Konzolista.cz

US účet (15)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Markx
Markx #ACS

Zdarec lidi,taky bych mel jeden dotaz.Mam primarni ucet US a ted kdyz si kupim ps plus na CZ ucte a ten nastavim take jako primarni tak mi multak pojede i na tom US uctu????

VulcanR
VulcanR #Trogári
👍1

Ano, vsetky hry z roznych uctov su k dispozicii pre pre kazdy jeden ucet v konzole. Kazdy ucet moze byt aktivny len v dvoch ps4 konzolach.

V preklade, kupis hru na US ucte, prihlasis sa na svoj SK/CZ ucet a hras tam. Vynimkou su prkotiny ako napr. temy, tie na ps3 boli viazane na ucet, neviem ako je to na ps4.

TommyAngelo
TommyAngelo #MrBardys
👍1

A tak tedy mezi ucty se dají sdílet hry na jedné konzoli ?

tomidelo
👍1

v konzoli muzes mit az 16 uctu :)

TommyAngelo
TommyAngelo #MrBardys

Děkuju nevěděl jsem že je možné vytvořit 2 účty

tomidelo
👍1

Urcite doporucuju mit hlavni ucet normalne cesky a zalozit si i americky,protoze tam maji vetsinou o dost lepsi ceny ve slevach.

ms34
ms34 #...
👍1

Ako hlavný účet by som mal určite ten ktorý je určený pre krajinu kde žiješ. Mám český účet a má to skôr nevýhody ako výhody. Hry si môžem kupovať len tak že zoženiem kupóny pre nabitie peňaženky na PSN store. Lebo Sony mi nevezme slovenskú kreditnú kartu,ani paypal zo slovenskou adresou. Kupóny stoja minimálne 500 korún,takže vždy musím dobíjať aspoň takúto sumu. Aj keď chcem kúpiť niečo napríklad za 300 korún. Zahraničné účty sa vyplatia skôr pre občasné nákupy hier za výhodnú cenu,alebo na nákupy exkluzívnych hier ktoré nie sú na českom store. Oplatí sa to možno kvôli hrám z ázie ktoré tu nevychádzajú.

Skurveny_Playstation
Skurveny_Playstation #💩NADVLADA

ja hram iba cez US ucet, ziaden problem, ked si chcem nieco kupit tak si kupim na Amazon kredit, zapnem si Hola unblocker akoze som v USA a pohoda. Multiplayer ziaden problem.

TommyAngelo
TommyAngelo #MrBardys

Ahoj, chtěl bych se zeptat na účty na ps4. Nebo jen kdybyste mi prosim poslali odkaz jestli se to tady resilo (omlouvam se jestli ano). Budu pořizovat nový ps4 pro a budu tedy dělat muj první účet na ps plus. Je lepší si zřídit český účet, nebo jsou nějaké výhody když si udělám US účet. Děkuji za odpověď.

imny
👍1

a nebo tady navod cely link

imny

musis ale kupovat americky kredit tj na amazonu treba viz link a musis mit ucet s americkou adresou

Raiden_cz
Raiden_cz #Dovahkiin

Účet se jako primární nenastavuje ke každýmu účtu můžeš mít připnutou jednu konzoli jako primární ale účtů můžeš mít (teda jestli to není něják omezený abych nekecal) kolik chceš. Jakmile budeš mít na účtu svojí PS4 jako primární tak ti hry normálně poběží i na cz účtě

BlaineMonno
BlaineMonno #Blaine

Při nakupování na US účtu si musím dobít ten kredit na storu, třeba koupí toho kuponu co je na originalkach.cz, že? A musím ho nastavit jako primární aby mi hry šli spustit z Cz účtu?

tekken90
tekken90 #MGS4 10/10

A proč si nezaložíš US účet pouze na nákupy a CZ účet nepoužiješ dále na hraní her?..

BlaineMonno
BlaineMonno #Blaine

Ahoj, mám dotaz. na PS3 jsem používal klasický CZ účet, ale chtěl bych si na PS4 založit US účet kvůli jiným cenám na storu a více možností. Ale bude to mít nějaký vliv na připojení do mulťáku s českýma hráčema? Nebo mě to bude primárně připojovat jen na US servery? Nemám moc dobrý internet, tak abych z toho neměl omalovánku. :) Díky za odpověď.