CARES

pěkný, moc pěkný link

• sten32
    sten32loading...

To meno sa k nemu fakt hodí :D Bolt...

• Wartryton
    Wartryton

Bolt je proste nejlepsi , vcera jsem si vsiml ze po nem opičí stema opickama jiní bežci ... Myslím si že jednou Bolt zaběhne i 9.50 [s7]

• roly30
    roly30

Maggot: neni to náhodou pod 1 sekundu? vždyt dá 100m za 9,58 s takže to je neco pod 1 sekundu na 10 metru ne ? Ale rychlost to je strasna ty jo reknes 1 a je v prdeli :D Pry maji tyhle bezci co behaji 100m strasny problem udrzet se v draze protoze jak bezi rychle tak se jakoby neovladaj a snadno slapnou vedle

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

V průměru 10 metrů za 1,0438 sekundy... to je moc hezký. Já to mám přesně naopak. Na semaforech by dal kdejaký auto. :D

• REK-CZ
    REK-CZ

Taky si myslim, ze Bolt je borec. Doping rozhodne ne, vzdyt se na nej podivejte, to je krizenec cloveka a gazely :)

Ale jednu vadu to ma. V dalsich 20ti letech uz nebude ve stovce o co behat. Az Bolt zabehne tech 9.4 a on to zabehne, tak se bojim, ze uz bude prekonana hranice lidskych moznosti a napis WR vedle casu na stometrove trati uz nikdy neuvidime.

• razi
    raziPs4

ja spis fandil teplousovi :)

• Zhoolender
    ZhoolenderOVOXO

Tohle je proste borec!a urcite nedopuje on je ,tak proste rychlej od prirody.A nekdy bych si s nim chtel zabehat :D

• Pietro
    PietroBBQ*

Skvelý výkon, famózny čas.. Tiež sa prikláňam k tomu, že u neho sa o doping nejedná. Je vyslovene predurčený k tomu, čo robí, v akomkoľvek inom športe prípadne výrazne odlišnejšej atletickej disciplíne by patril k priemeru.. Je to v šprinte podobný fenomén ako Phelps v bazéne. Títo ľudia doping nepotrebujú, majú úplne odlišné genetické dispozície od ostatných.

Mňa viac ako ten výsledný čas šokoval reakčný čas na štarte - 0,136s, to je fakt masaker!

• Anze11-cze
    Anze11-cze

na 90% procent je jisty ze tenhle cas v budoucnu jeste vylepsi.Staci mu k tomu podobna forma jako ma ted v Berline,souper kvlatit T.Gaye a priznivej vitr v zadech..Byl sem si skoro jistej ze padne WR , vzdyt i T.Gay mel cas 9.71

• Homer
    HomerHommeer

Je to proste vyjmecny sprinter a showmen.

• miroajax
    miroajaxWAKE

Někteří lidi nevěří,že jamajskej Bolt zvítězí,Někteří lidi nevěří,že jamajskej Bolt zvítězí,ve předu je Deris,za ním Junior,Yul Briner a Sanga,vyhraje Jamajka!!! :D :D :D

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Je to prostě neskutečnej výkon a abych pravdu řek, myslím si, že Bolt běžel tak na 85% a věřím v to, že někdy překoná jeho vysněný čas 9.40... Je to ten pravý sportovec a vzor [s14] A je mu jen 22, takže má ještě nějakých 6 let, pak už to nebude na špičce [s14] Do toho Bolte !

• TumaPetr
    TumaPetr

Nic moc, muj pes by ho hravě předběh a ještě si dal v cíli sváču [s6] Ale na člověka dobrý. [s6]

• TonyRocky
    TonyRocky

Usain a doping to mě prostě dohromady nejde. Ten je od kolébky geneticky předurčen k tomu co právě teď dělá takže těm časům se nedivím. Kdo mě opravdu neskutečně zklamal ohledně dopingu byla Marion Jones link . Taková pěkná a usměvavá a ohromně sympatická černoška. Kdo ji zná ví o kom mluvím. Několikanísobná olympijská šampionka. Strašně jsem jí fandil a byl to ten poslední člověk na světě o kom bych vůbec řekl že se snad někdy napil piva. A najednou přišla s tím že tu kariéru prodopovala. Myslel jsem že ji snad zabiju. Ale u Bolta jsem si opravdu jist že čistý je. Na něm jde prostě poznat že to je člověk uplně odjinud...

• roly30
    roly30

Reznik: za prvy by se na to prislo a proste tihle chlapi z jamajky, nebo africkych statu jsou nehorazne rychli, Podívej se jak ma Bolt velké nohy a jak je mají ostatní. I díky tomu je tak rychlej protože jeho krok je delší než u ostatních

• JOHN CENA
    JOHN CENANaughtyDog

to je opravdu neskutečnej výkon je to frajer jak sviňa

• blacklama
    blacklamakuki_cz

Neskutecny.

• Reznik_cR
    Reznik_cRGame over

v cíly byl skoro o celý dvě svoje dílky před těma nejlepšíma z nejlepších,

ňákej háček v tom určitě bude to mi věř, třeba je to ňákej kyborg [s6] [s6]

• roly30
    roly30

Reznik nn tady doping nebude

• Reznik_cR
    Reznik_cRGame over

doping nebo nadčlověk? spíše doping [s8]

• HellRider29
    HellRider29

Jo to už je vážně fofr [s3]

• EcoManiac
    EcoManiacDemente!

All,right all,right [s6]

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Dnes 16.Srpna zaběhl Jamajský sprinter neuvěřitelný světový rekord, který se zapíše do historie časem 9.58 !!!!! USAIN BOLT !!! Nejrychlejší muž světa ! Co vy na to ?

Usain Bolt - 9.58 !!!

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.